Connect with us
Banner Image Banner Image

ΑΣ

Αδιανόητα πράγματα στη Μίκρα! (vid)

Άφησε ακαθάριστο το γήπεδο η διοίκηση των ΕΑΚΘ και οι παίκτες αναγκάζονται να το καθαρίσουν μόνοι τους

PAOK24

Αδιανόητα πράγματα στη Μίκρα! (vid)

Αδιανόητα πράγματα σημειώνονται στη Μίκρα και συγκεκριμένα στο Σπίτι του Χάντμπολ λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ιωνικού Ν.Φ για την πρεμιέρα της Handball Premier των ανδρών.

Η διοίκηση των ΕΑΚΘ που έχει υπό τη «σκέπη» της τα εθνικά γυμναστήρια και μεταξύ αυτών και αυτά της Μίκρας, δε φρόντισε να καθαρίσει σωστά το παρκέ από τα αυτοκόλλητα που είχαν τοποθετηθεί πριν από λίγες ημέρες από την ΟΧΕ για τη διεξαγωγή του τελικού του Σούπερ Καπ στο χάντμπολ γυναικών.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι ίδιοι αθλητές με κάθε μέσο, ακόμα και με πετσέτες (!!!) να προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η σωματική τους ακεραιότητα.

ΑΣ

Στην Άννα-Μαρία αφιέρωσε το βραβείο ο Πατρικίδης

Κανείς στον ΠΑΟΚ δεν την ξεχνά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κατά τη βράβευσή του στην εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ, ως ο κορυφαίος προπονητής της Α κατηγορίας Γυναικών για τη σεζόν 2025-2026, ο Θανάσης Πατρικίδης αφιέρωσε το βραβείο αυτό στην αδικοχαμένη Άννα-Μαρία Πανταζώνη.

Η νεαρή αθλήτρια του Δικεφάλου έχασε τόσο άδικα τη ζωή της λίγους μήνες πριν, με τον προπονητή του Δικεφάλου να μην την ξεχνά, και να τιμά τη μνήμη της με αυτή του την κίνηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Βραβεύτηκαν Αργυρίου-Πατρικίδης! (pics)

Η βράβευση της νεαρής αθλήτριας του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Παναγιώτα Αργυρίου βραβεύτηκε στην εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ, ως η καλύτερη νέα ποδοσφαιρίστρια της πρώτης κατηγορίας Γυναικών, για τη σεζόν 2025-2026.

Η 18χρονη επιθετικός του ΠΑΟΚ σημείωσε 6 γκολ σε 21 συμμετοχές, στην παρθενική της χρονιά στον Δικέφαλο.

Παράλληλα, τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή παρέλαβε ο Θανάσης Πατρικίδης για την κατάκτηση του νταμπλ.

Κάπως έτσι ήρθε η επιβράβευση των συντελεστών του τμήματος, που κυριαρχεί παραδοσιακά στη χώρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κορυφαία τερματοφύλακας η Νόιχαουζ!

Η διάκριση στα βραβεία ΠΣΑΠΠ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η τερματοφύλακας του τμήματος ποδοσφαίρου Γυναικών του ΠΑΟΚ, Ντάνι Νόιχάουζ, βραβεύτηκε στην τελετή του ΠΣΑΠΠ, ως η καλύτερη τερματοφύλακας της σεζόν 2025-2026.

Η 33χορνη Βραζιλιάνα κράτησε ανέπαφη την εστία της σε 21 από τις 25 αναμετρήσεις, παίζοντας σε όλους τους αγώνες, χωρίς να χάσει λεπτό!

Η Νόιχαουζ επιβραβεύτηκε κάπως έτσι, για τη συμβολή της στην κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ για τις ασπρόμαυρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ