Connect with us

Η αποκάλυψη-απάντηση στους λασπολόγους της ΣΕΚΑΠ

Καμιά απάντηση δεν έχει λάβει έως σήμερα η ΣΕΚΑΠ στις τρεις επιστολές της προς τα υπουργεία Οικονομικών, Ναυτιλίας και Δικαιοσύνης, μέσω του νομικού γραφείου του κ. Λυκουρέζου, προκειμένου να σταματήσει η λάσπη για το θέμα των λαθραίων τσιγάρων στην Κρήτη.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Η αποκάλυψη-απάντηση στους λασπολόγους της ΣΕΚΑΠ

Όπως αποκαλύπτει η καθημερινή εφημερίδα της Θράκης “Μαχητής”, η ΣΕΚΑΠ δεν έχει λάβει ακόμη κάποια απάντηση προκειμένου να αμυνθεί στην επίθεση που δέχεται τον τελευταίο καιρό, αλλά και παράλληλα να ξεκινήσει η έρευνα για να αποδειχτεί ότι τα συγκεκριμένα πακέτα τσιγάρων φέρουν παράνομα την σφραγίδα της καπνοβιομηχανίας.

Μάλιστα, η εφημερίδα υπενθυμίζει την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες η ΣΕΚΑΠ για το θέμα, μέσω της οποίας η εταιρεία ξεκαθαρίζει μεταξύ άλλων ότι “καμία σύνδεση ή σχέση δεν μπορεί να προκύψει με τα πλοία ή τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στις υποθέσεις που απασχόλησαν πρόσφατα τα ΜΜΕ”.

Η εφημερίδα “Μαχητής” αποκαλύπτει ένα ντοκουμέντο που δείχνει τη λογική που κινείται η ΣΕΚΑΠ από την ημέρα που την πήρε ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά και τον “πόλεμο” που είχε κηρύξει εξ’ αρχής η εταιρεία κατά των λαθραίων τσιγάρων.

Για αυτό το λόγο και δημοσιεύει την επιστολή του γενικού διευθυντή της ΣΕΚΑΠ, κ. Σεργκέι Ανίσιμωβ, προς τον Δήμαρχο Ξάνθης, τους βουλευτές του Νομού, τον Αστυνομικό Διευθυντή, αλλά και στον Εισαγγελέα Ξάνθης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η επιστολή:

“Κύριε Δήμαρχε,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εντοπίστηκαν στην αγορά της Ξάνθης κυρίως, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και στην Αθήνα, τσιγάρα με το σήμα της εταιρείας μας τα οποία όμως είναι προϊόν αντιγραφής και παραποίησης (λαθρεμπορίας) και ουδέποτε έχουν παραχθεί από την εταιρία μας.

Οι συγκεκριμένες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων που φέρουν και προειδοποιητικές ενδείξεις υγείας είτε στην ελληνική γλώσσα είτε σε ξένη (κυρίως αλβανική), είναι τόσο επιτηδευμένα παραχθείσες που μόνο ένα έμπειρο και εξειδικευμένο μάτι μπορεί να εντοπίσει τις διαφορές στην παραγωγή και συσκευασία τους, σε σημείο που να παραπλανάται πολύς κόσμος που δικαιολογημένα μπορεί να πιστεύει ότι είναι προϊόντα της εταιρίας ΣΕΚΑΠ.

Το σημαντικότερο όμως στοιχείο είναι ότι τα συγκεκριμένα τσιγάρα είναι τρομερά επικίνδυνα για την δημόσια υγεία, διότι δεν πληρούν καμία από τις προδιαγραφές που πρέπει να τηρούνται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και τις γενικές οδηγίες για την δημόσια υγεία, ενώ η κατανάλωση τους εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τον καπνιστή, αφού περιέχει επικίνδυνες ουσίες και προσμίξεις, είναι άγνωστες οι συνθήκες παραγωγής τους και τα προϊόντα καπνού που χρησιμοποιούνται, καθώς είναι άγνωστος ο τόπος αλλά και η μονάδα παραγωγής των.

Το μόνο διακριτικό τους γνώρισμα, πέραν των ομοιοτήτων με πακέτα της εταιρίας μας, είναι η φθηνή τιμή τους σε σχέση με τα φορολογημένα που κυκλοφορούν νόμιμα από την εταιρία μας, στοιχείο που καθιστά τον κάθε καταναλωτή πλέον υπεύθυνο για τον κίνδυνο που αναλαμβάνει, χωρίς να υποτιμάται και η απώλεια εσόδων (αφού δεν έχουν επικολλημένες τις φορολογικές ταινίες) για την ίδια την εταιρία που απασχολεί 180 άτομα από την περιοχή αλλά και του κράτους που χάνει δεκάδες εκατομμύρια από φόρους και λοιπούς δασμούς.

Με αίσθημα ευθύνης η εταιρία μας απευθύνεται σε εσάς και προειδοποιεί για τους κινδύνους που εγκυμονεί η ανεξέλεγκτη αγορά παράνομων και λαθραίων τσιγάρων άγνωστης προέλευσης, τα οποία διαδίδονται πλέον εκτεταμένα λόγω της οικονομικής κρίσης και ωθεί τον καταναλωτή να αναζητεί φθηνότερα τσιγάρα, σε λαϊκές αγορές και μέσω διανομής κατ’ οίκον από μεμονωμένους παράνομους πωλητές.

Πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί με τα τσιγάρα που αγοράζουμε και να απευθυνόμαστε για τα προϊόντα της ΣΕΚΑΠ στα γνωστά και νόμιμα κέντρα πώλησης και τους εξουσιοδοτημένους πωλητές και αντιπροσώπους μας, αποφεύγοντας πλανόδιους και μη συμβεβλημένους με την εταιρία μας παράνομους πωλητές, και να ενημερώσουμε άμεσα τόσο την εταιρία μας όσο και τις αστυνομικές και τελωνειακές αρχές.

Η καταγγελία τέτοιων περιστατικών και η παροχή πληροφοριών για την παραγωγή και διανομή λαθραίων τσιγάρων είναι πολύτιμη και ανεκτίμητη και συμβάλλει τόσο στην προστασία της υγείας του καταναλωτικού κοινού όσο και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και παραγωγής της εταιρείας μας η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή και στην πατρίδα μας, ενισχύοντας την εθνική οικονομία.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι σε συνεργασία με τις αστυνομικές και τελωνειακές αρχές θα αναζητήσουμε τους υπευθύνους και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να φέρουμε τους υπευθύνους ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης, αφενός και αφετέρου για να διαφυλάξουμε την υγεία των καταναλωτών και υποστηρικτών της εταιρίας ΣΕΚΑΠ, που χρόνια τώρα προτιμούν τα προϊόντα μας και μας στηρίζουν ως εταιρία.

Ζητούμε την συνεργασία και την βοήθεια σας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Για την ΣΕΚΑΠ
Σεργκέι Ανίσιμωβ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ”

Πηγή: “ΜΑΧΗΤΗΣ” Θράκης

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το PAOK24 συμμετέχει στην απεργία

Η ΕΣΗΕΜ-Θ συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την Πρωτομαγιά.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ και τις άλλες Ενώσεις Συντακτών συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την Πρωτομαγιά.

Η φετινή Πρωτομαγιά, έξι χρόνια μετά την έξοδο από τα μνημόνια, βρίσκει όλους τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με  έναν «ακήρυχτο» οικονομικό πόλεμο εκ μέρους της εργοδοσίας, με ανυπαρξία Συλλογικών Συμβάσεων, αμφισβήτηση και καπήλευση των συλλογικών μας δικαιωμάτων και της εργασιακής μας αξιοπρέπειας.

Σε μια άνευ προηγουμένου υποβάθμιση της ποιότητας ζωής και της διαβίωσης, η ακρίβεια, η φτώχεια, οι ανισότητες, ο περιορισμός εργασιακών δικαιωμάτων, η επισφάλεια και η ανασφάλεια στους χώρους εργασίας, αναδεικνύονται σε κυρίαρχες συνέπειες των εφαρμοζόμενων πολιτικών.

Με  κοινές αποφάσεις της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΣΠΕΡΤ, της ΠΟΕΠΤΥΜ και της ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών, διοικητικών και φωτορεπόρτερ σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά) στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ΕΡΤ, ΓΓΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΤΑ, Γραφεία Τύπου και site, ως εξής:

* Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου 2024,  από τις 05.00 π.μ. έως τις 05.00 π.μ. της Μ. Τετάρτης, 1 Μαΐου 2024, όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών, διοικητικών, φωτορεπόρτερ που εργάζονται στις εφημερίδες και τα περιοδικά.

* Μ. Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, από τις 05.00 π.μ. έως τις 05.00 π.μ. της Μ. Πέμπτης, 2 Μαΐου 2024 όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών, διοικητικών που εργάζονται σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στην ΕΡΤ, στην ΓΓΕΕ, στα Δημοτικά Ραδιόφωνα και στα Γραφεία Τύπου, όλων των δημοσιογράφων της χώρας.

Δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, οπουδήποτε και εάν απασχολούνται, απεργούν από τις 05.00 π.μ. της Μ. Τετάρτης 1η Μαΐου 2024 έως και τις 05.00 π.μ. της Μ. Πέμπτης 2 Μαΐου 2024.

Οι άνθρωποι της ενημέρωσης, ως αναπόσπαστο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας, που βιώνουμε την επιδείνωση των καθημερινών προβλημάτων και της αβεβαιότητας για κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο και ελεύθερο επαγγελματία, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματά μας και ταυτόχρονα διεκδικούμε την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, την αποκατάσταση της επαγγελματικής μας αξιοπρέπειας και κυρίως το σεβασμό στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αντιδρώντας σε κάθε απόπειρα ευτελισμού της Ενημέρωσης, με χρήση των SLAPPs και  φαινομένων «παρακολούθησης» του δημοσιογραφικού έργου

Η προστασία και ενίσχυση των θέσεων εργασίας,  η αποκατάσταση του θεσμού των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων, η απόκρουση των απολύσεων, των περικοπών στους μισθούς και τα επιδόματα, η λήψη ουσιαστικών μέτρων υπέρ των ανέργων, η  προστασία των ασφαλιστικών Ταμείων, ώστε να είναι εύρωστα και βιώσιμα,  και της  δωρεάν δημόσιας υγείας για όλους τους ασφαλισμένους, αποτελούν πάγιες αγωνιστικές, διεκδικήσεις  όχι μόνο για το δημοσιογραφικό κόσμο αλλά για όλους τους εργαζόμενους, για όλη την κοινωνία.

Η 1η του Μάη, σύμβολο στον αγώνα των εργαζομένων όλου του κόσμου για καλύτερες συνθήκες εργασίας και αμοιβές, δυναμώνει και ισχυροποιεί τη φωνή όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ για:

  • ΣΣΕ σε όλα τα ΜΜΕ τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Καλούμε την κυβέρνηση να υλοποιήσει χωρίς καθυστέρηση την πρόσφατη διαβεβαίωση της για υπογραφή συλλογικών συμβάσεων στα δημόσια ΜΜΕ και τους εργοδότες των ιδιωτικών ΜΜΕ να καθίσουν στο τραπέζι των συλλογικών διαπραγματεύσεων. Προς τούτο επισημαίνουμε ότι στην πρόσφατη οδηγία της Ε.Ε για «επαρκείς κατώτατους μισθούς», καλούνται τα κράτη-μέλη να ενισχύσουν τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, ώστε να καλύπτονται από αυτές το 80% των εργαζομένων.
  • Ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας που εξανεμίζει τους μισθούς και οδηγεί τους εργαζόμενους  στην εξαθλίωση.
  • Αποτελεσματικά μέτρα  για  την αντιμετώπισης της ανεργίας και την προστασία των θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα
  • Μέτρα για την στήριξη και ενίσχυση της κυκλοφορίας του Τύπου και της φιλαναγνωσίας, όπως  γίνεται σε άλλα προηγμένα ευρωπαϊκά κράτη
  • Εθνικά και ευρωπαϊκά μέτρα στήριξης για την προστασία των εισοδημάτων και των θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα
  • Ενημέρωση με αξιοπιστία , πλουραλισμό και κοινωνική ευαισθησία

Η υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και η επαναφορά του συλλογικού εργατικού δικαίου είναι η  υπεράσπιση των αρχών της Δημοκρατίας, της Ισότητας, της Δικαιοσύνης, με απώτερο σκοπό την Ελευθεροτυπία, την αξιόπιστη κι ελεύθερη Ενημέρωση, με κανόνες δεοντολογίας, αξιοπιστίας και πλουραλισμού.

Οι Ομοσπονδίες καλούν τα μέλη τους να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία της Πρωτομαγιάς, τα αιτήματα της οποίας αφορούν όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

* Εξαιρούνται οι συνάδελφοι που θα καλύψουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις της 1ης Μαΐου, οι οποίες, όμως, θα προβληθούν και θα μεταδοθούν μετά τη λήξη της απεργίας, την επόμενη ημέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Παίρνει Γιάσπερ ο ΠΑΟΚ

Η ακραία από την Ολλανδία στα «ασπρόμαυρα»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η 23χρονη Χέστερ Γιάσπερ από την Ολλανδία που αγωνίζεται ως ακραία θα είναι ένα από τα κομμάτια του παζλ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν.

Την τελευταία πενταετία αγωνιζόταν στο γερμανικό πρωτάθλημα φορώντας διαδοχικά τις φανέλες των Σουλ (19-20), Στουτγάρδη (20-22), Πότσδαμ (22-23), Ντρέσντερ (23-24).

Η Γιάσπερ θα... συναντηθεί ξανά και με τη νέα πασαδόρο του ΠΑΟΚ, Ίλκα Βαν ντε Βάιβερ, καθώς οι δυο τους αγωνίζονταν στη Στουτγάρδη πανηγυρίζοντας μάλιστα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από το 2019 είναι στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας και έχει συμμετοχές σε όλα τα μεγάλα τουρνουά που αγωνίστηκε η χώρα της την τελευταία πενταετία (ευρωπαϊκά, παγκόσμια και VNL).

Η Γιάσπερ προορίζεται για δίδυμο με την Έλενα Μπάκα, με τον ΠΑΟΚ να έχει αποκτήσει πέραν της Βαν Ντε Βάιερ και την Σέρβα διαγώνια Ντρπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε προσδοκίες που… δεν υπήρχαν!

Ο Βασίλης Μανδράου γράφει για το ποια θα είναι η επιτυχία και ποια η αποτυχία στο τέλος της σεζόν!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο -και κάτι- στροφές πριν το φινάλε κι οι διεκδικητές μειώθηκαν στους τρεις. Μετά το αναβληθέν της Τούμπας, ένας εκ των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού θα είναι εκτός κούρσας, ίσως και οι δύο σε περίπτωση ισοπαλίας, στο πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα της ιστορίας.

Aκολουθούν... ανάσες για τον ΠΑΟΚ που μολονότι έφτασε μία ανάσα απ' το γκρεμό, έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε και φώναξε παρών στην μάχη για το στέμμα του πρωταθλητή της Stoiximan Super League. Mετά την ισοπαλία στη Λαμία φαντάζομαι δεν υπήρχαν και πολλοί που πίστευαν ότι η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα σηκωθεί από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που είχε δεχθεί και η αλήθεια είναι πως έδειχναν να είναι καταδικαστικά.

Κι όμως ο «Δικέφαλος» το έκανε ξανά! Για ακόμη μία φορά την τρέχουσα σεζόν οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν ότι είναι φτιαγμένοι από ατσάλι. Επτά φορές πέφτουν, οκτώ σηκώνονται όρθιοι και δηλώνουν παρών ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, ακόμη κι όταν όλοι και όλα είναι εναντίον τους, ακόμη και όταν όλοι τους έχουν ξεγραμμένους. Και το τεράστιο επίτευγμα έγκειται στο γεγονός πως όχι μόνο κέρδισαν την ΑΕΚ, αλλά με το σκορ στο 1-2 και την κλεψύδρα του παιχνιδιού, και του τίτλου, να αδειάζει βασανιστικά, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψουν το παιχνίδι και να μπουν ξανά στο κόλπο του πρωταθλήματος.

Προφανώς οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους αν κοιτάξει κανείς τα δεδομένα αναφορικά με τις προϋποθέσεις κατάκτησης του τίτλου, όμως το σίγουρο είναι πως το πάει μέχρι τέλους κι αυτό όχι μόνο δεν ήταν αυτονόητο στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά έμοιαζε να είναι όνειρο... θερινής νυκτός! Μία σεζόν που όπως όλοι θυμόμαστε ξεκίνησε με πολύ αρνητικό κλίμα γύρω από την ομάδα, κυρίως λόγω της περσινής αποτυχημένης σεζόν, του χαμένου κυπέλλου που στοίχισε σε πολλούς τομείς, αλλά και από τις μεταγραφές που γράφονταν, ακούγονταν, συζητιόντουσαν αλλά δεν... ανακοινώνονταν σε σωστό χρόνο.

Η ομάδα κατάφερε να μπει στους ομίλους του Europa Conference League με πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους και σιγά σιγά με κάποιες προσθήκες να «χτίσει» ένα σύνολο που μπορεί να είχε αδυναμίες και κενά, ωστόσο έβγαζε στον αγωνιστικό χώρο πολύ ωραία πράγματα στην πλειονότητα των παιχνιδιών του. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως τερμάτισε στο ρετιρέ στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League έχοντας την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα, ενώ πρώτος αναδείχθηκε και στη φάση των ομίλων του Conference παίρνοντας αυτόματα το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού.

Εκεί βρήκε απέναντι του την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και σ' ένα περιπετειώδες ζευγάρι παιχνιδιών πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού. Το γκρουπ μεγάλωσε κι άλλο το... ταβάνι του με τους φίλους της ομάδας να ονειρεύονται ακόμη μεγαλύτερα πράγματα στον θεσμό, λόγω των μεγάλων προσδοκιών που δημιούργησαν οι ασπρόμαυροι. Η πικρία του αποκλεισμού από την Κλαμπ Μπριζ ήταν απόλυτα δικαιολογημένη καθώς ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, ωστόσο η μακρά αυτή ευρωπαϊκή πορεία που ξεκίνησε στις 27 Ιουλίου στέφθηκε από επιτυχία. Το στοίχημα θα είναι να παρουσιάσει ανάλογη συνέπεια και συνέχεια και τα επόμενα χρόνια και να μην βιώσει ξανά τα... περσινά!

Όλα τα παραπάνω επιτεύχθηκαν από αυτή την ομάδα, η οποία φέτος κάνει πρωταθλητισμό και για να λέμε την αλήθεια δεν ήταν δα και τόσες πολλές ιστορικά οι φορές που τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε ο ΠΑΟΚ ήταν ζωντανός στην μάχη του τίτλου. Θα είναι τεράστια επιτυχία προφανώς εάν καταφέρει να σηκώσει το πρωτάθλημα, ωστόσο κι αν τελικά δεν τα καταφέρει δεν θα μιλάμε για παταγώδη αποτυχία. ΝΑΙ θα είναι αποτυχία αν τερματίσει τέταρτος, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του τελικού να μείνει εκτός Ευρώπης τη νέα σεζόν. ΝΑΙ θα είναι αποτυχία αν δεν «χτίσει» πάνω στη φετινή σεζόν και τα γκρεμίσει όλα το καλοκαίρι! ΝΑΙ θα είναι αποτυχία εάν δεν καλύψει τα κενά που υπάρχουν και κινηθεί για ακόμη ένα καλοκαίρι στον μεταγραφικό σχεδιασμό με τη νοοτροπία «Για δεύτερος καλός είναι». ΟΜΩΣ αυτό το γκρουπ που το καλοκαίρι θα πάλευε για την είσοδο στην τετράδα με τον Άρη και που θα ήταν... μίλια πίσω από τους τρεις της Αθήνας, δεν θα είναι αποτυχία εάν χάσει τον τίτλο δύο στροφές πριν το φινάλε.

ΥΓ: Η Τούμπα των 20.000 πιστών την Κυριακή δημιούργησαν μία απόλυτα ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, συνεισφέροντας σημαντικά στην ανατροπή του σκορ και τη νίκη της ομάδας. Κάτι ανάλογο πρέπει να συμβεί και στα επόμενα δύο παιχνίδια, τα οποία έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα έχουν και αρκετά μεγαλύτερη προσέλευση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ