Connect with us

Advertorial

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Η Novibet στην προσπάθεια να δημιουργήσει την κορυφαία εμπειρία παιχνιδιού, δημιούργησε μία μοναδική προσφορά* χωρίς κατάθεση για να απολαύσουν όλοι τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Η εβδομάδα κυλάει με τη δράση να συνεχίζεται και το ενδιαφέρον παραμένει τεράστιο σε όλα τα μέτωπα!

Την παράσταση κλέβουν οι πρώτες μάχες για τα ημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet! Στο ζευγάρι που ξεχωρίζει, η AEK υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Ολυμπιακό (20.30, 09/02) και θέλει να αποκτήσει προβάδισμα για το εισιτήριο που οδηγεί στον μεγάλο τελικό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν να παραδώσουν τα όπλα και θέλουν θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να πάρουν το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού.

Στο άλλο ματς, ο ΠΑΟΚ θέλει να βάλει νωρίς τις βάσεις πρόκρισης φεύγοντας με τη νίκη από την έδρα της Λαμίας (18.30, 09/02).

Στη Euroleague Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ξαναπέφτουν στη μάχη για την 24η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρηθούν στην κορυφή και πρέπει να περάσουν από το Βερολίνο το βράδυ της Τετάρτης (08/02) όπου αντιμετωπίζουν την Άλμπα (21.00). Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τις ήττες στη «διαβολοβδομάδα» και να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στη Βαλένθια (21.00) στο ΟΑΚΑ (10/02).

Από το μενού δεν λείπει ούτε η Premier League, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να παραμείνει στο κόλπο του τίτλου παίρνοντας τη νίκη απέναντι στη Λιντς (22.00, 08/02). Ενώ στο Κύπελλο Γαλλίας ξεχωρίζει η σκληρή μονομαχία της Μαρσέιγ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν για τη φάση των «16».

Η Novibet στην προσπάθεια να δημιουργήσει την κορυφαία εμπειρία παιχνιδιού, δημιούργησε μία μοναδική προσφορά* χωρίς κατάθεση για να απολαύσουν όλοι τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού.

Οι προσφορές* όπως θα ήθελες να είναι!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

Advertorial

H Stoiximan παρουσιάζει το Κύπελλο του UEFA ΕURO 2024™ στο ελληνικό φίλαθλο κοινό σε μια μοναδική εκδήλωση

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Stoiximan, το brand που διαχειρίζεται η Kaizen Gaming, η Επίσημη Παγκόσμια Χορηγός του UEFA EURO 2024™, φέρνει στην Αθήνα το τρόπαιο για το οποίο θα αγωνιστούν 24 εθνικές ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου στα γήπεδα της Γερμανίας. Η επίσημη παρουσίασή του στο φίλαθλο κοινό θα πραγματοποιηθεί σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 21 Μαρτίου, από τις 15.00 έως τις 20.00 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο, που θα σηκώσει η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ουρανό του Ολυμπιακού Σταδίου του Βερολίνου, το βράδυ της 14ης Ιουλίου. H Stoiximan καλεί όλους τους φιλάθλους να παρευρεθούν για να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία, σε μια μοναδική εκδήλωση, η οποία επιφυλάσσει εκπλήξεις, όπως ξεχωριστούς τρόπους να βρεθούν στα γήπεδα του UEFA EURO 2024™.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος, Υπεύθυνος Χορηγιών της Stoiximan, σημείωσε: «Η χορηγική συνεργασία της Kaizen Gaming και της Stoiximan με την UEFA για το EURO 2024™ μας γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια, καθώς είμαστε η πρώτη εταιρεία του κλάδου παγκοσμίως, που συνάπτει μία τέτοια συμφωνία με την UEFA National Team Football για αυτόν τον κορυφαίο ποδοσφαιρικό θεσμό. Η έλευση του τροπαίου στην Ελλάδα δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς από τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου να το δουν από κοντά, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή μας να τους παρέχουμε μοναδικές εμπειρίες. Ευχόμαστε να απολαύσουμε ένα EURO γεμάτο συγκινήσεις και φυσικά, με την παρουσία της Εθνικής μας στα γήπεδα της Γερμανίας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Advertorial

Το Kaizen Foundation εγκαινιάζει τη δράση του στη Ρουμανία με την ανακαίνιση πτέρυγας του Παιδιατρικού Νοσοκομείου του Πιτέστι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Kaizen Foundation εγκαινιάζει τη δράση του στη Ρουμανία με την ανακαίνιση πτέρυγας του Παιδιατρικού Νοσοκομείου του Πιτέστι

 

 Δύο εβδομάδες μετά την έναρξη των εργασιών ανακαίνισης του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, το Kaizen Foundation ολοκληρώνει έργο αξίας 350.000 ευρώ στη Ρουμανία, σε νοσοκομείο που περιθάλπει περισσότερα απο 30.000 παιδιά κάθε χρόνο 

 

Βουκουρέστι, Μάλτα, Αθήνα, 13 Μαρτίου, 2024 - To Kaizen Foundation εγκαινίασε τη δράση του στη Ρουμανία, με πρώτο έργο την  ολοκλήρωση της ανακαίνισης και του εκσυγχρονισμού της Πτέρυγας Αυξημένης Φροντίδας για παιδιά έως τριών ετών, του Παιδιατρικού Νοσοκομείου του Πιτέστι (Pitești). Η πρωτοβουλία αυτή, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Γιατροί για τη Ρουμανία», αποτελεί έργο αξίας 350.000 ευρώ.

 

Το Παιδιατρικό Νοσοκομείο, εξυπηρετεί όχι μόνο το Πιτέστι, αλλά και τις όμορες περιοχές Άρτζες, Βάλτσεα και Νταμπόβιτσα, περιθάλποντας  περισσότερα από 30.000 παιδιά κάθε χρόνο. Το έργο αποτελεί την πρώτη ανακαίνιση της μονάδας αυξημένης φροντίδας του Νοσοκομείου από την ίδρυσή του, πριν 40 χρόνια.

 

«Πριν από μερικές εβδομάδες ανακοινώσαμε την ίδρυση του Kaizen Foundation και την έναρξη του πρώτου μας έργου στην Ελλάδα, που αφορά στην ανακαίνιση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης στην Αθήνα, μέσω δωρεάς 3,8 εκατομμυρίων ευρώ. Είμαστε πολύ περήφανοι που η δεύτερη πρωτοβουλία μας, σε τόσο σύντομο διάστημα, αφορά σε ένα ολοκληρωμένο έργο, αυτή τη φορά στη Ρουμανία. Η συγκίνησή μας που βλέπουμε τη νέα πτέρυγα στο Νοσοκομείο του Πιτέστι, είναι μεγάλη, όπως και η  δύναμη που παίρνουμε για να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ζέση το έργο του Kaizen Foundation. H ανακαίνιση αυτή θα ωφελήσει τα μικρότερα παιδιά του Παιδιατρικού Νοσοκομείου στο Πιτέστι, βοηθώντας τα να δώσουν μάχες, που δεν θα έπρεπε να δίνουν τόσο νωρίς στη ζωή τους. Είμαστε ευγνώμονες στον “Σύλλογο Γιατροί για τη Ρουμανία” που έφεραν το έργο εις πέρας και φυσικά, σε όλους εκείνους που συνέβαλαν στην υλοποίησή του, από τις τοπικές αρχές μέχρι το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου. Μέσω του Kaizen Foundation στοχεύουμε να ανταποκριθούμε γρήγορα στις επείγουσες ανάγκες των τοπικών κοινοτήτων ανά τον κόσμο» σημείωσε ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, Πρόεδρος του Kaizen Foundation.

 

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν χθες στο Πιτέστι, με τη συμμετοχή εκπροσώπου του Γραφείου του Ρουμάνου Πρωθυπουργού, του Γενικού Γραμματέα του Ρουμανικού Υπουργείου Υγείας, εκπροσώπων των κεντρικών και τοπικών αρχών, αλλά και της ελληνικής πρεσβείας στο Βουκουρέστι. Η ανακαίνιση του χώρου θα παρέχει ένα ασφαλές, καθαρό και μοντέρνο περιβάλλον για τα μικρά παιδιά και τις οικογένειές τους, ώστε να λαμβάνουν την απαραίτητη φροντίδα, διευκολύνοντας παράλληλα την ταχύτερη ανάρρωση και ολοκλήρωση της θεραπείας τους.

 

Το έργο αφορά στην ανακαίνιση μιας επιφάνειας άνω των 1.100 τετραγωνικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένης της αναδιάρθρωσης του χώρου, με την προσθήκη μονάδων υγιεινής  σε κάθε θάλαμο, διατηρώντας τον ίδιο αριθμό κρεβατιών. Όλες οι εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων θέρμανσης, υδραυλικών και ηλεκτρολογικών, αντικαταστάθηκαν με καινούργιες, ενώ στους τοίχους και στο πάτωμα τοποθετήθηκαν πλακάκια, ώστε να καλύπτουν τις προϋποθέσεις της ισχύουσας εθνικής νομοθεσίας.

 

«Το όραμα της ανακαίνισης του έκτου ορόφου του Παιδιατρικού Νοσοκομείου του Πιτέστι γίνεται σήμερα πραγματικότητα, χάρη στη συνεισφορά των εταίρων μας. Η νέα ανακαινισμένη πτέρυγα δεν συνιστά απλώς μια βελτίωση της υποδομής, αλλά ένα σύμβολο αγάπης, φροντίδας και πραγματικής αφοσίωσης στην υγεία και την ευτυχία των παιδιών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Kaizen Foundation, τον κύριο δωρητή μας, χωρίς τη γενναιοδωρία και την αφοσίωσή του οποίου η εντυπωσιακή αυτή ανακαίνιση δεν θα ήταν εφικτή. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για τη συνεργασία αυτή», ανέφερε ο Alexandru Costache, Πρόεδρος του Συλλόγου «Γιατροί για τη Ρουμανία».

 

Σχετικά με το Kaizen Foundation

 

Το Kaizen Foundation είναι ένας διεθνής κοινωφελής οργανισμός, ο οποίος δημιουργήθηκε και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την Kaizen Gaming, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες GameTech στον κόσμο. Αποστολή του Kaizen Foundation είναι να αποτελέσει έναν φορέα θετικής αλλαγής σε παγκόσμιο επίπεδο για κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής, από την υγεία και την παιδεία, μέχρι την παροχή ίσων ευκαιριών για όλους. Έχοντας ως βασικούς πυλώνες δράσης του την Κοινωνία, την Εκπαίδευση και το Περιβάλλον, το Kaizen Foundation επιδιώκει να συμβάλλει σε  ένα πιο βιώσιμο και συμπεριληπτικό μέλλον.

 

[gallery size="large" columns="1" ids="482468,482467,482466,482465,482464"]

 

Photo 1: Από αριστερά: Η επικεφαλής του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Γιατροί για τη Ρουμανία» και ο Πρόεδρος του Kaizen Foundation εγκαινιάζουν την ανακαινισμένη πτέρυγα του Παιδιατρικού Νοσοκομείου του Πιτέστι.
Photo 2: O Πρόεδρος του Kaizen Foundation, Πάνος Κωνσταντόπουλος, μιλάει για το έργο της ανακαίνισης στα Ρουμανικά ΜΜΕ
Photo 3: Το υγειονομικό προσωπικό του Παιδιατρικού Νοσοκομείου του Πιτέστι
Photo 4: Ανακαινισμένος θάλαμος του νοσοκομείου
Photo 5: Ανακαινισμένος διάδρομος στον 6ο όροφο του νοσοκομείου
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Advertorial

Η Stoiximan Wheels of Change συμμετείχε με επιτυχία στον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

H Stoiximan παρέχει δωρεάν προπονήσεις με τη βοήθεια εξειδικευμένων προπονητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Stoiximan Wheels of Change συμμετείχε με επιτυχία στον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Η Stoiximan Wheels of Change συμμετείχε με επιτυχία στον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας στέλνοντας ισχυρό μήνυμα συμπερίληψης, σπάζοντας ταυτόχρονα στερεότυπα και προκαταλήψεις με όχημα τον αθλητισμό.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα Wheels of Change, αποτελούμενη από Άτομα με Αναπηρίες και τους εθελοντές συνοδούς τους, συμμετείχε τόσο στην κλασσική διαδρομή του Ημιμαραθωνίου (21 χλμ) όσο και στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων. H ομάδα με κεντρικό σύνθημα “Σε αυτόν τον αγώνα τρέχουμε όλοι για όλους” μέτρησε περισσότερους από 750 εθελοντές και ερασιτέχνες δρομείς, καθώς και 30 ειδικά κατασκευασμένα αμαξίδια, μέσω δωρεάς της Stoiximan.

Η Stoiximan Wheels of Change, δημιουργήθηκε από τη Stoiximan, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Τρέξε Μαζί μου», και αποτελείται από ζευγάρια Ατόμων με Αναπηρία και εθελοντές συνοδούς. Η πρώτη συμμετοχή της ομάδας καταγράφηκε στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας σε μεγάλα δρομικά γεγονότα σε όλη τη χώρα, η Stoiximan παρέχει δωρεάν προπονήσεις με τη βοήθεια εξειδικευμένων προπονητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζοντας σε όλους τους συμμετέχοντες την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Η Ιωάννα Κοζαδίνου, Corporate Responsibility Senior Manager της Stoiximan δήλωσε σχετικά: «Η συμμετοχή της Stoiximan Wheels of Change στον 12o Ημιμαραθώνιο Αθήνας αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη πως η δύναμη της θέλησης και της αλληλεγγύης ξεπερνάει τα εμπόδια και τους περιορισμούς. Ως η πρώτη πρωτοβουλία του είδους της στην Ελλάδα, η Stoiximan Wheels of Change άνοιξε νέους ορίζοντες για τη συμμετοχή ατόμων με αναπηρία σε αθλητικά γεγονότα σε όλη τη χώρα. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην προαγωγή αυτής της αποστολής. Στοχεύουμε σε ένα περιβάλλον ίσως ευκαιριών στον αθλητισμό και την κοινωνία».

[gallery size="large" columns="1" ids="482357,482358,482359"]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ