Connect with us
Banner Image Banner Image

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Ο ΠΑΟΚ κρατάει τον Μπαλντέ»

Δημοσίευμα στην πατρίδα του για το μέλλον του 18χρονου

Νίκος Μοσχοβίτης

«Ο ΠΑΟΚ κρατάει τον Μπαλντέ»

O Μαχαμαντού Μπαλντέ ξεχώρισε στη φετινή πορεία της Κ19 του ΠΑΟΚ, με το 18χρονο μεσοεπιθετικό, να καταγράφει 9 γκολ και 3 ασίστ σε 22 συμμετοχές.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, ήρθε με τη μορφή δανεισμού από την Πάφο και όπως αναφέρει δημοσίευμα στην πατρίδα του, τη Σενεγάλη, στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

«Στα 18 του χρόνια, ο Μαχαμαντού Μπαλντέ, μετά από μερικές αξιοσημείωτες εμφανίσεις με την ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ αναμένεται τώρα να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα την επόμενη σεζόν.

Με καταγωγή από τη Βελινγκάρα, ο Μαχαμαντού Μπαλντέ ξεκίνησε την καριέρα του στην Ισπανία, με την ομάδα Aqua Hotel FC, προτού ενταχθεί στις ακαδημίες της Πάφου στην Κύπρο. Το 2024 υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, όπου γρήγορα κατάφερε να ενταχθεί στην Κ19.

Αυτή τη σεζόν, έχει σκοράρει 9 γκολ και έχει δώσει 3 ασίστ σε 22 αγώνες, δείχνοντας σε όλο το σπουδαίο ταλέντο που έχει. Είτε ως επιτελικός χαφ, είτε στα άκρα, οι ιδιότητές του δε μπορούν να περάσουν απαρατήρητες από το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, που τώρα ετοιμάζεται να τον ενσωματώσει στο σύνολο της ανδρικής ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, επιθυμεί να επεκτείνει αυτή τη συνεργασία και θα μπορούσε κάλλιστα να αποφασίσει να του προσφέρει μια θέση στην πρώτη ομάδα, ειδικά επειδή έχει ήδη καταφέρει να προσελκύσει τον αθλητικό διευθυντή (πρώην της Νυρεμβέργης και τώρα με ανάλογο ρόλο στην Χόλσταϊν Κίελ), Όλαφ Ρέμπε.

Ο νεαρός εξτρέμ φαίνεται επομένως σε καλή θέση για να συνεχίσει την άνοδό του με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Ρονάλντο και Ολουσεγκούν ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ»

Το δημοσίευμα για τους δύο παίκτες της Ροστόφ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δημοσίευμα στη Ρωσία που αναδημοσιεύεται από το «Transferfeed» αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 25χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ της Ροστόφ, Ρονάλντο καθώς και για τον Ολακούνλε Ολασεγκούν, που είναι επίσης εξτρέμ.

«Ο ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει αρκετούς παίκτες από τη Ροστόφ στο πλαίσιο του χειμερινού μεταγραφικού του σχεδιασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταρτιστεί μια λίστα στόχων, στην οποία περιλαμβάνονται παίκτες όπως ο 25χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ Ρονάλντο και ο συμπαίκτης του, Ολακούνλε Ολουσεγκούν, οι οποίοι παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον για τον σύλλογο. Ο Ρονάλντο εντάχθηκε στη Ροστόφ στις 10 Ιανουαρίου 2024 και το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου 2028. Σύμφωνα με το Transfermarkt, η τρέχουσα χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Πρόκειται για δύο κλασσικούς wingers, αλλά στον ΠΑΟΚ θα πρέπει πρώτα να αποφασίσουν με ποιο σχηματισμό θα κινηθούν από εδώ και πέρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Η οψιόν του ΠΑΟΚ με Μιχαηλίδη

Τι ισχύει για τον Έλληνα στόπερ και το μέλλον

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το θέμα του Γιάννη Μιχαηλίδη βρίσκεται ψηλά στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα.

Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τους επιτελείς του "Δικεφάλου" είναι τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται και το θέμα του Έλληνα στόπερ βρίσκεται στην ατζέντα.

Αυτό που ισχύει για τον Μιχαηλίδη, είναι πως είχε ανανεώσει το 2024 και υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027 και το σημαντικό στη δική του περίπτωση είναι πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει ότι ο ΠΑΟΚ έχει οψιόν για να το πάει μέχρι το 2028.

Στον ΠΑΟΚ, τώρα δείχνουν ότι δε θέλουν να τον κρατήσουν με τις ίδιες αποδοχές και κάπως έτσι, ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για νέα ανανέωση, που συνεχίζονται με την αισιοδοξία ότι θα τελειώσουν σύντομα και με θετικό αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση, το συμβόλαιο του παίκτη αν ο ΠΑΟΚ το θελήσει δεν τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, αλλά το 2028, όπως αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή "Debaters" στο κανάλι της Foxbet.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά όπως στην περίπτωση του Τσιφτσή, έτσι και σε αυτήν του Μιχαηλίδη, διαπραγματεύεται την ανανέωση ενός συμβολαίου που λήγει το 2028.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Ο ΠΑΟΚ θα… αναγκαστεί να αγοράσει τον Εντιαγέ»

Οι ατάκες του προέδρου της Σαμσουνσπόρ στην Τουρκία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Σερίφ Εντιαγέ έχει σκοράρει τρεις φορές σε εννιά παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και στο ξεκίνημα της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός ήρθε από τη Σαμσουνσπόρ με τη μορφή δανεισμού, με την οψιόν αγορά του από τον ΠΑΟΚ το επόμενο καλοκαίρι, να είναι στα 3.000.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου, Γιουκσέλ Γιλντιρίμ, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, εξέφρασε τη σιγουριά του, ότι ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να πληρώσει το ποσό αυτό για να κάνει δικό του τον Εντιαγέ, όταν αισιόδοξος για τη συνέχεια της καλής απόδοσης του Εντιαγέ.

«Ως σύλλογος της Ανατολίας, είμαι περήφανος που λέω ότι ίσως καταρρίψαμε ένα ρεκόρ στο τουρκικό πρωτάθλημα. Αυτή τη σεζόν, δώσαμε από έναν παίκτη στις τρεις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες: τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, και τα λεφτά που πήραμε είναι όλα πολύ καλά. Αν αυτή η απόδοση του Εντιαγέ συνεχιστεί, θα αναγκαστούν να τον αγοράσουν» δήλωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ