Connect with us

ΑΣ

«Υπόδειγμα ο ΑΣ στον τρόπο λειτουργίας του» (pics)

Εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Αμοιρίδη, μέγα χορηγό του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και τη φετινή χρονιά, πραγματοποίησε ο ΑΣ ΠΑΟΚ, στα γραφεία του στην Τούμπα.

Στέργιος Αναστασιάδης

«Υπόδειγμα ο ΑΣ στον τρόπο λειτουργίας του» (pics)

Συγκεκριμένα, έλαβε χώρα συνέντευξη Τύπου με κεντρικό πρόσωπο τον Κώστα Αμοιρίδη, που μέσω της εταιρίας του, Αμοιρίδης – Σαββίδης ΑΕ, είναι αρωγός του τμήματος πάλης, του ποδοσφαίρου γυναικών, της ομάδας βόλεϊ, του μπάσκετ γυναικών, του πόλο ανδρών και των ομάδων χάντμπολ.

Τον μέγα χορηγό του ΑΣ ΠΑΟΚ προλόγισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ερασιτέχνη και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του, Άκης Μπεκιάρης, τονίζοντας πως “ο Κώστας Αμοιρίδης είναι προσωπικός φίλος και βρίσκεται δίπλα σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, ενώ διοικητικά βρίσκεται στο βόλεϊ γυναικών και στην πάλη. Είναι επίλεκτο μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας και τον ευχαριστώ εκ μέρους τόσο του προέδρου Θανάση Κατσαρή όσο και των μελών του Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ”. 

Από την πλευρά του, ο Κώστας Αμοιρίδης είπε: “Χαίρομαι που βάζω το δικό μου λιθαράκι στην σπουδαία δουλειά που γίνεται στον Ερασιτέχνη. Στον τρόπο λειτουργίας του, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ είναι υπόδειγμα.

Χαίρομαι για τις επιτυχίες των ομάδων μας, ο ΑΣ ΠΑΟΚ επιτελεί τεράστιο έργο και στην κοινωνία και στον αθλητισμό. Κάνουμε κάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι. Ελπίζω και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και να να βοηθάμε τον Θανάση Κατσαρή στο δύσκολο έργο του.

Στο μέλλον ελπίζω να υπάρχει και μεγαλύτερη συνεισφορά από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στον ΑΣ, ο οποίος είναι αλήθεια δεν έχει τόσο μεγάλη στήριξη από τους φιλάθλους μας. Ίσως βέβαια πρέπει να επικοινωνήσει καλύτερα και ο Ερασιτέχνης με τον κόσμο” τόνισε ο επιφανής επιχειρηματίας, ο οποίος ζήτησε από τον κόσμο να δώσει βροντερό “παρών” στον κυριακάτικο αγώνα της ομάδας βόλεϊ γυναικών στη Μίκρα κόντρα στην ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο κ. Μπεκιάρης παρέδωσε εκ μέρους της Διοίκησης του ΠΑΟΚ ένα συλλεκτικό Δικέφαλο Αετό στον κ. Αμοιρίδη, ενώ οι αθλητές με τη σειρά τους προσέφεραν με δική τους πρωτοβουλία μία αγωνιστική φανέλα του ΠΑΟΚ με τυπωμένο το όνομα του κ. Αμοιρίδη και τυπωμένο τον αριθμό «1».

Σχετικά, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ανέφερε από την πλευρά του στην επίσημη ιστοσελίδα του: “Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ η παρουσίαση του Μέγα Χορηγού του Ομίλου, της εταιρίας «ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.».

Το παρόν εκ μέρους της Διοίκησης του ΠΑΟΚ έδωσε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Άκης Μπεκιάρης, ο Εκπρόσωπος της χορηγού εταιρίας, φίλος και επίλεκτο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ κ. Κωνσταντίνος Αμοιρίδης, καθώς και αθλητές από όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας.

Η εταιρία «ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.» είναι για ακόμη μία χρονιά δίπλα στον ΠΑΟΚ ως Μέγας Χορηγός, λειτουργώντας υποστηρικτικά για τα τμήματα και βοηθώντας να πετύχουν τους υψηλούς στόχους τους.

Όπως ανέφερε στην τοποθέτησή του ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ κ. Άκης Μπεκιάρης, ο ΠΑΟΚ χαίρεται όταν επίλεκτα μέλη της οικογένειας είναι πετυχημένοι επαγγελματικά, γιατί η επιτυχία αυτή αντανακλάται και στο Σωματείο, ενώ αναφέρθηκε σε ένα κοινό χαρακτηριστικό του ΠΑΟΚ και της εταιρίας «ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.» ότι και οι δύο έχουν ορμητήριο και έδρα τη Θεσσαλονίκη και σκοπό να ”κατακτήσουν” ολόκληρη την Ελλάδα”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Δύσκολη μάχη μετά τις δύο σπουδαίες νίκες

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Βουλιαγμένη σήμερα στο Ποσειδώνιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για την 21η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 19 Απριλίου και ώρα 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, το ΝΟ Βουλιαγμένης.

Ο Δικέφαλος μετά την σπουδαία εμφάνιση και νίκη επί της ΑΕΚ με 14-11, εδραιώθηκε στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα, καθώς βρίσκεται στην έβδομη θέση με 22 βαθμούς σε 20 αγώνες.

Απέναντί του, ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 13-6 του ΑΝΟΓ, και παρέμεινε στην δεύτερη θέση με 52 βαθμούς σε 20 αγώνες.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Έτοιμη για δυνατές μάχες η πάλη του ΠΑΟΚ

Στα Τρίκαλα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα η εφηβική ομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για τα Τρίκαλα αναχωρούν οι Έφηβοι της Πάλης του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,

Ο Δικέφαλος θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα στις 20 Απριλίου, με 11 αθλητές, οι οποίοι προετοιμάστηκαν σκληρά.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Δαμιανός Χαραλαμπίδης

Σωτήρης Κουτέλης

Δημήτρης Ρωμανίδης

Γιώργος Χεριστανίδης

Σταύρος Τυριτίδης

Χαράλαμπος Πετρίδης

Βασίλειος Κώττης

Λεωνίδας Αθανασιάδης

Ελευθέριος Μποζίνης

Δημήτριος Μποζίνης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με εννιά αρσιβαρίστες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Αναχώρησε για το Λουτράκι η εφηβική ομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το Λουτράκι αναχώρησε η ομάδα Εφήβων Άρσης Βαρών του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος θα συμμετάσχει με εννέα αθλητές, οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, καθώς προετοιμάστηκαν πολύ σκληρά για τους αγώνες αυτούς.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Ντόριν Ποπαράν

Βασίλης Λαμπριανίδης

Λάσα Τσετσκλάδζε

Δημοσθένης Γεραμπακάνης

Ιωάννης-Άγγελος Παντελιάς

Νικόλαος Τσακιρίδης

Κυριακός Ονουφριάδης

Ελευθέριος Τσάκωνας

Βασίλειος Ερμίδης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ