Connect with us
Banner Image Banner Image

Γυναίκες

Μάχη δίχως αύριο!

Παίζουν τα… ρέστα τους σήμερα τα ασπρόμαυρα κορίτσια

PAOK24

Μάχη δίχως αύριο!

Η ομάδα γυναικών χάντμπολ ετοιμάζεται για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι και σήμερα δοκιμάζεται στην Αθήνα.

Μετά την ήττα της περασμένης Δευτέρας, οι “ασπρόμαυρες” έχουν μπροστά τους το Game 2 της ημιτελικής σειράς και στις 17:30 θα βρουν απέναντί τους τον ΟΦΝ Ιωνίας.

Σ’ ένα παιχνίδι δίχως αύριο, ο Δικέφαλος θέλει πάση θυσία τη νίκη, έτσι ώστε να στείλει την σειρά σε τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, το οποίο θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς, ενώ η σημερινή αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ HD.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΝ Ιωνίας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

“Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μετά το αποτέλεσμα της Δευτέρας είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Ο ΠΑΟΚ, όμως, είναι μια ομάδα που στα δύσκολα βγάζει χαρακτήρα. Χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο. Πάμε στη Νέα Ιωνία αύριο με μοναδικό στόχο να φέρουμε τη σειρά πίσω στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, μόνο 60 λεπτά συγκέντρωσης και πάθους για την ανατροπή“.

ΑΣ

Επικίνδυνη έξοδος για το Χάντμπολ Γυναικών

Αντιμετωπίζει το ανταγωνιστικό εφέτος Πανόραμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Χάντμπολ Γυναικών του ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Α1, με αντίπαλο το Πανόραμα, τη Δευτέρα 9/11 στις 17:00, στο Κλειστό του Πανοράματος.

Οι Τρεμπλούχες επιζητούν τη νίκη, σε μια αναμέτρηση που μπορεί να κρύβει κινδύνους.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης έχει στρέψει την προσοχή του, σε τομείς που χρήζουν βελτίωσης, προκειμένου να διατηρήσει η ομάδα το αήττητο σερί της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ανεβασμένη ψυχολογία προετοιμάζεται για Παναθηναϊκό!

Μπροστά σε ένα δύσκολο ντέρμπι το βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μπροστά σε μία ακόμη σημαντική πρόκληση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ F&U, ο οποίος μετά το ιδανικό ξεκίνημα στη Volley League Γυναικών ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Φιλίππο Σκιάβο μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας ως πιο πρόσφατο αποτέλεσμα το 3-2 επί του ΖΑΟΝ στη Μίκρα. Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στο κυριακάτικο (08/11, 16:00) ντέρμπι στην Αθήνα, όπου οι «ασπρόμαυρες» θα επιχειρήσουν να δώσουν συνέχεια στο αήττητο ξεκίνημά τους.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τις «πράσινες» μπαίνει σε πρώτο πλάνο, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη μελέτη του αντιπάλου και στην τακτική προσαρμογή της ομάδας στις απαιτήσεις του αγώνα.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνει μία σειρά τριών διαδοχικών απαιτητικών αναμετρήσεων για τον Δικέφαλο, που θέλει να αξιοποιήσει την καλή αγωνιστική και ψυχολογική του κατάσταση, διεκδικώντας ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ

Η προσοχή στον ΝΟ Λάρισας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το τμήμα Πόλο Γυναικών του ΠΑΟΚ επιστρέφει στις προπονήσεις, με στόχο την αγωνιστική ετοιμότητα για το πρωτάθλημα πλέον, μετά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στην Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro Cup.

H ομάδα του Πάνου Βέργου εξασφάλισε την πρόκριση της στο Conference Cup, και πλέον στρέφει την προσοχή της στον εντός έδρας αγώνα με τον ΝΟ Λάρισας, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 15:00 στο Ποσειδώνιο, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ