Connect with us

ΑΣ

Για το break τίτλου!

Ο Δικέφαλος του Βορρά φιλοξενείται από τη Νέα Ιωνία την Τετάρτη στις 18:00 (live ενημέρωση από το PAOK24).

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Για το break τίτλου!

Με στόχο να «σπάσει» την έδρα της πρωταθλήτριας Νέας Ιωνίας και να κάνει ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του φετινού νταμπλ η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αθήνα για τον δεύτερο τελικό.

Ο Δικέφαλος του Βορρά και Κυπελλούχος Ελλάδας προηγείται με 1-0 από την νίκη του το περασμένο Σάββατο, ενώ τη φετινή σεζόν δεν έχει ηττηθεί από τη Νέα Ιωνία μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Για τις «ασπρόμαυρες» δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών εκτός από τις μακροχρόνιες απουσίες των Τζούρισιτς και Βαφειάδου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Η σπουδαία Βαν ντε Βίρερ για τον ΠΑΟΚ!

Η 31χρονη διεθνής παίρνει τη… μπαγκέτα του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη συμφωνία με την 34χρονη Σέρβα διαγώνιο Μάρτα Ντρπα, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ πλησιάζει και σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Αυτή, αφορά τη θέση της πασαδόρου με την Βελγίδα Ίλκα Βαν ντε Βίρερ να προορίζεται για να πάρει τη... μπαγκέτα του νέου Δικεφάλου.

Η 31χρονη διεθνής έχει μια σπουδαία καριέρα σε Αστερίξ, Κάννες, Φλωρεντία, Κάμνικ. Ράντεν. Ταγκοβίστε, Στουτγάρδη, Σιγκόρτα και φέτος στην Βολουντάρι.

Χαρακτηριστικό της ποιότητας που διαθέτει είναι ότι έχει αναδειχτεί καλύτερη πασαδόρος σε Βέλγιο και Γερμανία.

Έχει κατακτήσει τίτλους σε Γαλλία, Γερμανία, Σλοβενία, Ρουμανία.

https://www.youtube.com/watch?v=LoaYd8SkjBc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Ομάδα και κόσμος μαζί στο μεγάλο ραντεβού!

Μπροστά στη μεγάλη πρόκληση το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο «σπίτι» του, στο κλειστό της Μίκρας, το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την άνοδο του στη μεγάλη κατηγορία.

Οι παίκτες του Λ. Παπαδόπουλου θέλουν με τη βοήθεια του κόσμου του Δικεφάλου να πετύχουν το μεγάλο στόχο που έθεσαν από τις πρώτες ημέρες δημιουργίας του τμήματος.

Το μεγάλο ραντεβού των «ασπρόμαυρων» είναι το Σάββατο στις 19:30 με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τους Θρακομακεδόνες.

Ο νικητής θα κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και παράλληλα μία θέση στο μεγάλο τελικό της Κυριακής με στόχο την κατάκτηση και του τίτλου του πρωταθλητή.

«Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, κάνουν ανοικτό κάλεσμα για δυναμικό παρών στο Γήπεδο Μίκρας, με στόχο την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία» αναφέρει ο Ερασιτέχνης.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυναμικό ξεκίνημα του Νανιτζανιάν στο ευρωπαϊκό

Πέταξε εκτός τον Γεωργιανό αντίπαλό του με εξαιρετική εμφάνιση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την πρώτη του νίκη στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας που διεξάγεται στο Βελιγράδι πήρε ο Έλληνας πρωταθλητής του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Νανιτζανιάν.

Ο αθλητής του Δικεφάλου, που αγωνίζεται στη Σερβία με τα ελληνικά χρώματα, πέταξε εκτός συνέχειας τον Γεωργιανό πρωταθλητή GIorgi Tchigladze.

Έτσι, ο Νανιτζανιάν συνεχίζει την πορεία του στην κατηγορία των 92 κιλών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ