Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ, ΟΑΣΘ, πολιτική…

Είναι μέλος της διοίκησης του νέου, κρατικοποιημένου, ΟΑΣΘ και δημοσιογράφος. Αγαπάει τον ΠΑΟΚ από μικρή και δεν το κρύβει. Όταν μάλιστα το πρόγραμμα της το πιτρέπει τον παρακολουθεί από κοντά στην Τούμπα.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

ΠΑΟΚ, ΟΑΣΘ, πολιτική…

Η Όλγα Γιάννη μιλά στην FORZA για τον ΠΑΟΚ, τον ΟΑΣΘ και την παρουσία της στον «στίβο» της πολιτικής.

 

«Ανήσυχο πνεύμα», έχει σπουδάσει ιατρική, δημοσιογραφία και νοσηλευτική.Η Όλγα Γιάννη είναι γνωστή στην Θεσσαλονίκη από την παρουσία της σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς με την εκπομπή της, «Θες να μάθεις».Ενδιαφέρεται για τα κοινά και στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» του Πάνου Καμμένου, στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

 

Ποιοι είναι οι άμεσοι στόχοι σας για την βελτίωση του ΟΑΣΘ και τι έχει πετύχει σε αυτό το πρώτο διάστημα η νέα διοίκηση;

«Μέσα σε ένα μήνα δώσαμε πολλές προτεραιότητες για την επόμενη ημέρα του ΟΑΣΘ και τα καταφέραμε. Είναι σημαντικό που πλέον οι άνεργοι μετακινούνται δωρεάν στα λεωφορεία, όπως γινόταν μόνο στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα.Όταν ένας άνεργος δεχόταν πρόστιμο υπήρχε μεγάλη ταλαιπωρία για να το διαγράψει. Αυτό τώρα άλλαξε, ήταν η πρώτη προτεραιότητα.

Στο διάστημα αυτού μήνα πληρώθηκε και το προσωπικό του Οργανισμού και από εδώ και στο εξής θα πληρώνονται στην ώρα τους. Επισκεφθήκαμε με τον πρόεδρο μας το αμαξοστάσιο στην Σταυρούπολη και μας αγκάλιασαν οι εργαζόμενοι, ένιωσαν ότι πλέον υπάρχει διοίκηση.»

 

Οι επόμενες κινήσεις;

«Αυξήθηκαν τα δρομολόγια αφού με ενέργειες μας καταφέραμε να βγουν περισσότερα λεωφορεία στον δρόμο και να υπάρχει συχνότερη συγκοινωνία για τους πολίτες. Όταν αναλάβαμε στους δρόμους υπήρχαν 260 λεωφορεία, τώρα είναι 380 από τα συνολικά 560. Άμεσος στόχος είναι να τεθεί εκ νέου στην κυκλοφορία το σύνολο των λεωφορείων.Επιπλέον έχει δρομολογηθεί και η μείωση του εισιτηρίου του αυτόματου πωλητή που ήταν παράλογα πιο ακριβό.»

 

Έχει ασκηθεί κριτική στην νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ, κυρίως από την αντιπολίτευση.

Τι απαντάτε σε αυτή;

«Στις «φωνές» τις αντιπολίτευσης απαντάμε με την δουλειά μας και τα όσα έχουμε αλλάξει μέσα σε μόνο ένα μήνα. Οι πολίτες είναι δίπλα μας ,περιμένουν και θα έχουν περισσότερα από εμάς.»

 

Η αγάπη για τον ΠΑΟΚ πως προέκυψε;

«Δεν ξέρω πως ξεκίνησε, απλά… γεννήθηκα ΠΑΟΚ! Μου «κάθισε» πολύ καλά στο αυτί το «ΠΑΟΚ» και έτσι κατέληξα να το υποστηρίζω από μικρή. Όποτε έχω χρόνο πηγαίνω και στο γήπεδο. Πρώτη φορά είχα πάει γήπεδο σε παιχνίδι με την ΑΕΚ και είχαμε κερδίσει, δεν θυμάμαι χρονολογία, να μην πω ψέμματα. Παλιότερα είχα κάνει και μια φωτογράφιση σε αθλητική ιστοσελίδα για τον ΠΑΟΚ. Η φωτογράφιση πήγε εξαιρετικά αφού βγήκαμε πρώτοι, μπροστά από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη.»

 

Είχε κάποιο αντίκτυπο εκείνη η φωτογράφιση;

«Διάφορες ιστοσελίδες εκμεταλλεύτηκαν αυτές τις φωτογραφίες σχολιάζοντας αρνητικά το ντύσιμο μου, αλλά ήταν επαγγελματική φωτογράφιση για τον ΠΑΟΚ. Δεν κυκλοφορώ έτσι στην καθημερινότητα μου, προς Θεού. Είμαι περήφανη για αυτό και θα το ξανάκανα, χωρίς αμφιβολία. Ήταν τιμή μου που επέλεξαν εμένα για κάτι τέτοιο.»

 

Ωστόσο αυτό δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό, σωστά;

«Ναι, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο.Υπάρχει μια εφημερίδα που κατέκρινε ακόμα και τις αναρτήσεις στο προσωπικό μου προφίλ στο Facebook.Μου ασκήθηκε κριτική λόγω των αναρτήσεων μου για τον ΠΑΟΚ και όχι για τον… ΟΑΣΘ. Υπάρχει επίσημη σελίδα του ΟΑΣΘ, όπου δημοσιεύονται όλα τα νέα. Το προσωπικό μου προφίλ είναι κάτι διαφορετικό.»

 

Τι σας ώθησε να ασχοληθείτε με την πολιτική;

«Πιστεύω στην συμμετοχή του πολίτη. Η πολιτική δεν ανήκει στις «κλειστές» ομάδες, πρέπει όλοι να ασχοληθούμε και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να μην αποφασίζουν οι άλλοι για εμάς χωρίς εμάς.»

 

Ποιοι οι λόγοι που σας οδήγησαν στους «Ανεξάρτητους Έλληνες»;

«Ήμουν υποψήφια με τον «Ανεξάρτητους Έλληνες». Αρχικά είχα κατέβει στις Δημοτικές εκλογές με τον Μάκη Στεργίου, όπου βγήκα πρώτη. Στην συνέχεια κατέβηκα στις βουλευτικές εκλογές με τους «ΑΝ.ΕΛ.».Επέλεξα τους «ΑΝ.ΕΛ,» γιατί πιστεύω πως ο Πάνος Καμμένος είναι πατριώτης, αγαπάει την Ελλάδα και αγωνίζεται όλη του την ζωή για την πατρίδα.»

Πηγή : FORZA

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ELABET: Combo ισορροπίας στο Αταλάντα-Πάρμα

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ 21+ | ELABET ΣΤΟΙΧΗΜΑ 

Δύο ομάδες που έχουν απογοητεύσει με την παρουσία τους στη φετινή Serie A διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Μπέργκαμο. Η Αταλάντα υποδέχεται την Πάρμα, σε μία αναμέτρηση με σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς αμφότερες αναζητούν αποτελέσματα που θα τους επιτρέψουν να αφήσουν πίσω το προβληματικό ξεκίνημα της σεζόν.

Δείτε στην Elabet τα ειδικά παικτών και όλες τις ενισχυμένες αποδόσεις στο Στοίχημα με Ανανεωμένη  Προσφοράς* Γνωριμίας! 

Οι «μπεργκαμάσκι» απέχουν αρκετά από τις προσδοκίες που συνοδεύουν το όνομά τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται να βρουν σταθερότητα, ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι. Η Αταλάντα προέρχεται από την ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Φιορεντίνα, σε ένα παιχνίδι με έντονες διακυμάνσεις. Ο Ντε Κετελάρε άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό, οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν την κατάσταση, όμως ο Ζαλέφσκι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 74'.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, μετρώντας δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Παράλληλα, τα σημαντικά προβλήματα τραυματισμών εξακολουθούν να περιορίζουν τις επιλογές της.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ στο 6.00 από 5.33: Ισοπαλία & Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.  

Στην αντίπερα όχθη, η Πάρμα απέσπασε ισοπαλία χωρίς τέρματα απέναντι στην Ουντινέζε, βάζοντας τέλος σε ένα σερί τριών ηττών. Ο Μπερναμπέ έχασε πέναλτι στο 69ο λεπτό, στερώντας από την ομάδα του μία σημαντική ευκαιρία για το τρίποντο.

Το σύνολο του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, με την επιθετική δυστοκία να αποτελεί ένα από τα βασικότερα προβλήματά του. Επιπλέον, η απουσία του Μπερναμπέ περιορίζει τις διαθέσιμες λύσεις στη μεσαία γραμμή.

Με την Αταλάντα να επιδιώκει την επιστροφή στις νίκες και την Πάρμα να αναζητά πολύτιμους βαθμούς, το Μπέργκαμο φιλοξενεί μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ανάγκη από μία νέα αρχή.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ – ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόλκας: «Στηρίζει Λίσι, αδειάζει Τάισον» (vid)

Όσα ειπώθηκαν στο σημερινό GRANDE 4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Σταύρος Κόλκας μίλησε στο σημερινό GRANDE 4 στο κανάλι του Foxbet στο Youtube, για όσα συνέβησαν με τον Τάισον και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ψήφος” στον Εντιαγέ

Ο κόσμος τον ξεχώρισε σε ένα ακόμη παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο κόσμος ξεχώρισε τον Σερίφ Εντιαγέ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και ο Αφρικανός επιθετικός αναδείχθηκε Kitchenbar Fans’ Man of the Match.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το paokfc.gr:

Ο Εντιαγέ αναδείχθηκε Kitchenbar Fans’ Man of the Match στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της League Phase του Superbet Greek Cup 2026-27.

Ο Εντιαγέ ήταν ιδιαίτερα δραστήριος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, συμμετείχε ενεργά στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας και έβαλε τη δική του υπογραφή στη νίκη, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό γκολ.

Στο 79ο λεπτό, ο Εντιαγέ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ένα εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 3-1 και «κλειδώνοντας» τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στους «κιτρινόμαυρους».Η εμφάνιση του Εντιαγέ αναγνωρίστηκε και από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Στην ψηφοφορία για τον Kitchenbar Fans’ Man of the Match, ο επιθετικός του Δικεφάλου συγκέντρωσε το 40,43% των ψήφων και κατέκτησε το βραβείο.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Μοναστηρλής, ο οποίος συγκέντρωσε το 24,32% των ψήφων, πραγματοποιώντας σημαντικές επεμβάσεις και συμβάλλοντας ουσιαστικά στη νίκη της ομάδας, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Σορετίρε , με ποσοστό 23,74%, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική του παρουσία ως αλλαγή και τη σημαντική συνεισφορά του με το γκολ που έδωσε ξανά το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ