Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεντιλίμπαρ: «Ευτυχώς δεν ήταν αποτελεσματικός ο ΠΑΟΚ»

Τι είπε μετά το 0-0 στο «Καραϊσκάκης»

PAOK24

Μεντιλίμπαρ: «Ευτυχώς δεν ήταν αποτελεσματικός ο ΠΑΟΚ»

Στην αναποτελεσματικότητα των δύο ομάδων, αλλά και στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε πιο άμεσα σε σχέση με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε δηλώσεις του στην Cosmote TV:

«Έπαιξαν πιο άμεσα από εμάς, θέλαμε να παίξουμε από πίσω, μας δυσκόλεψαν και μας πίεσαν. Δεν είχε γενικά ευκαιρίες το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να είμαστε αποτελεσματικοί για να κερδίσουμε.

Δεν σημαίνει πως όταν έχεις περισσότερους επιθετικούς θα βάλεις και γκολ, αντιθέτως ρισκάρεις περισσότερο. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε και οι δύο ομάδες, ευτυχώς, όπως εμείς, ούτε ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικός.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Μεταγραφικό ban από τη FIFA λόγω Χιμένεθ

Η παγκόσμια ομοσπονδία επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών στους κίτρινους για τρεις μεταγραφικές περιόδους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ακόμη ένα μεταγραφικό ban που επιβάλλει η FIFA στον Άρη.

Μετά από εκείνο του Χερμάν Μπούργος για οφειλή 75 χιλιάδων ευρώ, η παγκόσμια ομοσπονδία επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών στους κίτρινους για τρεις μεταγραφικές περιόδους λόγω Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός κέρδισε την προσφυγή που είχε καταθέσει, για ένα ποσό περίπου 100 χιλιάδων ευρώ, μαζί με κάποιες οφειλές προς μάνατζερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φραντζέσκος: «Με τον ΠΑΟΚ έζησα τρομερές στιγμές»

Οι ατάκες του για τον Δικέφαλο και η αποκάλυψη για τις προτάσεις που είχαν έρθει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, αλλά ο Κώστας Φραντζέσκος δε ξεχνά στιγμή τα όσα έζησε στην ποδοσφαιρική του καριέρα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αυτό άλλωστε παραδέχτηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του στη διαδικτυακή εκπομπή «The Football Show».

«Με τον ΠΑΟΚ έζησα τρομερές στιγμές» παραδέχθηκε.

Παράλληλα, ο Κώστας Φρατζέσκος θυμήθηκε στο παιχνίδι του Δικεφάλου με την Άρσεναλ, όσα τους είχε πει πριν το ματς ο τότε προπονητής της ομάδας, Άγγελος Ανασταδιάδης.

«Το παιχνίδι με την Άρσεναλ έχει μείνει στην ιστορία. Ο Αγγελος Αναστασιάδης μας είχε πει ότι αυτοί είναι χειρότεροι από εμάς και εμείς είμαστε καλύτεροι. Το πίστευε πολύ.

Και να φανταστείτε ότι εγώ, ο Τουρσουνίδης, ο Ζουμπούλης και ο Βρύζας δεν μαρκάραμε τον εαυτό μας, λυπόμουν τους Ζαγοράκη και Μαραγκό που το έκαναν για δέκα».

Επίσης, αποκάλυψε πως ενώ αγωνιζόταν με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων» έφτασαν στα γραφεία του ΠΑΟΚ δύο προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού που ενδιαφέρονταν για την απόκτησή του, τις οποίες έμαθε πολύ αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το επιβλητικό 36-16 του ΠΑΟΚ

Κυρίαρχος ο Δικέφαλος στα εντός έδρας με Αστ. Τρίπολης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με ψυχολογία από την επικράτηση στο κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στην Τούμπα με στόχο την επιστροφή στις νίκες και στο πρωτάθλημα.

Σύμμαχος για τους παίκτες του Λίσι και η προϊστορία στα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα στους Αρκάδες που είναι άκρως... ασπρόμαυρη.

Σε 23 αγώνες με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος μετρά 15 νίκες, 5 ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ ο Αστέρας έχει καταγράψει 3 νίκες.

Χαοτική η διαφορά και στα γκολ που έχουν επιτευχθεί με τον ΠΑΟΚ να έχει σκοράρει 36 φορές, ενώ τον Αστέρα 16.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ