Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει για βασικός ο Ζαφείρης

Στο αποψινό φιλικό της Εθνικής στη Στοκχόλμη

PAOK24

Πάει για βασικός ο Ζαφείρης

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 τη Σουηδία, σε διεθνή φιλική αναμέτρηση, με τον Χρήστο Ζαφείρη να βρίσκεται στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ Γιάννης Κωνσταντέλιας και Γιάννης Μιχαηλίδης, έμειναν εκτός επιλογών αυτήν τη φορά.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, είναι πιθανό να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, με το σενάριο να θέλει τον Γιοβάνοβιτς, να δοκιμάζει τριάδα στην άμυνα (Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης), τους Τσιμίκα, Ρότα στα δύο άκρα, τον Ζαφείρη με τον Κουρμπέλη στον άξονα, αλλά και τον Μουζακίτη μία θέση εκεί.

Τζόλης, Μασούρας αναμένεται να βρίσκονται στα πλάγια της επίθεσης και ο Παυλίδης, στην κορυφή…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να δώσει συνέχεια

Στόχος να «χτίσει» στο αποτέλεσμα της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο 1η Νοεμβρίου στις 19:00 τον Αστέρα Τρίπολης για την 9η αγωνιστική της Super League, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Αλέσιο Λίσι, καλείται να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο αποτέλεσμα της Τετάρτης απέναντι στην ΑΕΚ, με μια επικράτηση απέναντι στους Αρκάδες, προκειμένου να παραμείνει κοντά στην κορυφή, αλλά και να δείξει σημάδια προόδου.

Το ενδιαφέρον βρίσκεται γύρω από το πως θα κατέβει στο γήπεδο ο Δικέφαλος, αλλά και στην επιλογή προσώπων, με δεδομένες τις απουσίες των Πέλκα, Μιχαηλίδη και Λουσέ, πέρα από τους μαρκοχρόνια τραυματίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουβεντίδης: «Βράδυ Σαββάτου…» (pics)

Το σχόλιο του Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη διαιτησία στο Κηφισιά-Ολυμπιακός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,  Γιώργος Κουβεντίδης, σχολίασε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τις αποφάσεις του Τσέτσιλα στο αποψινό Κηφισιά-Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 2-3, χάρη στο γκολ του Ζέλσον Μάρτινς στο 95. Στην τελευταία φάση του αγώνα ωστόσο, η Κηφισιά ζήτησε πέναλτι για χέρι του Έσε, με τον διαιτητή να μη συγκινείται και να σφυρίζει τη λήξη του αγώνα.

Ο  Γιώργος Κουβεντίδης σχολίασε:

«Βράδυ Σαββάτου...»

Επίσης σχολίασε τη φάση κατά την οποία ο Πουέρτα κάνει φάουλ στον αντίπαλό του που κινείται προς την περιοχή, χωρίς να δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα:

«Αν δεν πάρεις δεύτερη κίτρινη, σε λίγο γίνεσαι αλλαγή;»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίσι: «Να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική!»

Οι δηλώσεις του Ιταλού για την αυριανή αναμέτρηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

Ο Αλέσιο Λίσι μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Aktor.

Αρχικά δήλωσε:

«Νιώθω καλά. Χρειαζόμασταν το αποτέλεσμα όπως αυτό επί της ΑΕΚ, και αύριο πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά.»

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίσει έτσι:

«Ελπίζω να είναι έτσι. Χρειαζόμασταν όπως είπα μια τέτοια νίκη. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε ανάλογα στα επόμενα παιχνίδια.»

Για το αν έκανε αλλαγές πέρα από τον σχηματισμό:

«Αλλάξαμε πράγματα, έγιναν προσαρμογές σε επίπεδο προσώπων και κυρίως στην ερμηνεία συγκεκριμένων πραγμάτων. Επαναλαμβάνω ότι το βασικό ήταν ότι μπήκαν τα γκολ με την ΑΕΚ, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ.»

Τι θέλει να δει αύριο από την ομάδα του:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή τη δυναμική, προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά σίγουρα πρέπει να κάνουμε προσαρμογές παιχνίδι με το παιχνίδι.»

Η άποψη του για τον Αστέρα:

«Είναι δύσκολο. Άλλαξαν προπονητή οπότε δεν ξέρουμε τι ακριβώς να περιμένουμε. Σίγουρα όμως, έχει λιγότερους βαθμούς από όσους αξίζει.»

Για το αν ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει:

«Άλλες φορές ναι, άλλες όχι, όταν έχεις τρία παιχνίδια την εβδομάδα.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ