Connect with us

"Να κοιτάζουν μπροστά, να μην τα παρατάνε"! (Video-Pics)

«Η καρδιά δεν έχει όρια. Όλοι μας έχουμε καρδιά» ήταν το κεντρικό μήνυμα στην λαμπρή τελετή που έγινε στο θρυλικό Μαρακανά και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Ο αθλητής της άρσης βαρών σε πάγκο, Πασχάλης Κουλούμογλου, φροντίζει να μας το ξαναθυμίσει.

Άκης Σακισλόγλου

"Να κοιτάζουν μπροστά, να μην τα παρατάνε"! (Video-Pics)

Του Γιάννη Παρασκευαΐδη

Σήμερα μέσα από το PAOK24 συνεχίζουμε με το δεύτερο μέρος των δηλώσεων από τις αφήξεις της Ελληνικής Παραολυμπιακής αποστολής στην Θεσσαλονίκη, με ένα παιδί του ΠΑΟΚ, έναν οπαδό του “Δικεφάλου”, τον Πασχάλη Κουλούμογλου.

Ο έμπειρος αθλητής μιλάει για την προσπάθεια που κατάβαλε, για την οικογένεια της άρσης βαρών σε πάγκο, αλλά και για τα όσα έγιναν με τις μεταδόσεις των Αγώνων… Παράλληλα όμως, φροντίζει να στείλει το μήνυμα του σε όλους τους Έλληνες.

Αρχικά, ρωτήθηκε για την εμπειρία των Αγώνων, όπου μίλησε για τον στόχο που επιτεύχθηκε: “Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που η πρώτη μου παρουσία σε Παραολυμπιακούς Αγώνες συνοδεύτηκε με την 5η θέση, ήταν ότι καλύτερο για εμάς, στόχος ήταν η 6άδα, το καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι. Είμαι ενθουσιασμένος. Τώρα τελείωσαν αυτοί οι Αγώνες και βάζουμε στόχο για το Τόκιο”.

Για το μυστικό της ομάδας άρσης βαρών σε πάγκο, αρκέστηκε να συμπληρώσει…:”Είμαστε οικογένεια, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και αυτό είναι το μυστικό της ομάδας”.

Ερωτηθείς για το αν έμεινε ικανοποιημένος ή όχι από την προβολή που είχαν οι αγώνες: “Επειδή είναι μια μεγάλη διοργάνωση και υπάρχουν πολλά δικαιώματα με τα κανάλια, είχε κάλυψη αλλά ήμασταν άτυχοι. Την ημέρα που αγωνιζόμουν εγώ και ο Δημήτρης Μπακοχρήστος, δεν το έδειχνε στην τηλεόραση ούτε στο ίντερνετ… Παρόλα αυτά λύθηκε το πρόβλημα τις επόμενες ημέρες και έστω στο ίντερνετ έδειχναν ζωντανά τους αγώνες”.

Για το γεγονός ότι αρκετοί αθλητές της Ελληνικής αποστολής έβγαζαν ζωντανά βίντεο από τον λογαριασμό τους στο facebook, ώστε να υπάρχει… εικόνα για την  προσπάθεια τους: “Ότι μπορούσε ο καθένας κάναμε… ώστε οι φίλοι και οι συγγενείς στην Ελλάδα να μπορούν να μας δουν”.

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει σε όλους τους Έλληνες: “Να κοιτάζουν μπροστά, να μην τα παρατάνε και να συνεχίζουν δυνατά τους στόχους τους”.

Για τους δικούς του στόχους: “Οι στόχοι θα φανούν στην πορεία, τώρα έχουμε τέσσερα χρόνια με σκληρή δουλειά, έχει Παγκόσμιο, Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στα οποία θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να ανεβούμε όσο γίνεται πιο ψηλά”.

Το PAOK24 είχε παρουσιάσει και πριν μερικές ημέρες δηλώσεις του Πασχάλη Κουλούμογλου αλλά και του Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδη και όταν βρισκόντουσαν στην Βραζιλία. Στις συζητήσεις που είχαν γίνει τότε τηλεφωνικά και οι δυο αποκαλούσαν “πατέρα, φίλο, προπονητή”, τον ομοσπονδιακό τεχνικό Δημήτρη Ιωαννίδη (γυμναστής επίσης στο βόλεϊ του ΠΑΟΚ), με τον ίδιο να απαντάει εκ νέου σε αυτό και στο βίντεο παρακάτω πως: “Είναι και τα τρία αυτά μαζί, όλα αυτά τα τρία. Είναι για μας ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην άρση βαρών και σε αυτόν οφείλουμε όλες τις επιτυχίες”.  

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Ένας πρώην του ΠΑΟΚ στο δρόμο του Ολυμπιακού

Ο Ρόμπιν Όλσεν θα προσπαθήσει να σταματήσει τους «ερυθρόλευκους»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άστον Βίλα και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα ημιτελικά του Europa Conference League με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων να διεξάγεται τη Μ. Πέμπτη στις 2/5 στην Αγγλία.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες βοήθησε την αγγλική ομάδα να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa Conference League κόντρα στη Λιλ, όμως ο Αργεντινός γκολκίπερ δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες, η μία στην κανονική διάρκεια και η άλλη στη διαδικασία των πέναλτι.

Μπορεί να γλίτωσε την κόκκινη κάρτα, αλλά όχι και την τιμωρία. αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το «The Athletic» και αισίως επιβεβαίωσε η UEFA, ο Μαρτίνες θα απουσιάσει από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς οι κάρτες ισχύουν κανονικά στο «ποινολόγιο».

Έτσι, τη θέση του κάτω από τα δοκάρια στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό θα πάρει ο άλλοτε τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν!

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο Όλσεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, αφού είχε παίξει απέναντί του δύο φορές με τη Μάλμε και μία με τον ΠΑΟΚ.

Τη φετινή σεζόν ο Σουηδός γκολκίπερ έχει καταγράψει 6 συμμετοχές, έχοντας δεχτεί 8 γκολ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Ομάδα και κόσμος μαζί στο μεγάλο ραντεβού!

Μπροστά στη μεγάλη πρόκληση το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο «σπίτι» του, στο κλειστό της Μίκρας, το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την άνοδο του στη μεγάλη κατηγορία.

Οι παίκτες του Λ. Παπαδόπουλου θέλουν με τη βοήθεια του κόσμου του Δικεφάλου να πετύχουν το μεγάλο στόχο που έθεσαν από τις πρώτες ημέρες δημιουργίας του τμήματος.

Το μεγάλο ραντεβού των «ασπρόμαυρων» είναι το Σάββατο στις 19:30 με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τους Θρακομακεδόνες.

Ο νικητής θα κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και παράλληλα μία θέση στο μεγάλο τελικό της Κυριακής με στόχο την κατάκτηση και του τίτλου του πρωταθλητή.

«Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, κάνουν ανοικτό κάλεσμα για δυναμικό παρών στο Γήπεδο Μίκρας, με στόχο την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία» αναφέρει ο Ερασιτέχνης.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Uncategorized

Στον τελικό του Youth League ο Ολυμπιακός (vid)

Προκρίθηκε επί της Ναντ στη διαδικασία των πέναλτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη χθεσινή πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε στα ημιτελικά του Europa Conference League, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού σήμερα, επικράτησε με 3-1 στη διαδικασία των πέναλτι της Ναντ και προκρίθηκε στον τελικό του Youth League, στον οποίο θα αντιμετωπίσει μία εκ των Πόρτο, Μίλαν.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ