Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σαμάτα και η αποθέωση

Βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο ο Τανζανός

PAOK24

Ο Σαμάτα και η αποθέωση

Ο Αλί Σαμάτα αναδείχθηκε MVP Φεβρουαρίου για τον ΠΑΟΚ, με την είδηση, αυτή, να μην περνάει απαρατήρητη από τους συμπατριώτες του.

Ο Τανζανός επιθετικός μοιάζει να έχει κάνει το restart στο δεύτερο κομμάτι αυτής της σεζόν και ο κόσμος, έδωσε τη δική του “ψήφο” σε αυτόν, την ώρα που και οι συμπατριώτες του κάνουν focus επάνω του.

Το γεγονός ότι ο Σαμάτα αναδείχθηκε MVP αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης για τους συμπατριώτες του, με τον Τανζανό -πάντως- να μην καταφέρνει σε αυτή τη φάση να βοηθήσει την ομάδα του στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Σαμάτα παραμένει στα… pits και συνεχίζει τη θεραπεία του μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στην προπόνηση της ομάδας, με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας του -μάλιστα- να κάνει τις προηγούμενες ημέρες ξεχωριστή μνεία σε αυτόν, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας: “Θα μας λείψει ο αρχηγός Αλί Σαμάτα στους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026“.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί ενόψει Πειραιά!

Κορυφώνεται η προετοιμασία για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωινό είναι το σημερινό ραντεβού των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με τον Αλέσιο Λίσι.

Οι "ασπρόμαυροι" θα προπονηθούν στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, με τον Ιταλό προπονητή και τους συνεργάτες του να αναμένεται να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, παρουσιάζει ενδιαφέρον το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Τομ Λουσέ, ο οποίος συμμετείχε σε μέρος της χθεσινής προπόνησης, ενώ από την άλλη δεδομένη είναι η απουσία του τιμωρημένου Κένι και των Πέλκα, Μιχαηλίδη, Παβλένκα, Άλι, Μεϊτέ και Τσάλοφ, του Τάισον που προπονείται με τον ΠΑΟΚ Β και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου του Ντεσπόντοφ, ο οποίος προέρχεται από πολύμηνη απουσία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκολ ο Καρέτσας, χατ-τρικ ο Δουβίκας στην 9άρα της Κόμο!

Νίκες με… ελληνικό άρωμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στα βιβλία της ιστορίας πέρασε ο Τάσος Δουβίκας και μαζί του η Κόμο, η οποία δεν έδειξε οίκτο στην Λανς και την διέυσυρε με το σοκαριστικό 1-9 στο Bollaert.

Ο 27χρονος φορ έγινε ο 3ος Έλληνας που πετυχαίνει χατ-τρικ στο Champions League, πρώτος που το κάνει μαζί με ασίστ και πλέον είναι ο Νο1 σκόρερ της League Phase με 6 γκολ!

Στην 4η θέση με 9 βαθμούς βρίσκεται πλέον η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας, η οποία την επόμενη αγωνιστική, στις 24 Νοεμβρίου, υποδέχεται την ΑΕΚ.

Μπορούσια Ντόρτμουντ - Μπέτις 2-1

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας με μία κλασική του κίνηση και συρτό σουτ ήταν αυτός που λύτρωσε την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο 72ο λεπτό με το πρώτο του γκολ με την φανέλα της.

Ένα γκολ με τεράστια βαθμολογική, αλλά και σημειολογική σημασία για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος μπήκε στον αγώνα στο 23ο λεπτό μετά τον τραυματισμό του Γκιρασί και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Φάμπιο Σίλβα άνοιξε το σκορ λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης (49’), όμως η Μπέτις είχε ισοφαρίσει προσωρινά (67’) με τον Ρουϊμπάλ.

Η καταιγιστική Ντόρτμουντ πήρε αυτό που άξιζε με το γκολ του Καρέτσα και με 9 βαθμούς δικαιούται να ονειρεύεται ακόμα και θέση στην πρώτη οκτάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαλδέζος: «Περήφανοι για την πρόκριση, ήμασταν ανώτεροι»

«Πρόκληση για το PAOK Academy το Μουντιάλ Κ17»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την ανωτερότητά της επιβεβαίωσε η Κ19 του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ζρίνσκι (3-0) παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League.

Αυτό άλλωστε επισήμανε και ο Νίκος Χαλδέζος σε δηλώσεις του στην κάμερα της Magenta TV.

«Νομίζω φάνηκε η ανωτερότητά μας, ήμασταν πολύ ανώτερη ομάδα και το δείξαμε στο γήπεδο. Όλοι δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην προπόνηση και είμαστε πολύ περήφανοι για την πρόκριση».

Για τις αλλαγές συγκριτικά με τον Αστέρα: «Είμαστε πάρα πολλά παιδιά. Προσπαθούμε όλοι να παίξουμε».

Για την Εθνική ομάδα: «Είμαι πολύ περήφανος που είμαι στη Εθνική. Και για το PAOK Academy είναι πολύ σημαντική πρόκληση. Πάμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό στα προκριματικά. Θα δώσουμε τα πάντα με όποιον και να παίξουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ