Connect with us

ΑΣ

Η Γενική Συνέλευση του Α.Σ.

Μετά το σημερινό διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ, πάρθηκε η απόφαση για Γενική Συνέλευση στις 5 Ιουνίου και εφόσον δεν υπάρχει απαρτία ως συνήθως στην πρώτη συνεδρίαση, στις 12.

Νίκος Μοσχοβίτης

Η Γενική Συνέλευση του Α.Σ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ» (ΠΑΟΚ) – σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου και νομίμως δημοσιευμένου Καταστατικού (άρθρο 14) – καλεί τα μέλη του Ομίλου σε Τακτική Γενική Συνέλευση,  την Tετάρτη 05 Ιουνίου 2019  και ώρα  19.00 στο Ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALACE (Μοναστηρίου 305-307 )   με θέματα   ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Ισολογισμού  –  Απολογισμού  Οικονομικού  Έτους 2018 (χρήση 01.01.2018-31.12.2018)

2. Διοικητικός Απολογισμός , Έγκριση  Πεπραγμένων  και Απαλλαγή Δ.Σ.

3. Έγκριση Εκθέσεως Εξελεγκτικής Επιτροπής

4. Εναρμόνιση διατάξεων καταστατικού του Σωματείου με τον ν.4603/2019

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 την ίδια ώρα , στον ίδιο τόπο  όπως ορίζει το καταστατικό».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ