Connect with us
Banner Image Banner Image

ΑΣ

Έκλεισε Θωμάκο

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ενισχύσει το τμήμα πόλο του και σε αυτό το πλαίσιο συμφώνησε με τον Γιάννη Θωμάκο.

PAOK24

Έκλεισε Θωμάκο

Ο 39χρονος περιφερειακός ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του “Δικεφάλου” και θα φοράει το σκουφάκι της ομάδας για τον επόμενο χρόνο.

Πρόκειται για μία προσθήκη ενός πολύπειρου παίκτη, ο οποίος θα ενισχύσει το πνεύμα πρωταθλητισμού στην ομάδα.

Ο Θωμάκος αποχωρεί από τον Πανιώνιο μετά τον υποβιβασμό των “κυανέρυθρων” στην Α2, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα Ευρώπης το 2002, έχοντας παίξει και στο Αργοστόλι.

ΑΣ

«Καλή τύχη ΠΑΟΚΑΡΑ!» (pic)

«Σύνθημα» νίκης του Ερασιτέχνη Δικεφάλου στους παίκτες του Τρινκιέρι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις επιστρέφει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τη Ρόμα στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του BKT EuroCup.

Ο Δικέφαλος αναζητά την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα στη διοργάνωση, έχοντας στο πλευρό του τους φίλους της ομάδας, που αναμένεται να γεμίσουν τις εξέδρες του «Παλατακίου».

Ενόψει της αναμέτρησης, ο ΑΣ ΠΑΟΚ έστειλε το καθιερωμένο ευχετήριο μήνυμά του στην ομάδα μπάσκετ, μέσα από ανάρτηση στους επίσημους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Καλή επιτυχία ΠΑΟΚάρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση του «ασπρόμαυρου» Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δικεφάλου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Προσθήκη στα δοκάρια για το τμήμα futsal

Στον ΠΑΟΚ ο νεαρός Ταμαρέσσης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το τμήμα futsal του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου τερματοφύλακα, Διονύση Ταμαρέσση.

Ο νεαρός «κίπερ» ύψους 1,75μ. έχει αγωνιστεί για δύο χρόνια στους Τράχωνες Αλίμου, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική Κ23.

Στις δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο Ταμαρέσσης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να αποτελώ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για έναν σύλλογο με τεράστια ιστορία, υψηλές απαιτήσεις και ξεχωριστό κόσμο.

Έρχομαι με φιλοδοξίες, όνειρα και μεγάλη διάθεση για δουλειά. Θέλω να εξελίσσομαι καθημερινά, να δίνω το 100% σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Γνωρίζω τις ευθύνες που συνοδεύουν αυτή τη φανέλα και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε αυτές. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και όμορφες στιγμές μαζί με τον κόσμο μας.

Μόνο ΠΑΟΚ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ

Η προσοχή στον ΝΟ Λάρισας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το τμήμα Πόλο Γυναικών του ΠΑΟΚ επιστρέφει στις προπονήσεις, με στόχο την αγωνιστική ετοιμότητα για το πρωτάθλημα πλέον, μετά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στην Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro Cup.

H ομάδα του Πάνου Βέργου εξασφάλισε την πρόκριση της στο Conference Cup, και πλέον στρέφει την προσοχή της στον εντός έδρας αγώνα με τον ΝΟ Λάρισας, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 15:00 στο Ποσειδώνιο, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ