Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στοίχημα: Δεν χάνει η Χάμαρμπι

Κύπελλο Εθνών Αφρικής, Σουηδία και Νορβηγία στις επιλογές.

Νίκος Μοσχοβίτης

Στοίχημα: Δεν χάνει η Χάμαρμπι

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (01/07) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Κόπα Άφρικα, Ά Σουηδίας και Ά Νορβηγίας με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Στη Σκανδιναβία τα εθνικά πρωταθλήματα πλησιάζουν στο τέλος του 1ου γύρου, ενώ στην Αίγυπτο το Κόπα Άφρικα βρίσκεται στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τα καλύτερα online casino που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα. Ας περάσουμε τώρα στην ανάλυση των αγώνων.

Με έξτρα κίνητρο οι φιλοξενούμενοι
Στις 20:00, στην Μπραβίντα Αρένα η Χάκεν φιλοξενεί τη Χάμαρμπι για την 13η αγωνιστική του Σουηδικού πρωταθλήματος. Στην 5η θέση με 21 πόντους βρίσκονται οι γηπεδούχοι, μόλις 2 βαθμούς λιγότερους έχουν οι φιλοξενούμενοι που κατατάσσονται 7οι. Η Χάκεν έχει εξασφαλίσει την έξοδό της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και σύμφωνα με την εικόνα της δεν μπορεί να έχει φιλοδοξίες για το πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται ήδη στο -10 από την κορυφή. Από την άλλη η Χάμαρμπι διεκδικεί με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και έχει τη δυναμική να πάρει αποτέλεσμα απόψε. Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει στα τρία τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (0-2-1), όμως και τα τρια ήταν απέναντι σε δυνατές ομάδες και η διακοπή (ενός μήνα) του πρωταθλήματος, της έδωσε το χρόνο να ανασυνταχθεί. Αδικείται από τις αποδόσεις η Χάμαρμπι και γι αυτό επιλέγουμε το Χ2 στο 1.80. 

Ξεσπάει η Σενεγάλη
Στις 22:00, στο Στάδιο 30 Ιούνη του Καΐρου, Κένυα και Σενεγάλη διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου στο Κόπα Άφρικα. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στη 2η θέση του ομίλου με 3 πόντους, πίσω από την Αλγερία, που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Κενυάτες επικράτησαν 3-2 της Τανζανίας σε ένα άκρως συναρπαστικό παιχνίδι, ανατρέποντας το σκορ στο β’ ημίχρονο και διατηρήθηκαν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης. Από την άλλη, οι Σενεγαλέζοι ηττήθηκαν με 1-0 από την Αλγερία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, σε μία αναμέτρηση πολύ ισορροπημένη, που θα μπορούσε να έχει διαφορετική έκβαση αν ήταν πιο συγκεντρωμένοι στις τελικές τους προσπάθειες. Υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και η Σενεγάλη αναμένεται να επικρατήσει πειστικά. Επιλογή μας η νίκη της Σενεγάλης συνδυαστικά με το Over 1.5 σε απόδοση 1.93. 

Δυσκολεύονται στο γκολ
Στις 20:00, στο Σάρπσμποργκ η τοπική ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Στρομσγκόντσετ για την 13η αγωνιστική του Νορβηγικού πρωταθλήματος. Ντέρμπι ουραγών η αναμέτρηση, αφού οι δύο ομάδες κατέχουν τις δύο τελευταίες θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα. Όπως είναι εύκολα κατανοητό αμφότεροι σύλλογοι φείδονται επιθετικής ποιότητας. Μόλις 10 γκολ έχουν πετύχει οι γηπεδούχοι και 12 οι φιλοξενούμενοι. Λογική επιλογή το Under 2.5, σε πολύ καλή απόδοση (2.02).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιμάνσκι: Ο Κεντζιόρα, ο ΠΑΟΚ και η μάχη του τίτλου

Τι ανέφερε ο άσος της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στην Πολωνία και μεταξύ άλλων, στάθηκε και στην παρουσία του Τόμας Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα.

"Με τον Τόμας γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Μιλάμε, κάνουμε αστεία. Σε ένα θετικό πλαίσιο. Ο ΠΑΟΚ είναι κι αυτός πολύ καλός φέτος", ανέφερε αρχικά ο άσος της ΑΕΚ και στη συνέχεια, με φόντο και τη μάχη του πρωταθλήματος, πρόσθεσε:

"Πρόσφατα σταθήκαμε άτυχοι, γιατί κερδίζαμε 2-0 και στο τελευταίο λεπτό μας ισοφάρισαν 2-2. Έχω καλή σχέση με τον Τόμας και γελάμε ότι ένας από τους δύο θα γίνει πρωταθλητής. Ελπίζω να είμαι εγώ, γιατί έχει περισσότερους τίτλους".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι κάνει ο ΠΑΟΚ στη Λαμία;

Σημαντική έξοδος για τον “Δικέφαλο”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στα πλέι οφ της Stoiximan Super League και η προσοχή όλων, είναι στραμμένη στο αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία (17:00).

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μπροστά τους ένα must-win παιχνίδι, σε μία έδρα όπου βρίσκουν παραδοσιακά τον τρόπο να πάρουν αυτό που θέλουν.

Παίζοντας στην έδρα της Λαμίας, ο ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής σε 9 αγώνες 8 νίκες και 1 ισοπαλία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

2017/18 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2018/19 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2019/20 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1 (Κύπελλο)

2021/22 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5 (Κύπελλο)

2023/24 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: “Πονοκέφαλος” για δύο

Τι ισχύει με φόντο τη συνέχεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λαμία (17:00), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταλήγει στις τελικές του επιλογές.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, δε θα έχει στη διάθεσή του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που συμπλήρωσε κάρτες, με τον Σέρβο να μένει στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια στιγμή, "πονοκέφαλος" υπάρχει και για τους Κουλιεράκη και Μπάμπα, καθώς θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στα επόμενα παιχνίδια.

Και οι δύο έχουν φτάσει τις δύο κίτρινες κάρτες και βρίσκονται στο όριο, κινδυνεύοντας να μείνουν εκτός σ’ ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά τη Λαμία ακολουθούν τα μεγάλα ντέρμπι με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Άρη για τον ΠΑΟΚ και προφανώς, είναι κι αυτό ένα σημαντικό ζήτημα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ