Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Η τελευταία μέρα για Πρίγιοβιτς και τα σημαντικά παιχνίδια σε μπάλα και μπάσκετ

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το σχόλιο της ημέρας

Τι άλλο να γραφθεί για την υπόθεση Πρίγιοβιτς; Πραγματικά…

Όλα είναι ξεκάθαρα. Όποιος είναι ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται. Αν δεν είσαι, μπορεί και να αναρωτιέσαι δημοσίως: «Τι θα διαλέξει ο ΠΑΟΚ; Τον παίκτη ή τα λεφτά;»

Ο Σαββίδης που εκφράζει τον ΠΑΟΚ και φυσικά αποφασίζει, επιθυμεί διακαώς να τον κρατήσει. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να χάσει αυτή τη μάχη χωρίς να… τη δώσει. Δεν είναι εγωιστικό το θέμα. Ο Πρίγιοβιτς εγγυάται με την παρουσία του και τα γκολ του ότι είναι πολυτιμότατος για την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, αν κάποιος ακόμη δεν κατάλαβε ποιος είναι ο πρώτος και πολύ μεγάλος και αδιαπραγμάτευτος στόχος της ομάδας του ΠΑΟΚ αυτή  την περίοδο, τότε πραγματικά είναι εξωγήινος.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν όφειλε και οφείλει να κάνει τα πάντα για να διευκολύνει την πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ότι αυτό (κατά την προσωπική μου άποψη μια και αρκετοί παρεξηγήθηκαν προχθές με κάτι άλλο που έγραψα για το τι πιστεύει η πλειοψηφία) δεν γίνεται όσο καλύτερα μπορούσε, ΔΕΝ σημαίνει ότι κάθε μέρα ο ΠΑΟΚ θα αργεί, θα ολιγωρεί και θα δυσχεραίνει το έργο του, που έτσι και αλλιώς προσπαθούν να το γεμίσουν με εμπόδια και όλοι οι αντίπαλοί του.

Βλέπω ότι  μετά το βίντεο με τον τύπο που τον καλωσορίζει σε αυτούς που είναι προτελευταίοι στη Σαουδική Αραβία και παίζουν μπάλα στους 40 βαθμούς, αφού προπονούνται μόνο βράδυ σταματώντας την προπόνηση και για να προσευχηθούν, μετά το βίντεο λοιπόν, οι πιο πολλοί ΠΑΟΚτσήδες τον αποχαιρετούν με μία πικρία. Θα δούμε αύριο…  

Στη διαπραγμάτευση ο Σαββίδης είναι δυνατός. Θα τελειώσει όμως αυτή η υπόθεση και εκτιμώ ότι μετά από αυτή την κρίση, θα ξεπεραστούν οριστικά και άλλες εκκρεμότητες.

Στις 17:00 έχουμε Παναχαϊκή-ΠΑΟΚ. Προφανώς και το παιχνίδι έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αλίμονο αν υποτιμηθεί ο οποιοσδήποτε αγώνας. Η Λίβερπουλ απόψε αποκλείστηκε από το  κύπελλο και δεν ξέρω ακόμη κι εκεί στην Αγγλία,  με αυτή την κουλτούραμ αν τους λένε: «Δεν πειράζει αφού έχουμε το πρωτάθλημα». Όταν χάνεται στόχος για τέτοιες ομάδες, η αποτυχία είναι μεγάλη και πρέπει να καταγράφεται-προβληματίζει. Όπως δηλαδή έγινε και με τον ΠΑΟΚ όταν έχασε την Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο αγώνας Αστέρας-ΠΑΟΚ είναι για το πρωτάθλημα ο σημαντικότερος που δίνει ο ΠΑΟΚ. Αυτό το ματς γίνεται την Κυριακή και όπως αναφέραμε πιο επάνω… “ο ΠΑΟΚ οφείλει να κάνει τα πάντα για να διευκολύνει την πορεία του προς το πρωτάθλημα, αυτή την εβδομάδα λοιπόν πρέπει να κάνει τα πάντα για να πάει δυνατός στην Τρίπολη”.
 

* Ο ΠΑΟΚ δίνει αγώνα μπάσκετ αύριο. Στις 19:30 μπορεί και να παίζει την πρόκριση με την Χαποέλ Χολόν σε αγώνα που έχει πολλαπλή σημασία. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη για πολλούς λόγους, ενώ στο γήπεδο θα έχει και αρκετούς φίλους των Ισραηλινών που θα ταξιδέψουν από την πόλη τους. Το ματς είναι πολύ δύσκολο, αλλά και πολύ-πολύ ενδιαφέρον.

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

FORZA με όλες τις ειδήσεις για ΠΑΟΚ

Αύριο και όλο το Σαββατοκύριακο στα περίπτερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η FORZA κυκλοφορεί το Σάββατο 27 Απριλίου (και όλο το Σαββατοκύριακο) με αποκλειστικά ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ, ειδήσεις και έρευνες, αθλητικό παρασκήνιο, ειδήσεις για όλα τα τμήματα του Δικεφάλου και ειδικό ένθετο για το στοίχημα με τις καλύτερες υπογραφές

Η FORZA πρωτοπορεί με σεβασμό στους αναγνώστες της και προσφορές που δεν αντιγράφονται

Η κορυφαία σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλάζει το επίπεδο της ενημέρωσης και της αντίληψης που υπάρχει για τον αθλητικό Τύπο

Η επιθυμία σας για online ανάγνωση της FORZA και της FORZA Plus, έγινε πραγματικότητα. Οι φίλοι αναγνώστες που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε σημεία πώλησης εφημερίδων, έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην ύλη της εφημερίδας, ηλεκτρονικά μέσα από το www.forzaonline.gr

To ηλεκτρονικό κατάστημα της FORZA είναι στη διάθεση σας

Η επόμενη μέρα μετά το ΣΟΚ στη Λαμία

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ και τα… ρέστα πριν το φινάλε

Οι εξελίξεις που δρομολογήθηκαν τις τελευταίες ώρες πριν το καθοριστικό ντέρμπι με ΑΕΚ

Αρθρογραφούν στη FORZA: Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Σωτήρης Μήλιος, Γιάννης Λαγογιάννης, Βαγγέλης Βούλγαρης, Σταύρος Σουντουλίδης, Θόδωρος Χαστάς

Διαβάστε στην FORZA, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και αναλύσεις για όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις, προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα

Μάθετε όσα θέλετε να ξέρετε για τον χώρο των MEDIA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μητσοτάκης, ΠΑΟΚ και… Luben (vid)

Όλα τα… τυχαία γεγονότα μαζεμένα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η γνωστή χιουμοριστική σελίδα «Luben» ετοίμασε ένα μικρό βίντεο, για όσα… συνέβησαν στον ΠΑΟΚ μετά την ατάκα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα.

Απολαύστε το…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Δ.Ε.Α.Β. καλεί τον ΠΑΟΚ!

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στη Λαμία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κλήση σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, δέχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την πρόσφατη παρουσία των φίλων της ομάδας στο ΔΑΚ Λαμίας. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη, με την ανακοίνωση της ΔΕΑΒ να αναφέρει:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει:

Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Μ. Τετάρτη 1/5/2024, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ