Connect with us

ΒΟΛΕΙ

«Κεραυνοί» Τσαλόπουλου – Παϊσιάδη για το Final-4

Εξοργισμένοι οι άνθρωποι του ΤΑΠ και ΑΣ ΠΑΟΚ με την απόφαση της ΕΟΠΕ για τον τρόπο διανομής των προσκλήσεων για το Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Κεραυνοί» Τσαλόπουλου – Παϊσιάδη για το Final-4

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οι Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Αντώνης Τσαλόπουλος, Κώστας Παϊσιάδης και Θάνος Τερζής από πλευράς των παικτών εξέφρασαν τις θέσεις του Δικεφάλου για την τραγελαφική απόφαση που πήρε η ΕΟΠΕ.

Τσαλόπουλος: “Τους ενοχλεί ο ΠΑΟΚ”

“Προσπαθούν να πάρουν αποφάσεις ώστε να μειώσουν τη δυναμική που απέκτησε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Παίρνουν απόφαση στη Λίγκα στην αρχή της σεζόν με σύμφωνη γνώμη της ΕΟΠΕ και του υφυπουργείου αθλητισμού να είναι πέντε ξένοι, τον Σεπτέμβριο και η μόνη ομάδα που το χρησιμοποίησε αυτό ήταν αποκλειστικά μία. Καμία άλλη δεν έκανε χρήση αυτού του δικαιώματος. Αν πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος μήπως πάμε στους επτά ξένους;

Διοργανώνουν το F4 στο Νότο με άλλοθι ότι πέρσι έγινε στη Θεσσαλονίκη. Αλλά δεν υπάρχουν εισιτήρια. Θα διατεθούν προσκλήσεις με ονομαστικές καταστάσεις και φυσική παρουσία στη Ρόδο.

Αναρωτιέται κανείς όταν ο ΠΑΟΚ έχει χιλιάδες διαρκείας και μάλιστα VIP, πώς θα τους ικανοποιήσει όλους αυτούς. Το σκέφτηκε αυτό η ΕΟΠΕ;

Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυναμική και τον κόσμο για να γεμίσει γήπεδα χιλιάδων θέσεων. Στη Ρόδο το γήπεδο είναι 1200 θέσεων και αποκλείουν τους φίλους του ΠΑΟΚ. Μας δημιουργεί αμηχανία και προβληματισμό όλο αυτό που γίνεται.

Αντί να ασχολούμαστε με το πώς θα εμφανιστεί η ομάδα σε αθλητικό επίπεδο, ψάχνουμε να βρούμε τρόπο πώς θα αποφύγουμε τα εμπόδια.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που σκεφτόμαστε. Δε θέλουμε να απαξιώσουμε το θεσμό. Θέλουμε να παίξουμε με ίσους όρους. Δε δεχόμαστε τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Γιατί να μην έχει η κάθε ομάδα τους δικούς της φιλάθλους; Γιατί να μη γίνει ένα F4 με την παρουσία φιλάθλων με ανταγωνισμό και ο καλύτερος να κερδίσει; Τι έγινε πέρσι με τους φίλους του ΟΣΦΠ που ήταν στο Παλέ; Έγινε τίποτα; Ήρθαν μάλιστα με την προστασία της Αστυνομίας. Δεν μπορεί η Αστυνομία να περιφρουρήσει τη διοργάνωση;

Η νοοτροπία της ΕΟΠΕ είναι αποφασίζουμε και διατάζουμε. Τίθενται οι προτάσεις, τις αγνοεί και πράττει μόνη της.

Μας δίνουν μόνο 15 προσκλήσεις. Μας κοροϊδεύουν”.

Παϊσιάδης: “Τραγελαφικές καταστάσεις”

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ. Παϊσιάδης δήλωσε:

“Οι συνεχείς παλινωδίες της ΕΟΠΕ για τον τρόπο και το χρόνο διεξαγωγής του F4 είναι τραγελαφικές. Εξυπηρετήθηκε ο ΟΣΦΠ με τους ευρωπαϊκούς του αγώνες και άλλαξε η ημερομηνία, χωρίς όμως να συμπίπτει με αυτούς. Επιλέχτηκε ως μέρος η Ρόδος κάτι που ευνοεί το οπαδικό στοιχείο του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που υπάρχει εκεί, ενώ είναι παράδοξο ότι οι προσκλήσεις θα δοθούν ονομαστικά και μόνο από το νησί, ενώ συμμετέχουν στο F4 δύο ομάδες από τη Θεσσαλονίκη.

Θέλαμε να κάνουμε ένα βήμα προόδου. Γιατί να μην διανεμηθούν από εδώ οι προσκλήσεις; Υπάρχει άτυπη συμφωνία να γίνει του χρόνου του F4 στη Βόρεια Ελλάδα. Μη το φέρει ως δεδομένο του χρόνου η ΕΟΠΕ και διανεμηθούν οι προσκλήσεις από τα γραφεία της εδώ στη Θεσσαλονίκη. Αν ήθελαν να δώσουν το γήπεδο μόνο στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ας το έκαναν”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μιλενκόσκι: «Έτοιμοι να παλέψουμε!»

Το μήνυμα του προπονητή του ΠΑΟΚ για το Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε ρυθμούς Final-4 κυπέλλου Ελλάδας κινείται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη Λάρισα με στόχο να υπερασπιστεί το τρόπαιό της.

Οι «ασπρόμαυροι» το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ερχόμαστε σαν 4η ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν είμαστε αουτσάϊντερ, αλλά αφήνουμε τον τίτλο του φαβορί στους υπόλοιπους.

Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Θέλουμε να πάμε στον τελικό, αλλά για να το καταφέρουμε πρέπει να κερδίσουμε μια φοβερή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δε θα είναι εύκολο. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ και θα δούμε τι θα γίνει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Τακουρίδης: «Είναι μια νέα πρόκληση»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ για τη συμμετοχή του Δικεφάλου στο Final-4 κυπέλλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Λάρισα χτυπάει η «καρδιά» του ανδρικού βόλεϊ εκεί όπου την Παρασκευή και το Σάββατο θα διεξαχθεί το φετινό Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κυπελλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση του στον τελικό το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για το Final-4 ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης, σχολίασε:

«Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρίσης για τη φιλοξενία και τη διοργάνωση.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό Final-4, δύο καλοί ημιτελικοί και ένας δυνατός τελικός.

Όλοι οι αθλητές να έχουμε την υγεία μας και να παρουσιάσουμε ένα ωραίο θέαμα για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις διεκδικεί κάθε τίτλο. Στο κύπελλο οι πιθανότητες είναι ίσες για όλες τις ομάδες. Εμείς ως περσινοί τροπαιούχοι θα υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά δε μας δίνει κάποιο έξτρα άγχος αυτό. Είναι μια νέα πρόκληση, θα κάνουμε αυτό που μπορούμε, συγκεντρωμένοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό και αν όλα πάνε καλά το τρόπαιο για μια ακόμη φορά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Βόλεϊ: Αναχώρηση και γεμάτο πρόγραμμα με φόντο την κούπα

Ξεκάθαρος στόχος, μεγάλη μάχη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ αναχώρησε με προορισμό τη Λάρισα, με φόντο το Final4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει στις 29 και 30 Μαρτίου.

Οι "ασπρόμαυροι" καλούνται να αφήσουν πίσω τους ό,τι έγινε στον τέταρτο ημιτελικό του πρωταθλήματος και να τα δώσουν όλα ενόψει των δύο επόμενων στόχων, με το Κύπελλο και το League Cup να είναι σε πρώτο πλάνο πλέον.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημιτελικό, ενώ ο πρώτος θα γίνει στις 17.00 μεταξύ Παναθηναϊκού και Μίλων, με τον Γιόσκο Μιλενκόσκι και τον Γιάννη Τακουρίδη να μιλούν σήμερα το μεσημέρι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ