Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλη Τρίτη για τον ΠΑΟΚ

Η τελευταία μέρα για Πρίγιοβιτς και τα σημαντικά παιχνίδια σε μπάλα και μπάσκετ

Editorial

Μεγάλη Τρίτη για τον ΠΑΟΚ

Τι άλλο να γραφθεί για την υπόθεση Πρίγιοβιτς; Πραγματικά…

Όλα είναι ξεκάθαρα. Όποιος είναι ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται. Αν δεν είσαι, μπορεί και να αναρωτιέσαι δημοσίως: «Τι θα διαλέξει ο ΠΑΟΚ; Τον παίκτη ή τα λεφτά;»

Ο Σαββίδης που εκφράζει τον ΠΑΟΚ και φυσικά αποφασίζει, επιθυμεί διακαώς να τον κρατήσει. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να χάσει αυτή τη μάχη χωρίς να… τη δώσει. Δεν είναι εγωιστικό το θέμα. Ο Πρίγιοβιτς εγγυάται με την παρουσία του και τα γκολ του ότι είναι πολυτιμότατος για την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, αν κάποιος ακόμη δεν κατάλαβε ποιος είναι ο πρώτος και πολύ μεγάλος και αδιαπραγμάτευτος στόχος της ομάδας του ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο, τότε πραγματικά είναι εξωγήινος.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν όφειλε και οφείλει να κάνει τα πάντα για να διευκολύνει την πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ότι αυτό (κατά την προσωπική μου άποψη μια και αρκετοί παρεξηγήθηκαν προχθές με κάτι άλλο που έγραψα για το τι πιστεύει η πλειοψηφία) δεν γίνεται όσο καλύτερα μπορούσε, ΔΕΝ σημαίνει ότι κάθε μέρα ο ΠΑΟΚ θα αργεί, θα ολιγωρεί και θα δυσχεραίνει το έργο του, που έτσι και αλλιώς προσπαθούν να το γεμίσουν με εμπόδια και όλοι οι αντίπαλοί του.

Βλέπω ότι μετά το βίντεο με τον τύπο που τον καλωσορίζει σε αυτούς που είναι προτελευταίοι στη Σαουδική Αραβία και παίζουν μπάλα στους 40 βαθμούς, αφού προπονούνται μόνο βράδυ σταματώντας την προπόνηση και για να προσευχηθούν, μετά το βίντεο λοιπόν, οι πιο πολλοί ΠΑΟΚτσήδες τον αποχαιρετούν με μία πικρία. Θα δούμε αύριο…

Στη διαπραγμάτευση ο Σαββίδης είναι δυνατός. Θα τελειώσει όμως αυτή η υπόθεση και εκτιμώ ότι μετά από αυτή την κρίση, θα ξεπεραστούν οριστικά και άλλες εκκρεμότητες.

Στις 17:00 έχουμε Παναχαϊκή-ΠΑΟΚ. Προφανώς και το παιχνίδι έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αλίμονο αν υποτιμηθεί ο οποιοσδήποτε αγώνας. Η Λίβερπουλ απόψε αποκλείστηκε από το κύπελλο και δεν ξέρω ακόμη κι εκεί με αυτή την κουλτούρα να τους λένε: «Δεν πειράζει αφού έχουμε το πρωτάθλημα». Όταν χάνεται στόχος για τέτοιες ομάδες, η αποτυχία είναι μεγάλη και πρέπει να καταγράφεται-προβληματίζει. Όπως δηλαδή έγινε και με τον ΠΑΟΚ όταν έχασε την Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο αγώνας Αστέρας-ΠΑΟΚ είναι για το πρωτάθλημα ο σημαντικότερος που δίνει ο ΠΑΟΚ. Αυτό το ματς γίνεται την Κυριακή και όπως αναφέραμε πιο επάνω… “ο ΠΑΟΚ οφείλει να κάνει τα πάντα για να διευκολύνει την πορεία του προς το πρωτάθλημα, αυτή την εβδομάδα λοιπόν πρέπει να κάνει τα πάντα για να πάει δυνατός στην Τρίπολη”.

* Ο ΠΑΟΚ δίνει αγώνα μπάσκετ αύριο. Στις 19:30 μπορεί και να παίζει την πρόκριση με την Χαποέλ Χολόν σε αγώνα που έχει πολλαπλή σημασία. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη για πολλούς λόγους, ενώ στο γήπεδο θα έχει και αρκετούς φίλους των Ισραηλινών που θα ταξιδέψουν από την πόλη τους. Το ματς είναι πολύ δύσκολο, αλλά και πολύ-πολύ ενδιαφέρον.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλλη μια υπέροχη πρωτοβουλία του PAOK Action

Βοηθάει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη να ζήσουν την εμπειρία της Τούμπας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ… «Με ιδιαίτερη τιμή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την οργανωμένη, μόνιμη και συστηματική εφαρμογή του Σχολιασμού Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής, ΑDeC)))livex στο γήπεδο της Τούμπας για ανθρώπους με οπτικές αναπηρίες και εμποδιζόμενα άτομα.

Στόχος μας είναι να μπορούν ο άνθρωποι με οπτική αναπηρία να ζήσουν βιωματικά τους αγώνες όπως τους βιώνουν οι βλέποντες.

Στο γήπεδο της Τούμπας θα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για άτομα με προβλήματα όρασης και τους συνοδούς τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά τους έως 3 ημέρες πριν τον αγώνα στον υπεύθυνο προσβασιμότητας (ACCESo Responsible) με τους εξής τρόπους:

Στο τηλέφωνο 6936844214
Rakuten Viber ΠΑΟΚ ΙΣΟΤΙΜΑ#1
Στην ψηφιακή πλατφόρμα https://padlet.com/info27180/PAOK_ISOTIMA
Με QR code

Η μεθοδολογία “PAOK_ADeC_for_Football” είναι μια μεθοδολογία σύμφωνα με τα guidelines για την Κοινωνική ευθύνη του διεθνές προτύπου ISO 26000 αποτυπωμένη στην Αgenda 2030, και στους 17 στόχους αειφορίας των Ηνωμένων Εθνών, ικανοποιώντας ιδιαίτερα τον στόχο «10 λιγότερες ανισότητες».

Την ισότιμη ακουστική περιγραφή περιγράφει ο οργανισμός EΧΕDRAMark unit of NKLABS με τα πιο σύγχρονο διαθέσιμα εργαλεία ΑΙ τεχνολογίας και τη βραβευμένη μεθοδολογία «ΑDeC)))livex», μια «σχολή ολοκληρωμένης σύνθεσης ρεαλισμού και βιώματος στην μεταφορά της πληροφορίας».

Ένα διαρκές, δηλαδή, κοινωνικό αποτύπωμα γιατί το ποδόσφαιρο είναι για όλους!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Η Μπρέντφορντ θέλει τον Μπάμπα»

Δημοσίευμα στην Αγγλία κάνει λόγο για ενδιαφέρον για τον μπακ του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την περίπτωση του Μπάμπα Ράχμαν για το αριστερό άκρο της άμυνας της, φέρεται να τσεκάρει η Μπρέντφορντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «West London News».

«Η Μπρέντφορντ έστειλε σκάουτ για να παρακολουθήσει τον Μπάμπα Ραχμάν, ο οποίος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ, θέλοντας να εξασφαλίσει την υπογραφή του έναντι 5.800.000 ευρώ. Οι «μέλισσες» δεν έχουν στην διάθεσή τους το βασικό αριστερό μπακ, Ρίκο Χένρι, ο οποίος πρόκειται να χάσει ολόκληρη τη σεζόν και την έναρξη της επόμενης σεζόν. Θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν μόνο μία ανανέωση δανεισμού με την Τότεναμ για τον Σέρχιο Ρεγκιλόν, με τον Ισπανό αμυντικό να αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Τότεναμ..

Η απουσία ανταγωνισμού στους μπακ έχει πλήξει τη Μπρέντφορντ και τώρα έχει εντοπίσει τον πρώην αριστερό μπακ της Τσέλσι, Μπάμπα, ο οποίος διαπρέπει τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα ως βασικός. Ο Ραχμάν επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι, αλλά η επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ θα μπορούσε να βρεθεί ξανά στο προσκήνιο για εκείνον.

Η Μπρέντφορντ παλεύει για την επιβίωση στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ο Τόμας Φρανκ πάντα έβγαζε λαγούς από το καπέλο του και το ενδιαφέρον του για τον Γκανέζο αμυντικό θα μπορούσε να είναι το μεγάλο του σχέδιο για να ενισχύσει την ομάδα του. Ο Μπάμπα Ραχμάν βρήκε ξανά την φόρμα του μετά την ένταξή του στον ελληνικό κολοσσό, στον ΠΑΟΚ, το περασμένο καλοκαίρι. Βοήθησε την ομάδα στην καλύτερη εκστρατεία της στην Ευρώπη. Ο 29χρονος απέρριψε την ευκαιρία να υπογράψει με τη Νόριτς και τη Γουότφορντ το καλοκαίρι και αντ' αυτού επέλεξε την Ελλάδα. Αυτή η απόφαση έδωσε μια νέα πνοή στην καριέρα του» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ