Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πηγαδάκι Λάτκα με Τζαβέλλα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ: Την κοινή τους πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Πανιώνιο θυμήθηκαν οι Γιώργος Τζαβέλλας και ο Μάρτιν Λάτκα πριν ξεκινήσει η προπόνηση του ΠΑΟΚ και μόλις είχε τελειώσει εκείνη της Λίμπερετς.

Άκης Σακισλόγλου

Πηγαδάκι Λάτκα με Τζαβέλλα

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που να συνδέουν τον ΠΑΟΚ και την Σλόβαν Λίμπερετς, αλλά μέσα σε αυτά τα ελάχιστα είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο Μάρτιν Λάτκα, αλλά και ο Στέλιος Μαλεζάς που όμως είναι εκτός αποστολής. 

Για την ακρίβεια ο Τσέχος στόπερ της Σλόβαν έχει κάνει το δικό του πέρασμα από το ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Πανιωνίου που φόρεσε για 2,5 χρόνια και εκεί βρήκε και τον Γιώργο Τζαβέλλα. Μάλιστα οι δύο παίκτες ήταν βασική στην ομάδα της Νέας Σμύρνης με τον Τσέχο αμυντικό να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της άμυνας του Πανιωνίου, ενώ ο Τζαβέλλας βασικό αριστερό μπακ. 

Έτσι οι δύο παίκτες βρέθηκαν στο γήπεδο της Σλόβαν Λίμπερετς, όταν τελείωσε η προπόνηση των Τσέχων και ξεκίνησε αυτή του ΠΑΟΚ συνομιλώντας για λίγα λεπτά. 

Εδώ θα τονίσουμε ότι ο Μάρτιν Λάτκα δεν ήταν συμπαίκτες μόνο του Τζαβέλλα από το σημερινό ρόστερ του ΠΑΟΚ, αλλά και με τον Στέλιο Μαλεζά στην Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο πρώην αμυντικός του Πανιωνίου όταν πήγε στη γερμανική ομάδα, ήταν ήδη εκεί ο Στέλιος Μαλεζάς και υπήρξαν συμπαίκτες για 1,5 χρόνο μέχρι την στιγμή που ο ένας γύρισε στην Σλάβια Πραγας και ο Μαλεζάς επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός έδρας “μάχη” για τον ΠΑΟΚ Β’

Μεγάλη Δευτέρα στο γήπεδο για τους “ασπρόμαυρους”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Β' θα βρει απέναντί του για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ τον Αιολικό, σε ένα σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας.

Οι "ασπρόμαυροι" θα βρεθούν στην Αριδαία τη Μεγάλη Δευτέρα, με το συγκεκριμένο παιχνίδι να ξεκινάει στις 16:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OFF

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024

AEL FC ARENA, ΑΕΛ – ΑΕΚ Β’ (16:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ, Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός (16:00)

Ρεπό: Μακεδονικός

Α’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OUT

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ, Καμπανιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00)

ΚΟΖΑΝΗΣ, Κοζάνη – Ηρακλής (17:00)

Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024

ΑΡΙΔΑΙΑΣ, Αιολικός – ΠΑΟΚ Β’ (16:00)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OFF

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024

ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, Χανιά – Καλαμάτα (14:45)

Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024

ΝΕΑΠΟΛΗΣ, Ιωνικός – Athens Kallithea (16:00)

Ρεπό: Ηλιούπολη

Β’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OUT

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024

ΡΟΔΟΥ, Διαγόρας – Παναθηναϊκός Β’ (16:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024

ΣΤ. ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ, Αιγάλεω – Γιούχτας (16:00)

ΑΓΥΙΑ, Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’ (16:00)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία: Μία επιστροφή και μία απουσία

Τα δεδομένα για τον Βόκολο με φόντο τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και η Λαμία συνεχίζει την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι (17:00).

Ο Λεωνίδας Βόκολος, καταστρώνει τα πλάνα του και θα καταλήξει στις οριστικές του αποφάσεις, με τον Έλληνα τεχνικό να βλέπει τον Νταβίντ Σιμόν να είναι ξανά στη διάθεσή του.

Ο Σιμόν εξέτισε την τιμωρία του κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ στην αντίπερα όχθη, ο Φάνης Τζανδάρης δε θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας άσος συμπλήρωσε κάρτες και θα είναι εκτός, με τη Λαμία να ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της, με μία τελευταία προπόνηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιμάνσκι: Ο Κεντζιόρα, ο ΠΑΟΚ και η μάχη του τίτλου

Τι ανέφερε ο άσος της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στην Πολωνία και μεταξύ άλλων, στάθηκε και στην παρουσία του Τόμας Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα.

"Με τον Τόμας γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Μιλάμε, κάνουμε αστεία. Σε ένα θετικό πλαίσιο. Ο ΠΑΟΚ είναι κι αυτός πολύ καλός φέτος", ανέφερε αρχικά ο άσος της ΑΕΚ και στη συνέχεια, με φόντο και τη μάχη του πρωταθλήματος, πρόσθεσε:

"Πρόσφατα σταθήκαμε άτυχοι, γιατί κερδίζαμε 2-0 και στο τελευταίο λεπτό μας ισοφάρισαν 2-2. Έχω καλή σχέση με τον Τόμας και γελάμε ότι ένας από τους δύο θα γίνει πρωταθλητής. Ελπίζω να είμαι εγώ, γιατί έχει περισσότερους τίτλους".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ