Connect with us
Banner Image Banner Image

ΒΟΛΕΙ

Πρέλεβιτς, Γκόμεζ και Παρτιζάν (pics)

Δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγάλο παιχνίδι της ομάδας του ο Ερνάντο Γκόμεζ καθώς και η μπασκετική οικογένεια του ΠΑΟΚ…

Ελένη Μπούντου

Πρέλεβιτς, Γκόμεζ και Παρτιζάν (pics)

Παρά το γεγονός ότι χειρουργήθηκε πρόσφατα στον ώμο, ο Βενεζουελάνος άσος επέστρεψε στο γήπεδο προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Με δεμένο το χέρι ο Γκόμεζ βρέθηκε στο Παλατάκι και παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Μάλιστα, πολλοί φίλοι του Δικεφάλου έσπευσαν κοντά του προκειμένου να του δώσουν ευχές για ταχεία ανάρρωση…

“Γεύση” από το Παλατάκι πήραν και οι άνθρωποι της Παρτιζάν, όπως ο τιμ μάνατζερ των “ασπρόμαυρων” της Σερβίας, Ντράγκαν Τόντοριτς και ο προπονητής τους, Αλεξάνταρ Τζίκιτς, οι οποίοι παρέα με τον Μπάνε Πρέλεβιτς, παρακολούθησαν ένα μεγάλο μέρος της αναμέτρησης.

ΑΣ

Να αντιδράσει στην έδρα του!

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Κηφισιά στο PAOK Sports Arena

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για την δεύτερη αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στο PAOK Sports Arena, την Κηφισιά.

Ο Δικέφαλος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του, θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, και να πάρει την απαραίτητη ψυχολογία ενόψει ενός απαιτητικού προγράμματος που έρχεται με συνεχόμενους αγώνες.

Οι ασπρόμαυροι προέρχονται από την ήττα με 3-0 σετ από τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Απέναντί του, η Κηφισιά, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-3 από τον Πανιώνιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

WHITE: 10€

BLACK: 15€

VIP: 25€

COURT: 30€

LOUNGE: 40€

Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά, μέσω της Ticketmaster, ενώ εισιτήρια θα διατίθενται και από το εκδοτήριο του PAOK Sports Arena, δύο ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

https://www.ticketmaster.gr/paok-vs-aop-kifisias_sgpl_2154614.html

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μαμάης: «Όλα τα παιχνίδια φέτος θα είναι σαν τελικοί»

Τι είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ ενόψει του ματς με την Κηφισιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά το... στραπάτσο της πρεμιέρας αναζητά ο ΠΑΟΚ στη Volley League των ανδρών.

Ο Δικέφαλος υποδέχεται το Σάββατο στις 18:00 την Κηφισιά στο PAOK Sports Arena.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βαλάντης Μαμάης, δήλωσε:

«Το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα την παρούσα στιγμή. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε, όπως όλα τα παιχνίδια φέτος, σαν τελικό. Θέλουμε τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να τη διεκδικήσουμε. Χρειαζόμαστε, όπως πάντα, και τον κόσμο δίπλα μας».

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, πρόσθεσε:

«Μετά την ήττα της πρεμιέρας, θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση και να επιστρέψουμε στις νίκες. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη μπροστά στον κόσμο μας.

Η Κηφισιά είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, αλλά εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να βγάλουμε ενέργεια και πάθος, ώστε να έρθει η νίκη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

MVP της αγωνιστικής η Γουεδέρινγκτον του ΠΑΟΚ!

Ξεχώρισε η Αμερικανίδα διαγώνιος του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Ζόε Γουεδέρινγκτον του ΠΑΟΚ F&U είναι η MVP της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών, μετά τη σπουδαία της εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ.

Η Αμερικανίδα διαγώνια με 26 πόντους, με 25/46 επιθέσεις και 1 μπλοκ, oδήγησε τον ΠΑΟΚ F&U στη νίκη με 3-1 σετ επί της Ένωσης.

Η Γουεδέρινγκτον ξεχώρισε απέναντι στην πρώην ομάδα της, την ΑΕΚ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε τη σεζόν 2024-2025. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Κορέα και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ενώ φέτος επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ F&U.

Η Αμερικανίδα διαγώνια μίλησε για την ανάδειξή της σε MVP, τη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά και το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για την ανάδειξή της σε MVP της 2ης αγωνιστικής: «Είμαι πολύ περήφανη που αναδείχθηκα MVP αυτής της εβδομάδας, αλλά ήταν αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Δεν είναι δυνατόν να πετύχεις τίποτα χωρίς τη σκληρή δουλειά των συμπαικτριών σου».

Για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ: «Ο αγώνας ήταν ανταγωνιστικός, καθώς και η ΑΕΚ διαθέτει πολύ καλές παίκτριες. Ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση, αλλά είχα εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και πίστευα ότι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ ότι λειτουργήσαμε πολύ καλά ως ομάδα και καταφέραμε να βρούμε λύσεις, ιδιαίτερα στα δύσκολα σημεία του αγώνα».

Για το αν οι ατομικές διακρίσεις αποτελούν επιπλέον κίνητρο: «Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να κερδίζεις ατομικές διακρίσεις, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να κερδίζουμε τους αγώνες. Χαίρομαι που κατάφερα να ανταποκριθώ καλά στον ρόλο μου, όμως και πολλές από τις συμπαίκτριές μου πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις».

Για το επίπεδο της Volley League γυναικών: «Το ελληνικό πρωτάθλημα γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό και αυτό το διαπιστώνω σε κάθε αγώνα που παίζω ή παρακολουθώ. Το επίπεδο και η ποιότητα του παιχνιδιού σίγουρα θα με βοηθήσουν να εξελιχθώ ως αθλήτρια. Ανυπομονώ για όσα μας επιφυλάσσει η συνέχεια της σεζόν».

Αναλυτικά η κορυφαία επτάδα της 2ης αγωνιστικής:

Διαγώνια: Zoe Weatherington (Π.Α.Ο.Κ. F&U) 26π. (25/46 επ., 1 μπλοκ).

Πασαδόρος: Laura Dijkema (Πανιώνιος Betsson) 2π. (1/3 επ., 1 άσσος).

Ακραίες: T’ara Ceasar (Α.Ο. Θήρας) 18π. (16/33 επ., 2 μπλοκ, 64% υπ. – 18% άριστες), Ιωάννα Τιτέλη (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil) 12π. (8/19 επ., 4 μπλοκ, 33% υπ. – 15% άριστες).

Κεντρικές: Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) 9π. (4/8 επ., 2 άσσοι, 3 μπλοκ), Eline Timmerman (Παναθηναϊκός Α.Ο.) 12π. (8/17 επ., 1 άσσος, 3 μπλοκ).

Λίμπερο: Μαρία Καραμπάση (Π.Α.Ο.Κ. F&U), (λ, 88% υπ. – 54% άριστες).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ