Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόουτς, χρόνια πολλά!

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος κλείνει τα 62 του χρόνια…

Αγάπη Γαβριηλίδου

Κόουτς, χρόνια πολλά!

Ο προπονητής του “Δικεφάλου”, ο οποίος γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου του 1953 στη Θεσσαλονίκη, σήμερα θα γιορτάσει τα γενέθλια στο γήπεδο και όπως είναι φυσικό το καλύτερο… δώρο για αυτόν θα είναι η νίκη της ομάδας του κόντρα στους “πράσινους”.

Με αφορμή τα σημερινά του γενέθλια, ας κάνουμε ένα… flashback στη “γεμάτη” καριέρα του…

Όλα ξεκίνησαν από την Καβάλα τη σεζόν 1994-95. Το πέρασμα του από εκεί ήταν σύντομο και ακολούθησε ο Εδεσσαϊκός, όπου έμεινε για δύο χρόνια (1995-97). Κάπου εκεί ήρθε και η ώρα του ΠΑΟΚ… Η πρώτη φορά που ο Αναστασιάδης κάθησε στον “ασπρόμαυρο” πάγκο ήταν το 1996 και έμεινε κάτοικος Τούμπας μέχρι και το 1999.

Ακολούθησε ο Ηρακλής τη σεζόν 1999-00, ενώ κάθησε για κάποιο διάστημα και στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ωστόσο επέστρεψε και πάλι στον Ηρακλή, όπου παρέμεινε μέχρι το 2002.

Κάπου εκεί ήρθε η ώρα της δεύτερης θητείας του στον ΠΑΟΚ, η οποία ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τον “Δικέφαλο” να κατακτά το Κύπελλο, ενώ τελικά έμεινε στην Τούμπα μέχρι και το 2005.

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα που βρέθηκε στην Κύπρο, το 2011 ανέλαβε τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στη συνέχεια “μετακόμισε” στην Κρήτη και τον Πλατανιά, όπου έμεινε μέχρι πέρυσι…

Απολογισμός; 343 αγώνες πρωταθλήματος, έχοντας να επιδείξει 168 νίκες, 66 ισοπαλίες και 109 ήττες, ενώ παράλληλα μετράει 14 παιχνίδια Champions League, 25 UEFA και 85 Κυπέλλου.

Αν θα το πάρει τελικά σήμερα το πολυπόθυτο δώρο από τους παίκτες του; Θα φανεί…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλύτερος Έλληνας του εξωτερικού ο Τζόλης!

Σαρώνουν τα προϊόντα ακαδημιών του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Χρήστος Τζόλης αναδείχθηκε καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής του εξωτερικού κατά την εκδήλωση των Βραβείων του ΠΣΑΠΠ.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με την Μπριζ, την οποία εξαργύρωσε με τη μεγάλη μεταγραφή στην Άρσεναλ, εκεί όπου συνεχίζει να δίνει τα διαπιστευτήρια του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ένα σπουδαίο ταλέντο, προϊόν της ακαδημίας του Δικεφάλου που διαπρέπει στο εξωτερικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην ισοπαλία Καλαμάτα και Ηρακλής

Μοιράστηκαν τους βαθμούς οι δύο ομάδες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Καλαμάτα και Ηρακλή στη Νίκαια.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κουρμινόφσκι στο 54, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν αμέσως με τον Νανού τρία λεπτά αργότερα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς ποιοτικότερο από το πρώτο, με τις δυο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες, να μη μπορεί καμία ωστόσο να πάρει εν τέλει τη νίκη.

Καλαμάτα (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Γκέλιος, Αλόνσο (46' Χατζηθεοδωρίδης), Στρούγγης, Ροντρίγκεζ, Καλουτσικίδης, Πινέιρο (79' Μιράντα), Καρεάσο (46' Ντιαρά), Χάμζα (74' Κατάλντι), Σίγκουρντσον, Μορέιρα, Κουρμινόφσκι (64' Μπολίβαρ)

Ηρακλής (Βάλτερ Ματσάρι): Αθανασιάδης, Βούρος, Πίνια, Τσάκλα, Σόρια, Κράιντς, Σουρλής (81' Μιρ), Νανού, Σίλβα (74' Χρόμαντα), Μπάρθενας (46' Νιζέτ), Πέδρο Μάρκες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ιστορικές μάχες με την Μπάγερν!

Το δεύτερο ντοκιμαντέρ του PAOK24, για τις μεγάλες αναμετρήσεις απέναντι στους Γερμανούς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

To δεύτερο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ του PAOK24 για τα 100 χρόνια του μεγάλου ΠΑΟΚ έρχεται στο κανάλι μας στο YouTube.

Στις 2 Νοεμβρίου 1983 γράφτηκε μία από τις πιο "μαύρες" σελίδες της ευρωπαϊκής διαιτησίας εις βάρος ελληνικής ομάδας, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει έναν άδοξο και ηρωικό αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου στη φάση των "32" του Κυπέλλου UEFA.

Στο ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε ο Χάρης Περπερίδης και επιμελήθηκαν οι Σταύρος Σουντουλίδης και Αγάπη Γαβριηλίδου, μιλάνε οι πρωταγωνιστές της μεγάλης επιτυχίας.

Οι Κώστας Μαλιούφας, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Μλάντεν Φούρτουλα και Γιώργος Κωστίκος, αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες που προκαλούν δέος.

Η πρεμιέρα γίνεται, στο κανάλι του PAOK24 στο YouTube. Συντονιστείτε!

https://www.youtube.com/watch?v=SawVHQJJQNc

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ