Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόβλημα 2300 εισιτηρίων

Τεράστια η ζήτηση, ελάχιστα τα εισιτήρια

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρόβλημα 2300 εισιτηρίων

Χιλιάδες φίλαθλοι περίμεναν την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του αγώνα με την Τσέλσι στο Λονδίνο. Το σύνολο των εισιτηρίων που διαθέτει ο ΠΑΟΚ γι’ αυτό το ματς είναι 2300.

Ο  ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τελικά ότι κάποια εισιτήρια θα διατεθούν μόνο σε κατόχους πληρωμένων εισιτηρίων διαρκείας σουιτών, Vip και VipA. Τα υπόλοιπα προφανώς θα πάνε σε αγωνιστικό τμήμα, χορηγούς και σε οργανωμένους.

Το θέμα όμως είναι ότι η ζήτηση ήταν και είναι πολλαπλάσια. Είναι πάρα-πάρα πολλοί εκείνοι οι οπαδοί (από πολλές περιοχές της Ευρώπης) που έχουν κλείσει τα αεροπορικά τους για το Λονδίνο και ψάχνουν για την είσοδό τους στο γήπεδο.

Εδώ υπάρχει το μεγάλο πρόβλημα. Οι ανάγκες όλων αυτών των φιλάθλων δεν ήταν δυνατό να καλυφθούν και κάπως  έτσι δημιουργείται αδιέξοδο μια και δεν μπορεί να δοθεί λύση για όλους.

Θυμίζουμε ότι και η Τσέλσι έχει πάρει μέτρα για να μην βρεθούν Έλληνες σε θέσεις Άγγλων. Πριν λίγες ημέρες είχαν αναφέρει: «Σε περίπτωση που κάποιος φιλοξενούμενος οπαδός βρεθεί με εισιτήρια για τις θύρες των γηπεδούχων, τα εισιτήρια αυτά θα κατασχεθούν και δεν θα γίνουν δεκτά».

Δυστυχώς, σε ένα ακόμη παιχνίδι του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν πολλοί φίλαθλοι της ομάδας που θέλουν να  βρεθούν κοντά της.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαβριηλίδου: «Οι επιλογές του Λίσι ενόψει Ολυμπιακού!» (vid)

To PAOK24 on studio για το ντέρμπι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Αγάπη Γαβριηλίδου αναφέρθηκε στο σημερινό PAOK24 on studio, για τις επιλογές του Αλέσιο Λίσι, για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" την προσεχή Κυριακή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Λίσι νίκησε τον Αλγουαθίλ

Η πρώτη φορά που τέθηκαν αντιμέτωποι στην Ισπανία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ισπανικό... χρώμα θα έχει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή, καθώς στους πάγκους των δύο ομάδων βρίσκονται δύο προπονητές με κοινή διαδρομή στη La Liga, οι οποίοι έχουν βρεθεί στο παρελθόν αντιμέτωποι, άλλη μία φορά.

Η μεταξύ τους συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαΐου 2022, όταν ο Αλέσιο Λίσι, ο οποίος εκτελούσε χρέη υπηρεσιακού προπονητή στη Λεβάντε, αντιμετώπισε τον Ιμανόλ Αλγουαθίλ, που βρισκόταν στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Λίσι, τότε, (σε ηλικία 37 ετών), είχε πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη, με τη Λεβάντε να επικρατεί με 2-1. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Αλγουαθίλ να έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία, με τον σημερινό προπονητή του Ολυμπιακού να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του μετά το τελευταίο σφύριγμα...

Ο Μιραμόν έδωσε το προβάδισμα στη Λεβάντε στο 53', για να ισοφαρίσει ο Νταβίντ Σίλβα στο 66'. Τη λύση για τους γηπεδούχους έδωσε ο Μελέρο, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 90', διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

«Είναι από τις ομάδες που μου αρέσουν. Θα πρέπει να είμαστε πολύ ακριβείς για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Είναι μία ομάδα που καθοδηγείται πολύ καλά από τον προπονητή της και έχει πολύ καλές αρχές στο παιχνίδι της. Ψάχνουν πολύ το παιχνίδι από τον άξονα, με υψηλό επίπεδο ποιότητας και πολύ καλούς επιθετικούς. Αυτές οι αναμετρήσεις είναι ιδιαίτερα ελκυστικές για έναν προπονητή από τακτικής άποψης», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο τότε τεχνικός της Λεβάντε, πριν από εκείνη την αναμέτρηση.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προς sold out το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Πόσα εισιτήρια έχουν απομείνει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην έδρα του Ολυμπιακού, την Κυριακή (08/11, 21:00), στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League, με το «Γ. Καραϊσκάκης» να αναμένεται είναι κατάμεστο

Το ενδιαφέρον των φιλάθλων για την αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα μεγάλο, με όλα τα δεδομένα να συνηγορούν πως η έδρα τωνν Ερυθρόλευκων θα είναι γεμάτη. Συγκεκριμένα, στην κυκλοφορία βρίσκονται πλέον τα τελευταία 1.500 εισιτήρια, τα οποία προέκυψαν έπειτα από επιστροφές χορηγών.

Όλα δείχνουν ότι και αυτά μέχρι την Κυριακή, θα έχουν διατεθεί και το ντέρμπι οδεύει προς το sold out.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ