Connect with us

ΒΟΛΕΙ

«Ο Φιλίποφ μας έκανε μια γροθιά, είμαστε σε καλό φεγγάρι»

Ο πρόεδρος του βόλεϊ του ΠΑΟΚ, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και στο Final Four της Ιεράπετρας, μίλησε στο ραδιοφωνικό PAOK24 μετά από μία ακόμα επιτυχία του τμήματος.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Ο Φιλίποφ μας έκανε μια γροθιά, είμαστε σε καλό φεγγάρι»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΑΠ:

Για την παρουσία του στο Final Four της Ιεράπετρας:
«Το χάρηκα, το απόλαυσα κι εγώ και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο σε νησί, μετά τη Ρόδο, η Κρήτη. Έχουμε πάρει κι ένα στη Σύρο. Νομίζω μας πάνε τα νησιά. Ζήτησα από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, του χρόνου να γίνει στη Σαντορίνη».

Για τον τίτλο που κατέκτησε η ομάδα:
«Ήταν μία άκρως επιτυχημένη διοργάνωση η φιλοξενία ήταν καταπληκτική. Με ενθουσίασε το ότι συνάντησα Κρητικούς που έχουν δεσμούς με τη Θεσσαλονίκη και τους έχει περάσει η τρέλα του ΠΑΟΚ. Αρκετοί οι «κουζουλοί» ΠΑΟΚτσήδες εκεί, η οργάνωση ήταν άρτια, ήρθε και το αποτέλεσμα και όλα ήταν πολύ όμορφα».

Για την παρουσία του Φιλίποφ στον πάγκο:
«Ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε, από τη στιγμή που προέκυψε πρόβλημα με τον προηγούμενο προπονητή. Έχει κάνει μία γροθιά την ομάδα, έχει ηρεμήσει το κλίμα στα αποδυτήρια. Είναι ένας σοβαρός και λιγομίλητος άνθρωπος, μεγάλη προσωπικότητα κι έτσι μπορεί και επιβάλλεται».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί αύριο, με την Κηφισιά εκτός έδρας, στον τρίτο ημιτελικό του πρωταθλήματος:
«Αύριο παίζουμε με την Κηφισιά, στο Μίλωνα, σε ένα ουδέτερο γήπεδο, γιατί το γήπεδο της Κηφισιάς, δεν πληροί τις προδιαγραφές. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός περίμενε να παίξει με την Κηφισιά στα πλέι οφ, για αυτό και το άλλο γήπεδο, αλλά μας έτυχε εμάς».

Για τις διαφορές με τον Ολυμπιακό:
«Τις απώλειες τις δημιούργησαν και μόνοι τους. Άλλαξαν τον καλύτερο τους παίκτη τον κεντρικό, που ήταν πολύ καλύτερος από πέρσι. Έφεραν πίσω τον Αλεξίεφ που δεν έκανε καλό πρώτο γύρο στην Πορτογαλία. Τώρα είναι τραυματίας, το «κρύβουν» νομίζω κι έχω την αίσθηση ότι η σειρά τελείωσε για αυτόν».

Για την ψυχολογία της ομάδας και τη συνέχεια της επόμενης σεζόν:
«Είναι σε καλό «φεγγάρι» η ομάδα. Είναι λίγο νωρίς να μιλήσουμε για το μέλλον. Το θετικό είναι ότι όλοι θέλουν να παραμείνουν. Τους αρέσει και όταν σου αρέσει κάτι, βγαίνει ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα τελειώσει το πρωτάθλημα και θα δούμε».

Για την απουσία του βόλεϊ από τη χθεσινή φιέστα του ποδοσφαίρου:
«Οι υποχρεώσεις υπάρχουν και δεν περιμένουν. Υπήρξε μία πρόσκληση από τον Γιώργο Σαββίδη, αλλά δε νομίζω ότι η χθεσινή φιέστα είχε περιθώρια να παρεκκλίνει και να πάμε στο βόλεϊ. Ήταν αφιερωμένη και καλώς, στην ομάδα του ποδοσφαίρου. Η ταλαιπωρία ήταν το αρνητικό στην όλη υπόθεση. Το Σάββατο η ομάδα, ξενύχτησε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, αν ερχόταν στη Θεσσαλονίκη χθες, θα προέκυπτε πάλι ένα ξενύχτι και σήμερα θα έφευγε για Αθήνα. Να μην ξεφεύγουμε από το σκοπό μας».

Για το αυριανό παιχνίδι και πως μπορεί να μείνει εκτός το κλίμα των πανηγυρισμών:
«Είναι ένα δύσκολο σημείο στις ομάδες. Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μπορέσουμε να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για την αναφορά του στον αδικοχαμένο οπαδό του ΠΑΟΚ, Νάσο, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου:
«Είναι κάτι επίκαιρο αυτές τις ημέρες, λόγω της δίκης και είναι αφιερωμένο και σε όλους αυτούς που δεν είναι κοντά μας και μας βλέπουν από ψηλά».

ΣΧΟΛΙΑ

ΒΟΛΕΙ

Δεν βάζουν μυαλό: Χτυπήθηκε άνθρωπος του Παναθηναϊκού στο Ρέντη! (vids)

Από αντικείμενο που πετάχτηκε από την κερκίδα των οργανωμένων του Ολυμπιακού, εκκενώθηκε το γήπεδο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν βάζουν μυαλό οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού!

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ του τελικού της Volley League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, από την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών των Πειραιωτών πετάχτηκε μπουκάλι το οποίο χτύπησε τον συνεργάτη του Ανδρεόπουλου, Χρήστο Μπέλλο με συνέπεια την προσωρινή διακοπή και την εκκένωση της συγκεκριμένης εξέδρας.

Μετά από 15 λεπτά διακοπής, ζητήθηκε από τους διαιτητές να εκκενωθεί η κερκίδα όπως κι έγινε για να συνεχιστεί το ματς. Όλα αυτά στο κλειστό του Ρέντη, έξω από το οποίο δολοφονήθηκε ο Γιώργος Λυγγερίδης, την ίδια ημέρα που η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε μπαράζ συλλήψεων, μεταξύ των οποίων και μέλη του σκληρού πυρήνα της Θύρας 7!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Επέστρεψε στη Νεφτοχίμικ Μπούργκας ο Τρούχτσεφ

Μετά το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Άξελ Τρούχτσεφ που την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Ο Γάλλος ακραίος με ρίζες από τη Βουλγαρία, θα αγωνιστεί και πάλι με τη Νεφτοχίμικ Μπούργκας.

Ο Τρούχτεφ μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τη βουλγαρική ομάδα, με την οποία είχε αναδειχτεί πρωταθλητής την προπέρσινη σεζόν.

Στην ανακοίνωσή τους οι Βούλγαροι στέκονται στο πέρασμα του 29χρονου ακραίου από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αλλά και στο γεγονός ότι ο ίδιος αναδείχτηκε MVP.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει!

98 φωτογραφίες 98 χρόνια περήφανης ιστορίας και το ταξίδι συνεχίζεται…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πασίγνωστη η φράση «μια εικόνα, χίλιες λέξεις», η οποία κακώς αποδίδεται στην κινέζικη λαϊκή σοφία ή σε κάποιον αρχαίο Ιάπωνα σοφό. Ακόμα και έτσι όμως, περικλείει μεγάλη ποσότητα αλήθειας, καθώς δύναμη της φωτογραφίας είναι τεράστια.

Με αφορμή λοιπόν τα σημερινά 98α γενέθλια του ΠΑΟΚ, ακολουθούν 98 "δυνατές" όσο και ιστορικές φωτογραφίες, οι οποίες φυσικά είναι ελάχιστες για να περιγράψουν την τεράστια ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου της Βόρειας Ελλάδας, την επιδραστικότητά του στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων από το 1926 έως σήμερα, το αποτύπωμα που άφησε και αφήνει στην αθλητική και κοινωνική ζωή.

Από το πρώτο καταστατικό του συλλόγου, το γήπεδο στο Συντριβάνι, στο γήπεδο της Τούμπας και στο "Παλατάκι". Από τα πρώτα "ασπρόμαυρα" τρόπαια, κερδισμένα με αίμα και θυσίες ετών, μέχρι την εποχή του Ιβάν Σαββίδη,  από τους ανθρώπους που έγραψαν και γράφουν τη δική τους ιστορία, στα - κάθε ηλικίας - παιδιά στην κερκίδα και σε αυτούς που έφυγαν από τη ζωή αλλά δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Το αποτύπωσε άψογα η Βελένη Πολυξένη, το μελοποίησε και το τραγούδησε ακόμα πιο άψογα ο (Τουμπιώτης) Νίκος Παπάζογλου...

Είναι κάτι στιγμές τρυφερές και λεπτές

Σαν κλωστές τυλιγμένες σ' αδράχτι,

Σε γυρνούν απαλά, σε μεθούν σιωπηρά

Σε γεμίζουν με πείσμα και άχτι

Για όλα αυτά που ζητάς

Για πολλά που πονάς

Για το τίποτε μιας ευτυχίας

Και γυρνάς σαν τρελός

Του καθρέπτη εαυτός

Θύμα - θύτης κακής συγκυρίας.

Πλημμυρίζουν το χθες μαγεμένες σκιές

Που ξοπίσω μου γράφουν τροχιά

Με κρατούνε θαρρώ σαν αλήθειες παλιές

Σε λαβύρινθο δέσμιο βαθιά.

 

 

  

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ