ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ο Καμαρά και τα βήματα
Προχωράει ο Αφρικανός με φόντο την επιστροφή
Η δράση θα ξεκινήσει ξανά στην Super League, με τον ΠΑΟΚ να έχει μπροστά του ένα σερί αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, μέχρι και την επόμενη διακοπή.
Την ώρα που περιμένει όλους τους διεθνείς να επιστρέψουν και να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέπει τον Μαντί Καμαρά να κάνει συνεχώς βήματα με φόντο το δικό του comeback, με τον Αφρικανό χαφ να βγάζει μέρος του κανονικού προγράμματος τις τελευταίες ημέρες και να δουλεύει και ατομικά.
Ο Καμαρά πλησιάζει στην επιστροφή, την ώρα που ο Κίριλ Ντεσπόντοφ συνεχίζει με θεραπεία, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να καταστρώνει τα πλάνα του αρχικά ενόψει του ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ.
Όσον αφορά στον Αφρικανό, είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή εξαιτίας ενοχλήσεων πίσω από το γόνατο στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και από τις εξετάσεις προέκυψε ότι είχε υποστεί οστικό οίδημα, για να μείνει στη Θεσσαλονίκη αυτό το διάστημα και να κάνει το δικό του αγώνα δρόμου, με φόντο την επιστροφή.
Το PAOK24 On Studio και σήμερα μαζί σας, «ζωντανά» μέσα από το κανάλι του PAOK24 στο Υοutube.
Από τις 18:00 έως τις 20:00, οι Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Στέργιος Αναστασιάδης, Νίκος Μοσχοβίτης και Αγάπη Γαβριηλίδου σας ενημερώνουν για όλο το «ασπρόμαυρο» ρεπορτάζ, πάντα με τη δική σας συμμετοχή μέσω μηνυμάτων.
Στο σημερινό επίκεντρο, η χθεσινή νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί, η απόφαση του ΠΑΟΚ για τον Τάισον, τα νέα προβλήματα του Αλέσιο Λίσι, η νίκη του Δικεφάλου στο Ιβανώφειο επί του Ηρακλή και η «μάχη» με τη Ρόμα αύριο στο «Παλατάκι»!
Η επιστροφή στις νίκες και στο πρωτάθλημα (μετά το 3-1 επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο), ήρθε με το χθεσινό 2-1 του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης και από σήμερα, η ομάδα επικεντρώνεται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο "Γ. Καραϊσκάκης", που ακολουθεί (8/11, 21:00).
"Όσοι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα του χθεσινού αγώνα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στην πισίνα.
Για τους υπόλοιπους η προπόνηση περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι κατοχής και ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε περιορισμένο χώρο" αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ για το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας.
Πέλκας και Μιχαηλίδης έκαναν θεραπεία, ενώ ο Λουσέ, ακολούθησε ατομικό...
Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο Τάισον θα προπονείται με τον ΠΑΟΚ μέχρι νεοτέρας, για πειθαρχικούς λόγους, με τον Βραζιλιάνο, να στέλνει το δικό του διαδικτυακό μήνυμα, μετά την εξέλιξη αυτή.
Στο μήνυμα του αναφέρει: "Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζετε ήδη τα νέα και το μόνο πράγμα που θέλω να πω, είναι ότι θα συνεχίσω να προπονούμαι με την ίδια νοοτροπία και αφοσίωση. Είναι απόλαυση και πρόκληση ταυτόχρονα για μένα να βοηθήσω και να υποστηρίξω τους νεότερους παίκτες. Μετά από όλα αυτά, το μόνο που μετράει για τον ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή είναι η ομάδα να μείνει συγκεντρωμένη στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μόνο αυτό μετράει τώρα" έγραψε, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:





