Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Τα γεγονότα της ημέρας

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το σχόλιο της ημέρας

Το πιο σημαντικό γεγονός της σημερινής ημέρας έχει να κάνει με το ότι η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ προπονήθηκε κανονικά, σε μεγάλο  γήπεδο. Ολόκληρη η ομάδα, με τους παίκτες υγιείς σε γήπεδο ποδοσφαιρικών διαστάσεων. Μεγάλο το θέμα αυτό και μακάρι να ξεπεραστεί γρήγορα, γιατί κανονική προπόνηση έχει να γίνει από… πέρυσι.

Κατά τα άλλα ο Πρίγιοβιτς επέλεξε να αποχαιρετήσει όλο τον ΠΑΟΚ, εκτός από τον Σαββίδη. Αν είναι δυνατόν!! 

Κατ’ αρχάς είναι ξεκάθαρο ότι «πλακώθηκαν» αυτές τις τελευταίες ημέρες. Προφανώς ειπώθηκαν πράγματα που οδήγησαν σε αυτές τις τελευταίες συμπεριφορές. Για ποιο θέμα; Φυσικά για την αποχώρησή του. Δηλαδή τι περίμενε ο Πρίγιοβιτς ότι ο ΠΑΟΚ θα του έκανε όλα τα χατίρια όπως ακριβώς τα ήθελε και τα προγραμμάτισε χωρίς να κάνει προσπάθεια να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του;

Σε κάθε περίπτωση όμως, ό, τι και αν ειπώθηκε, ό, τι και αν έγινε, ο Πρίγιοβιτς χρωστάει πάρα πολλά στον Σαββίδη και στο τέλος αυτής της πορείας, έπρεπε να τα θυμηθεί. Όσον αφορά τον Σαββίδη πήρε ένα ακόμη μάθημα. Κατάλαβε πολλά. Και σίγουρα θυμήθηκε αυτό το ίδιο περσινό διάστημα, όταν έτρεχε πίσω από τον Σέρβο το Σάββατο πριν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για να σώσει την ομάδα. Τότε που ο παίκτης  εκμεταλλεύονταν το timing και την ανάγκη της ομάδας και εκβίαζε με τον χειρότερο τρόπο για νέο συμβόλαιο. Έτρεχε πανικόβλητος ο Σαββίδης, του έδωσε εδώ και δύο χρόνια πολλά παραπάνω από όσα συμφώνησαν και τώρα άκουσε και το ευχαριστώ.

Αυτή είναι όμως η ζωή…

Ποιος θα έρθει μετά τον Πρίγιοβιτς που εδώ και δύο χρόνια προσέφερε πάρα πολλά μέσα στο γήπεδο και πραγματικά συνεισέφερε για να ανέβει ο ΠΑΟΚ επίπεδο;

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η καλύτερη λύση για να καλυφθεί αυτό το κενό, με παίκτη που άμεσα θα προσφέρει για την επίτευξη του μεγάλου στόχου, που είναι το πρωτάθλημα, είναι ο Μπέργκ. Και στον ΠΑΟΚ αυτό ισχύει. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος, αλλά… μπορεί να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια για να κλείσει μέχρι τη Δευτέρα; Η υπόθεση είναι σύνθετη μπορεί να χρειαστούν πολλές διαπραγματεύσεις. Και με τον Παναθηναϊκό.

Δεύτερος στόχος είναι ο Μπονατίνι. Καλός και νεαρός επιθετικός, πιο εύκολη υπόθεση από πλευράς… χρόνου επίτευξης. Αλλά εδώ μιλάμε για παίκτη ο οποίος φέτος έχει παίξει μερικά 20λεπτα και όλα αυτά μέχρι το Νοέμβριο. Όλα πρέπει να τα γνωρίζουμε.

Μπορεί να προκύψει και άλλη λύση; Φυσικά.

Μακάρι ο ΠΑΟΚ, όπως έβαλε στόχο να κλείσει επιθετικό μέχρι την Δευτέρα, να είχε ανάλογο σκεπτικό και για τον χαφ. Η ανάγκη απόκτησης χαφ είναι εξίσου μεγάλη.

Πολύ καλή  από όλες τις πλευρές ήταν η συμφωνία για την ανανέωση του Λύρατζη. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που δείχνει τον δρόμο και για τους άλλους σε έναν ΠΑΟΚ που έχει ανάγκη και από γηγενείς παίκτες.  

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκαλης: «Μακάρι τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΕCL» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την ευχή του τηλεοπτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ./Προοδευτική συμμαχία και πλέον είναι επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» με τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Action 24» εξέφρασε την ευχή του ο φετινός τελικός του Εuropa Conference League, ο οποίος διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» να έχει φιναλίστ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ