ΑΣ
Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ!
Κυριάρχησε η Κ18 του Δικεφάλου
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 σετ του Περσέα και κάνοντας το 3 στα 3 στο Final-4 Κ18 της ΕΠΕΣΘ αναδείχτηκε πανάξιος πρωταθλητής!
Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μούχλιας που έκανε τη διαφορά και στο αποψινό αγώνα.
Ο Δικέφαλος πήρε τα δύο πρώτα σετ με 25-19, ενώ στο τρίτο κέρδισε με 25-15.
Έτσι, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος με 9 βαθμούς, με τον Ηρακλή δεύτερο με 6, τον Αίαντα Ευόσμου στην τρίτη θέση με 3 και τον Περσέα τέταρτο χωρίς βαθμό.
ΠΑΟΚ (Λάμπης Μπαμπαλιούτας): Σαρρίδης, Τέλιος, Κοτρωνιάς, Τάσιου, Μπόνιας, Ρήγας Γ., Σαρδανίδης, Δημητριάδης, Ρήγας Ν., Τρατσέλας, Μούχλιας, Λειβαδιώτης, Τσιούρης Γ., Τσιούρης Ε.
ΑΣ
«Παιχνίδι δίχως αύριο»
Οι δηλώσεις του Αλεξάντερ Μπέργκερ, ενόψει του προημιτελικού με τον Παναθηναϊκό
Ο ακραίος του ΠΑΟΚ, Αλεξάντερ Μπέργκερ παραχώρησε δηλώσεις ενόψει της αυριανής (4/11, 18:00) προημιτελικής νοκ-άουτ αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, για το League Cup «Νίκος Σαμαράς» στο PAOK Sports Arena.
Ο Αυστριακός τόνισε πως η χρονιά είναι ακόμα στην αρχή της, και η ομάδα δουλεύει σκληρά καθημερινά. Ταυτόχρονα, η αναμέτρηση με τους «πράσινους» θα είναι καθοριστική, ενώ μοναδικός στόχος είναι η νίκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπέργκερ:
«Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, την περσινή πρωταθλήτρια και φετινή νικήτρια του Super Cup, η οποία μάλιστα δεν έχει χάσει ακόμη σετ τη φετινή σεζόν.
Βρισκόμαστε ακόμη πολύ νωρίς στη χρονιά. Είμαστε μια εντελώς νέα ομάδα και δουλεύουμε σκληρά καθημερινά, προκειμένου να βρούμε σταδιακά τον ρυθμό μας και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Θεωρώ ότι στο τελευταίο μας παιχνίδι δείξαμε σε ορισμένα διαστήματα σημάδια βελτίωσης και πρέπει να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.
Αναμφίβολα, το αυριανό παιχνίδι είναι καθοριστικό, ένας αγώνας χωρίς αύριο! Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με μοναδικό στόχο τη νίκη, ανεξάρτητα από το ποιος βρίσκεται απέναντί μας.»
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 20:00 απόψε τη Ρόμα για την 6η αγωνιστική του EuroCup, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, σε ένα «Παλατάκι» το οποίο αναμένεται κατάμεστο.
Ο Ερασιτέχνης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστειλε σύνθημα νίκης, γράφοντας:
«Καλή τύχη ΠΑΟΚΑΡΑ!»
Good luck #PAOKARA! ⚫️⚪️ | @paokbasketball
#ACPAOK #PAOK #PAOKBC #PAOKfamily #HereIsNorth https://t.co/cQTiinKJ8T
— AC PAOK | Α.Σ. ΠΑΟΚ (@AC_PAOK) November 3, 2026
Το τμήμα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον προημιτελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Η αναμέτρηση είναι νοκ-άουτ και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 18:00 στο PAOK Sports Arena.
Με την ολοκλήρωση της προπόνησης, το τμήμα επεφύλασσε έκπληξη στον πρόεδρο του ΤΑΑ, Αντώνη Τσαλόπουλο, ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του.
Άπαντες του ευχήθηκαν τα καλύτερα, σε ένα όμορφο οικογενειακό κλίμα.





