ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κατέθεσε ο Μαζαράκος
Στην επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ κατέθεσε την Τετάρτη 16/3 στο πλαίσιο της υπόθεσης της «πυραμίδας στη διαιτησία», ο μέχρι το περασμένο καλοκαίρι παρατηρητής της Σούπερ Λίγκας, Ηλίας Μαζαράκος.
Ο Μαζαράκος, που με απόφαση της ΚΕΔ βγήκε από τους πίνακες των παρατηρητών, στη συνέχεια, από την ίδια επιτροπή τιμωρήθηκε σε πρώτο και δεύτερο βαθμό με οριστική διαγραφή από τα μητρώα διαιτητών της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Άρτας για «πειθαρχικό παράπτωμα» στο οποίο υπέπεσε και ήταν κατά την ΚΕΔ «η προφορική ή έγγραφη διατύπωση δυσµενών κρίσεων, συµπεριλαµβανοµένων και των µέσων κοινωνικής δικτύωσης κατά προσώπων», όπως είναι «τα µέλη των πάσης φύσεως οργάνων διοίκησης του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας».
Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Ουρτάδο μόλις στο 4ο λεπτό, η Κηφισιά έκανε την ανατροπή, κι επικράτησε του Βόλου Elabet με 1-3.
Η ομάδα του Λέτο ισοφάρισε με τον Χριστόπουλο στο 27, και με μεγάλο πρωταγωνιστή στο τέλος τον Σαγκάλ, ο οποίος σκόραρε δις, στο 72 και το 90, πήρε τη νίκη.
Η Κηφισιά πλέον βρίσκεται στην 7η θέση και τους 14 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν ουραγοί, χωρίς βαθμό.
ΒΟΛΟΣ Elabet (Χουάν Κάρλος Γαρίδο): Σιαμπάνης, Κάτσικας, Κάργας, Λεκούς (75΄Γκαμπριέλ), Μύγας, Νεγιού, Κόμπα (77΄Χαραλαμπόγλου), Γρόσδης (77΄Γκονζάλες), Τζόκα (62΄Ρεγκίς), Ουρτάδο (70΄Μπαρέ), Λάμπρου.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Σεμπάστιαν Λέτο): Ραμίρεζ, Μάνσο, Ζολιμπουά, Βαν Άιμα, Αποστολάκης (92΄Ούγκο Σόουζα), Ρουκουνάκης, Γιάγκνε, Σαγκάλ (92΄Θεοδωρίδης) Πόμπο (86΄ Μπερνάρντο Σόουζα), Εμπουλά (62΄Ζέρσον Σόουζα), Χριστόπουλος (62΄Κυριόπουλος).
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Αποστολή με Κώστογλου-Αζούζ!
Ο ΠΑΟΚ Β ταξιδεύει στον Πύργο για την 10η αγωνιστική της Super League 2
Τον ΠΑΣ Πύργου αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή στις 15:00 ο ΠΑΟΚ Β εκτός έδρας για την 10η αγωνιστική της Super League 2. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 9 πόντους.
Οι παίκτες του Ντάνι Πονζ, προπονήθηκαν σήμερα Σάββατο πρωί στη Σουρωτή. και κατόπιν αναχώρησαν για την πόλη της Πελοποννήσου.
Την αποστολή του Ισπανού προπονητή απαρτίζουν οι:
Νικολακούλης, Τσιντσόλης, Αβράμπος, Απιατσιόνακ, Κωττάς, Σιδεράς, Πασαχίδης, Τσιότας, Ντούνγκα, Βυρσωκινός, Λεωνιδόπουλος, Ελευθεριάδης, Ίκομπονγκ, Γκιόκα, Παπαγεωργίου, Μπιασότο, Αζούζ, Τσιφούτης, Καραγκέα, Κώστογλου, Σιφναίος, Γραββάνης, Στύλος.
Ο Πανσερραϊκός επικράτησε του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-1, σε ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, αντί για τη Θεσσαλονίκη.
Τα «λιοντάρια» ήταν ανώτερα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, χρειάστηκε να φθάσουν στο 83ο λεπτό ωστόσο, για να πάρουν το τρίποντο.
Οι Σερραίοι προηγήθηκαν με τον Τορέιρα στο 43ο λεπτό, μετά από ενέργεια του Τσέλιου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, κι ενώ οι τελικές μέχρι εκείνο το σημείο ήταν 11-0, ο Απόλλων ισοφάρισε σε 1-1, χάρη σε αυτογκόλ του Αλιατίδη.
Τη νίκη για τον Πανσερραϊκό έδωσε τελικά ο Κωτσόπουλος με καρφωτή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Τσέλιου από δεξιά.
Οι νικητές σκαρφάλωσαν στην 6η θέση με 13 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων έμεινε χαμηλά, στους 8.
Οι συνθέσεις:
Πανσερραϊκός (Γεωργιάδης): Τιναλίνι, Γεωργιάδης, Αλιατίδης, Ηλιάδης, Βασιλάκος (77′ Αρμουγκόμ), Μορέιρα, Τσέλιος, Μασκανάκης (59′ Ζορζίνιο), Αδάμ (46′ Βερνάρδος), Τεϊσέιρα(90+3' Βαρσάμης), Κωτσόπουλος.
Απόλλων Καλαμαριάς (Νόλης-Κάκογλου*): Τρίγκατζης, Αθανασίου (84′ Σπανδωνίδης), Πέρεζ (65′ λ.τ Ράντιτς), Τσιμπούκας, Τσαπακίδης, Προύντζος, Καραμπέρης, Τομάζ (56′ Καπρόφ), Ρίζος (65′ Γανόπουλος), Κεδίκογλου (84′ Μοσχόπουλος), Κυριακίδης.




