Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Και ήρθε η στιγμή της πραγματικής κρίσης. Να πω πως δεν την περίμενα θα ήμουν ψεύτης. Είναι το διπλό ντεζαβού. Των προηγούμενων παρουσιών του Αναστασιάδη και των προηγούμενων ετών του Σαββίδη. Σχεδόν μαθηματικά καταλήξαμε εδώ.

Σταύρος Κόλκας

Το σχόλιο της ημέρας

Η ομάδα έχασε στη Κρήτη 3-1, δίκαια από κάποια κοπέλια που πολλοί από εσάς δεν τα γνώρισαν. Ένας Μπολάκης, ένας Φαζός, ένας Δαμιανάκης και ένας Μαραθιανός έβαλαν τρία γκολ στον φιλόδοξο…  πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Ο Αναστασιάδης παραιτήθηκε, όμως οι ενδείξεις λένε πως δύσκολα θα αποδεχτεί την παραίτηση ο Σαββίδης. Είναι λίγο δύσκολο το τάιμινγκ για να αποδεχτεί κάτι τέτοιο. Η έξοδος Αναστασιάδη παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να βρίσκει σύμφωνο τον μεγαλομέτοχο και όχι μόνο αυτόν.

Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ πάντως απογοητεύει. Δεν έχει αρχή μέση και τέλος σαν ομάδα. Δεν έχει αγωνιστικό πλάνο, σταθερές. Δεν είναι ομάδα.

Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι οργανισμός. Δεν λειτουργούνε τα στελέχη με κοινό σκοπό, δεν έχουν ταύτιση απόψεων.

Η ουσία είναι πως τα δύο παραπάνω χάζεψαν τον κόσμο. Τον έχουν βγάλει από τα ρούχα του. Περισσότερο αυτούς που πίστεψαν στο πρωτάθλημα. Που ήθελαν να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ από Ευρώπη και Κύπελλο για να είναι ανοιχτός ο δρόμος. Το ζήσαμε κι αυτό.

Ποιος φταίει; Ωραία κουβέντα αυτή, μου αρέσει. Έχει φτάσει σε απόλυτα επίπεδα γραφικότητας. Δίνει τροφή σε όσους θέλουν να φάνε τις σάρκες τους με τους διπλανούς τους.

Αφού αυτό που βλέπουμε στον ΠΑΟΚ είναι … πρότζεκτ – γελάνε όλα τα πρότζεκτ του πλανήτη αλλά το ξεπερνώ – φταίνε όσοι το τρέχουν.

Φταίει αυτός που βάζει τους κανόνες στην εταιρία, φταίνε αυτοί που συμβιβάζονται σε αυτούς ενώ ξέρουν πως είναι λάθος, φταίνε αυτοί που νομίζουν πως οι δυνατότητές τους ξεπερνάνε τις αρμοδιότητές τους.

Να μιλήσω με ονόματα; Φταίει ο Σαββίδης, ο Αγγελίδης, ο Βρύζας και ο Αναστασιάδης.

Τι κάνουμε από εδώ και πέρα; Εμείς απολύτως τίποτα. Νομίζω πως το βασικό πλήγμα που μπορούμε να αποφέρουμε σε έναν οργανισμό που δεν εγγυάται την ευημερία του ΠΑΟΚ είναι η αδιαφορία.

Και αυτό γιατί πραγματικά δεν μου προκαλεί κανένα πραγματικό συναίσθημα από ΠΑΟΚ. Ίσως γιατί αντιλαμβάνομαι περισσότερα πράγματα από εσάς λόγω της επαγγελματικής μου σχέσης.

Ο φετινός στόχος του ΠΑΟΚ – το περιβόητο πρότζεκτ – ήταν να δημιουργηθούν οι βάσεις για μία πολύ καλή ομάδα που με ενίσχυση το καλοκαίρι θα έφτανε σταδιακά σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Στόχος δεν ήταν σίγουρα το πρωτάθλημα και εδώ ήρθε η ώρα να γελάσουμε. Πρωτάθλημα με αυτό το ρόστερ σε αυτές τις συνθήκες και με αυτά τα επίπεδα δουλειάς καθημερινά στη προπόνηση, δεν μπορείς να πάρεις ακόμη κι αν οι αντίπαλοι δεν κατεβαίνουν να παίξουν εναντίον σου.

Ο βασικός στόχος λοιπόν του ΠΑΟΚ, να ετοιμάσει τις βάσεις, απέτυχε παταγωδώς γιατί απλούστατα διαθέτει μία ομάδα χωρίς αγωνιστικό πλάνο και σταθερές, μία ομάδα που δέχτηκε λάθος μηνύματα από τους ανθρώπους που την διαχειρίζονται όταν αποκλείστηκαν και σχεδόν πανηγύριζαν από ΟΥΕΦΑ και κύπελλο.

Τι ξημερώνει αύριο για τον ΠΑΟΚ; Πίεση είναι η λέξη. Εμένα η απορία μου είναι πως θα διαχειριστεί αυτή την κρίση η διοίκηση. Σε πρώτη φάση εκτιμώ πως δεν θα κάνει αποδεκτή την παραίτηση Αναστασιάδη ο οποίος όμως ξεκάθαρα έχει ημερομηνία λήξης κυρίως με δική του ευθύνη.

Εγώ προσωπικά θα αδιαφορήσω σε αυτόν τον κυκεώνα διαρροών που θα ακολουθήσει από μυστήριους, συγχωριανούς και παρατρεχάμενους.

Εδώ στο PAOK24 θα καταγράψουμε και θα σχολιάσουμε γεγονότα όπως κάνουμε πάντα.

Τα ντεζαβού μας έχουν ωριμάσει, πλέον ξέρουμε πώς να συμπεριφερθούμε σε αυτά και σε όσους τα προκαλούν.

Και έχουμε ένα παιχνίδι την Κυριακή που καλό θα ήταν να κάνουμε μία ανακωχή στον διαφαινόμενο εμφύλιο που χτύπησε ήδη την πόρτα μας…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά τον Αλμέιδα δεν τη γλιτώνει και ο Αθανασιάδης (vid)

Αυτονόητη η κλήση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βίντεο που έχετε δει μέσα από το PAOK24, αποδεικνύουν με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν προκλήθηκε από κανέναν Μάκη Γκαγκάτση, όπως κι από κανέναν άλλο άνθρωπο του ΠΑΟΚ, παρά τα όσα προσπαθεί να «επικοινωνήσει» (και τα έχει κάνει ακόμα χειρότερα) η ΑΕΚ.

Σε ένα νέο βίντεο που αποκαλύπτει το PAOK24, γίνεται ακόμα πιο κατανοητό ότι οι προκλήσεις από πλευράς AEK, μετά την ήττα στην Τούμπα, ήταν συνεχόμενες και οι άνθρωποι της ήταν αυτοί που επιδίωξαν την ένταση.

Ο τερματοφύλακας Γιώργος Αθανασιάδης, λίγα λεπτά μετά από το δικό του λάθος από το οποίο ξεκίνησε το γκολ της νίκης του Σάστρε, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια μαζί με άλλο ένα μέλος της ομάδας του, απειλούσε κόσμο που βρισκόταν στη θέση του εκείνη τη στιγμή και μάλιστα φαίνεται να κάνει χειρονομίες για ραντεβού έξω από το γήπεδο!

[video width="368" height="624" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/441040747_7822165221161835_549863179154720761_n.mp4"][/video]

Στο βίντεο που βλέπετε είναι ξεκάθαρη η κίνηση του Αθανασιάδη και θεωρείται αυτονόητη η κλήση και γι’αυτόν από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Κι έπονται κι άλλα για τα «παλικάρια» του Αλμέιδα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτέθηκαν οι Ραν Ταν Πλαν της ενημέρωσης

Το PAOK24 σας παρουσιάζει βίντεο που φαίνεται πως και η ένταση με Γκαγκάτση δημιουργείται από τον Αλμέιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το PAOK24, μετά την κλήση της Δ.Ε.Α.Β. στον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, από πλευράς Ένωσης, διέρρευσε ένα βίντεο μέσα από το οποίο γίνεται να προσπάθεια να πειστεί αυτός που το βλέπει, ότι όλο το ξέσπασμα του Αργεντινού τεχνικού, ο οποίος έφτασε στο σημείο να πιάσει από το λαιμό αστυνομικό της Δ.Ε.Α.Β., ξεκίνησε από τον... Μάκη Γκαγκάτση.

Όποιος παρακολουθήσει και εκείνο το βίντεο, που υποτίθεται ότι βγήκε προς υπεράσπιση του Αλμέιδα, καταλαβαίνει πολύ καλά ότι ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, δίνει το χέρι στον Αργεντινό τεχνικό και αυτός του επιτίθεται!

Από το παρακάτω βίντεο που σας παρουσιάζει το PAOK24, μπορείτε να το καταλάβετε ακόμα καλύτερα, πως ο Γκαγκάτσης αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης και τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2, δίνει το χέρι στον Αλμέιδα και αυτός στη συνέχεια, κάτι του λέει σε έντονο ύφος και ακολουθούν οι σκηνές... απείρου κάλλους με αρνητικό πρωταγωνιστή τον προπονητή της ΑΕΚ.

[video width="320" height="320" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/440709284_7585989258145606_5824554240385171313_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει θέμα Τερίμ»

Διέψευσε ρεπορτάζ για άμεση απομάκρυνση του Τούρκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη, ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος και οι αντιδράσεις του κόσμου, ήταν πολλές τόσο για τον Φατίχ Τερίμ όσο και για ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τα τελευταία 24ωρα, προέκυψε έντονη φημολογία καθώς και δημοσιεύματα για την άμεση απομάκρυνση του Τούρκου τεχνικού από τον πάγκο, ωστόσο ο Παναθηναϊκός τα διέψευσε επισήμως, αναφέροντας:

«Σχετικά με δημοσιεύματα και αναφορές, η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ