Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Στήριξη στο μπάσκετ και τον Ερασιτέχνη» (pic)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ιωνικό σε ένα παιχνίδι με μεγάλη σημασία, για τη 16η αγωνιστική της Basket League και οι οργανωμένοι οπαδοί, είναι έτοιμοι να στηρίξουν την προσπάθεια.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Στήριξη στο μπάσκετ και τον Ερασιτέχνη» (pic)

Με μήνυμα τους στη σελίδα τους στο Facebook, αναφέρουν σχετικά…

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – Μαρούσι: Με Κέβιν Πόρτερ τα «ολε» με την κερκίδα (vid)

Μπήκε στο πνεύμα ο Αμερικανός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ μπήκε στο πνεύμα των πανηγυρισμών μετά το τέλος του αγώνα και συμμετείχε στα «ολε» με την κερκίδα.






ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Βετούλας: «Είχαμε θέμα στα ριμπάουντ»

Ο προπονητής του Αμαρουσίου ξεχώρισε τα προβλήματα της ομάδας του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Νίκος Βετούλας στάθηκε στα 18 επιθετικά ριμπάουντ του ΠΑΟΚ, αλλά και στο «φόρτωμα» με φάουλ του Ραντούλιτσα…

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, η νίκη του ήταν δίκαιη. Είχαμε θέμα στο αμυντικό ριμπάουντ και λάθη σε κομβικά σημεία. Είχαμε το φόρτωμα του Ραντούλιτσα με φάουλ που ήταν «κολώνα» για εμάς στο επιθετικό παιχνίδι. Το αρνητικό μας ήταν η συμπεριφορά μας στα τελευταία 4-5 λεπτά και μετά το 63-58. Δείξαμε κόπωση και αναρχία στο παιχνίδι μας που βοήθησαν να πάρει τη διαφορά ο ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ το σταφ και όλη την ομάδα, πετύχαμε το στόχο μας που ήταν η παραμονή και φτάσαμε να διεκδικούμε την παρουσία μας στα πλέι οφ στην τελευταία αγωνιστική» ανέφερε ο προπονητής του Αμαρουσίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πόρτερ Τζούνιορ: Stat line από το NBA!

Εκπληκτικά νούμερα για Ευρώπη και πάλι από τον Αμερικανό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ οδήγησε τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, καταγράφοντας μία ακόμα φοβερή εμφάνιση, με νούμερα… από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Αμερικανός που σήμερα έμεινε στο παρκέ και στα 40 λεπτά, έχασε για δύο ασίστ το triple double, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 22 πόντους (9/15 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 4/8 βολές), 12 ριμπάουντ (8 αμυντικά, 4 επιθετικά), 8 ασίστ, 6 κλεψίματα, 1 τάπα, ενώ έκανε και 4 λάθη.

Το efficiency του έφτασε στο 35, σε μία ακόμα εκπληκτική εμφάνιση, που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην Ευρώπη, αλλά ο «KPJ», τις έχει στο… τσεπάκι του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ