Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θα υποφέρουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο Ιταλός τεχνικός του Λεβαδειακού παραδέχτηκε πώς το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού οι «ασπρόμαυροι» διαθέτουν μία ομάδα «φτιαγμένη» για το πρωτάθλημα με πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Θα υποφέρουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο Τζουζέπε Σανίνο ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τα μεγάλα ατού του Δικεφάλου του Βορρά, το πως θα τα αντιμετωπίσει, αλλά και για το που θα κριθεί η αναμέτρηση της Δευτέρας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για την δύσκολη πορεία του Λεβαδειακού:

«Εγώ πάντα πιστεύω ότι αν υπάρχει πάθος, δουλειά και συνδυαστούν κάποια στοιχεία από την δική μου γνώση όλα μπορούν να γίνουν και όλα μπορούν να συμβούν όσο αναφορά την παραμονή μας στην κατηγορία».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Με μεγάλο σεβασμό, παίζουμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Σε κάθε περίπτωση θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο και μακάρι να σκοράρουμε ένα γκολ. Έχω δει πολλές φορές τον ΠΑΟΚ, θα είναι τιμή για εμάς να αντιμετωπίσουμε τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές του».

Για τα μεγάλα ατού του ΠΑΟΚ:

«Είναι μία ομάδα, η οποία είναι κατασκευασμένη πρωταθλήτρια. Είναι μια επιθετική ομάδα, βάζει πολλούς παίκτες μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αυτό θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, εγώ πάντα έχω πίστη στις ομάδες που δουλεύω οπότε θα κυνηγήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το ποιους θεωρεί επικίνδυνους παίκτες από τον ΠΑΟΚ:

«Είναι μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, ακόμα και αυτοί που είναι στον πάγκο έχουν μεγάλη ποιότητα. Έχει αξιόλογους παίκτες στα άκρα και όταν επιτίθεται τα μπακ του γίνονται επιθετικά μπακ, έχει έναν αξιόλογο Επιθετικό αλλά εμείς θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ σαν σύνολο και όχι μεμονωμένα».

Για το πως θα αντιμετωπίσει τα ατού του ΠΑΟΚ:

«Ξέρουμε μια ομάδα που παίζει επιθετικά, ξέρω ότι θα υποφέρουμε από την πίεση στην άμυνα μας. Δεν μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε διαφορετικά από το να παίξουμε κλειστά και να βγούμε σε αντεπιθέσεις».

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το παιχνίδι:

«Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο την νίκη, επαναλαμβάνω ότι εμείς θα υποφέρουμε. Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την άμυνα και να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Όλα τα παιχνίδια έχουν την δική τους ιστορία οπότε θα περιμένουμε μέχρι την λήξη του παιχνιδιού».

Για τον αν γνωρίζει τους Ιταλούς συνεργάτες του Λουτσέσκου:

«Ξέρω τον Κριστιάνο Μπάτζι, είναι φίλος μου και είμαι χαρούμενος που δουλεύει στην Ελλάδα. Τον περιμένω στην Λιβαδειά για να χαιρετηθούμε».

ΠΗΓΗ: FAIR PLAY FM 96,1

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ