Connect with us

ΑΣ

«Κεραυνοί» από Μάλλιο και μηνύματα με πολλούς αποδέκτες!

Τι είπε για πάλη, άρση βαρών και πυγμαχία του ΠΑΟΚ, το κάλεσμα στον κόσμο του Δικεφάλου μέσω τις κάρτες φιλάθλων, το μεγάλο «αγκάθι» με το γηπεδικό και την προσπάθεια που γίνεται για το γυμναστήριο της Μίκρας, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στις Ομοσπονδίες.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Κεραυνοί» από Μάλλιο και μηνύματα με πολλούς αποδέκτες!

Αρκετές ειδήσεις, «καρφιά», αλλά και ηχηρά μηνύματα με πολλούς αποδέκτες περιελάμβανε η συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο γενικός αρχηγός των βαρέων αθλημάτων του ΠΑΟΚ, κ. Χάρης Μάλλιος.

Αρχικά, ο κ. Μάλλιος είπε:

«Η συνέντευξη αυτή έχει δύο στόχους. Είναι μία συνέχεια αυτών που ανακοινώσαμε τον Δεκέμβριο με την ανάληψη όλων των βαρέων αθλημάτων. Είμαστε στρατιώτες του ΑΣ ΠΑΟΚ, συνεχίζουμε την εξωστρέφεια, είναι κάτι που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ και ο ΑΣ ΠΑΟΚ. Να αντλήσουμε κόσμο δίπλα μας. Τα τμήματα του ΠΑΟΚ χρειάζονται τον κόσμο του σύλλογο δίπλα του και πρέπει να τον φέρουμε με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε. Σημειολογικά η συνέντευξη αυτή γίνεται σε έναν χώρο που μας δείχνει όλη τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε ομάδα της πόλης, από τις σημαντικότερες της χώρας και όλου του κόσμου. Θέλουμε να δείξουμε ότι τα βαρέα αθλήματα δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Έχουμε παρελθόν, παρόν και μέλλον. Τρία τμήματα που έχουν καταφέρει μεγάλα πράγματα παρά τις ελλείψεις. Η πάλη έχει πάρει 10 πανελλήνια πρωταθλήματα από το 2016 και μετά. Έχει μετάλλια πανευρωπαϊκά και παγκόσμια και προπονητές που είναι και ομοσπονδιακοί. Η άρση βαρών έχει 13 πανελλήνια πρωταθλήματα και προπονητή ολυμπιονίκη. Η πυγμαχία και αυτή με μεγάλες επιτυχίες, με πολλά παιδιά στις ακαδημίες και ένα μεγάλο ταλέντο τον Β. Νανιτζανιάν που διεκδικεί πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Για τις κάρτες φιλάθλων:

«Είμαστε εδώ πανέτοιμοι, με συσπείρωση γύρω μας. Τα τμήματα αυτά θα είναι πρωταγωνιστές σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο! Να είναι δίπλα μας ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Εμείς αντί για κάρτα διαρκείας, φέτος κάναμε πράξη την κάρτα φίλων των βαρέων αθλημάτων του ΠΑΟΚ. Ανταποκρίνεται ο κόσμος ήδη. Είναι δίπλα μας και ηθικά. Έχει ένα σημειολογικό κόστος των 5 ευρώ. Ο ΠΑΟΚτσήδικος κόσμος όταν χρειάζεται πάντα βοηθάει. Σαν ένα μικρό ευχαριστώ δίνουμε δώρο μία μάσκα. Μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί 750 κάρτες σε ΠΑΟΚτσήδικα χέρια με μεγάλη βοήθεια από το συνδεσμιακό κίνημα. Μπορεί να τις βρει κάποιος στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, στη μπουτίκ του PAOK Sports Arena και σε αρκετούς συνδέσμους της πόλης, σε περιοχές της Μακεδονίας, ακόμη και στην Κω και στο εξωτερικό (Νέα Υόρκη, Στοκχόλμη). Είμαστε μία γροθιά, μία δύναμη! Στόχος μας να δώσουμε πάνω από 10.000 κάρτες για να αποκτήσουμε τη δική μας χρηματική οντότητα για να καταφέρουμε τους στόχους μας».

Σχετικά με τους χορηγούς και υποστηρικτές των τμημάτων:

«Συνεχίζεται η συνεργασία με τον Κώστα Αμοιρίδη που παραμένει δίπλα στα τμήματα. Δίπλα μας παραμένει και ο Δημήτρης Νάκος, που είναι πάντα δίπλα μας τα τελευταία χρόνια με έμπρακτο τρόπο. Ανακοινώνουμε πέντε νέες χορηγίες (Sofa space, Άλφα Σαλόνι Design, Αφοί Τζεβελεκίδη, Έκθεση Επίπλου Κυριάκου Ίκε, Κόμεντ Κον). Δίπλα μας και οι Κ. Παππάς, Κ. Γιαννάκης και Ν. Σαμπανίδης που θα μας καλύψουν στο κομμάτι της ενδυμασίας. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τη συζύγο μου και το κατάστημα Petra Home, όχι γιατί βάζουμε πολλά λεφτά, αλλά έχω πάρει το «οκ» για να διαθέτω χρόνο και χώρο για όλα αυτά που γίνονται. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και άλλων συζητήσεων για χορηγίες. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που γίνεται φέτος σε χορηγικό επίπεδο για τα βαρέα αθλήματα του ΠΑΟΚ. Να ευχαριστήσω και τον κ. Νικολαϊδη που βρίσκεται δίπλα στο τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ. Σε όλους αυτούς θέλω να πω ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα. Να φέρουμε ευρωπαϊκά και παγκόσμια μετάλλια».

Για το πρόβλημα των εγκαταστάσεων:

«Υπάρχουν όμως και πολλά «εμπόδια». Το τονίζουμε σε όλους και μέσα στον ΠΑΟΚ και στον πολιτικό κόσμο της Θεσσαλονίκης. Θέλουμε γυμναστήριο. Θέλουμε ενιαία συστέγαση και ακαδημίες σε όλη τη Θεσσαλονίκη, σε όλη τη Β. Ελλάδα. Εμείς θα τα καταφέρουμε οργανωτικά και διοικητικά. Θέλουμε όμως βοήθεια. Οι επιτυχίες έχουν έρθει μέσα από «κακά» γυμναστήρια στη «γερασμένη» Τούμπα. Δεν πρέπει να πηγαίνει αργά αυτό το θέμα. Να ετοιμαστούμε άμεσα σε περίπτωση που γκρεμιστεί η Τούμπα. Πρέπει να έχουμε απάντηση για το πού θα πάμε αν συμβεί αυτό. Το παλαιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ είναι πρόσφυγας μέσα στην ίδια του την πόλη! Είναι αδιανόητο ο τετράκις πρωταθλητής Ελλάδας να μην έχει το δικό του γυμναστήριο! Καλώ τους Δήμο Θεσσαλονίκης, Δήμο Καλαμαριάς στον οποίο έχουμε απευθυνθεί ήδη, για χρόνο και χώρο στη Μίκρα. Διαφορετικά δεν έχουμε χώρο! Παράλληλα με τη συστέγαση στα δυτικά να αναπτυχθεί το τμήμα και ανατολικά με τη βοήθεια του Μ. Ζωγράφου».

Ο στόχος για τις ακαδημίες:

«Μεγάλος στόχος και οι ακαδημίες μας. Το κάνει επιτυχημένα τα τελευταία χρόνια η άρση βαρών. Είναι αποτυχία για την πάλη να έχει μόνο 20 παιδιά στις ακαδημίες. Η άρση βαρών είναι σε ένα γυμναστήριο στην Ηλιούπολη μακριά από τον ΠΑΟΚ. Όλα τα τμήματα μαζί. Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ κάνουν ΠΑΟΚτσάκια. Είναι και αυτό πρωταρχικός μας στόχος, πέρα από τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό. Ότι φοράει το σήμα του ΠΑΟΚ πρέπει να διεκδικεί την πρωτιά. Την εξωστρέφεια την φωνάζουμε!»

Τα μηνύματα προς τις Ομοσπονδίες και η στήριξη σε Αρζουμανίδη:

«Στέλνουμε μήνυμα και προς τις Ομοσπονδίες. Δεν είμαστε ο ΠΑΟΚ των λευκών επιταγών. Έχουμε πρωταθλήτριες ομάδες σχεδόν παντού. Η επόμενη μέρα θα έχει έναν ΠΑΟΚ υπερβολικά δυνατό που θα διεκδικεί τον σεβασμό που δεν τον έχουμε εκλάβει μέχρι σήμερα σε κάποιες Ομοσπονδίες. Η πάλη του ΠΑΟΚ εκπροσωπείται από εμένα και τον Δ. Παπαδόπουλο. Στην άρση βαρών έχουμε τον κ. Ιακώβου και στην πυγμαχία έχουμε τον κ. Παναγιωτόπουλο. Οι Ομοσπονδίες πρέπει να λειτουργούν για το καλό των αθλητών. Στην πάλη έχει κάνει μία αγωνιστική επανάσταση ο ΠΑΟΚ. Θα είμαστε δίπλα σε όσους βοηθάνε όλα τα παιδιά στα βαρέα αθλήματα, όχι μόνο του ΠΑΟΚ. Ακόμη και στις αποτυχίες μας συνεχίζουμε τους αγώνες μας. Θα είμαστε δίπλα στον Γ. Αρζουμανίδη, να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στην πάλη. Ο ΠΑΟΚ θα έχει όφελος με την παρουσία ανθρώπων από τη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να με αποκαλέσουν όπως θέλουν. Αλλά ο ΠΑΟΚ οφελείται από ανθρώπους που θέλουμε να τους βλέπουμε. Μέσα από τον ΠΑΟΚ η Θεσσαλονίκη διεκδικεί όσα της αναλογεί. Μετράνε τη ψήφο του ΠΑΟΚ σαν μία. Αλλά είναι κάτι περισσότερο από αυτό που νομίζουν».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Mε ΟΦΗ στα ημιτελικά οι Πρωταθλήτριες!

Ό δρόμος του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Νταμπλ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με γκολ της Μουστάκ στο 17΄ και της Ζέρβας στο 23΄, η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ επικράτησε στα Τρίκαλα της τοπικής ομάδας με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Έτσι, η ομάδα της Κρήτης θα τεθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ  στην ημιτελική φάση του θεσμού, σε νοκ άουτ αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο ΒΑΚ του Ηρακλείου.

Σε ότι αφορά τον άλλο ημιτελικό, η Ολυμπιάδα Υμηττού θα υποδεχθεί την ΑΕΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ… ξανά

Η πρώτη μάχη μετά το απρόοπτο και οι ημερομηνίες της σειράς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Σάββατο 27/4 θα ξεκινήσει η ημιτελική σειρά των playoffs της Handball Premier μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν μειονέκτημα έδρας.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της Ένωσης στις 18:00 στο κλειστό του Καματερού.

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά ήταν να ξεκινήσει το προηγούμενο Σάββατο, όμως η ομαδική τροφική δηλητηρίαση που «χτύπησε» την αποστολή του ΠΑΟΚ, άλλαξε τα δεδομένα.

Οι ημερομηνίες:

1η αγωνιστική Σάββατο 27/4 (ΚΓ Καματερού 18:00) ΑΕΚ- ΠΑΟΚ

Αν προκριθεί ο Ολυμπιακός στον τελικό του European Cup

2η αγωνιστική ΣΚ 18-19/5 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
3η αγωνιστική ΣΚ 25-26/5 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (εάν χρειαστεί)

Αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του European Cup

2η αγωνιστική ΤΕΤ 15/5 ΠΑΟΚ- ΑΕΚ
3η αγωνιστική ΣΚ 18-19/5 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (εάν χρειαστεί)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χατζηθεοδώρου: «Γιατί όχι και στο Τσάμπιονς Λιγκ!»

Συνεχάρη τους παίκτες και ευχαρίστησε τον κόσμο ο προπονητής του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νέα επική εμφάνιση η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ υπέταξε στα πέναλτι τον Απόλλωνα Σμύρνης και με 2-0 νίκες στη σειρά πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs του πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος εξασφάλισε ήδη ευρωπαϊκό εισιτήριο και πλέον θα παίξει με τη Βουλιαγμένη έχοντας μειονέκτημα έδρας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε:

«Πραγματικά είναι κάτι το ιδιαίτερο αυτό που έγινε σήμερα. Πάρα πάρα πάρα πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα 15 παλικάρια. Μπορεί να ακούγεται ρομαντικό αλλά είναι με όλη την σημασία της λέξης. Θεωρώ για τον κόσμο ο οποίος ασχολείται με το πόλο πρέπει να κάναμε την έκπληξη της 20ετίας, αν λάβει κανείς υπόψη το πόσο μεγάλο μέγεθος είναι ο Απόλλων, με εξαιρετικούς παίκτες και πολύ καλό προπονητή, και με τριπλάσιο μπάτζετ από εμάς.

Κάναμε δύο παιχνίδι αονειρεμένα. Προς Θεού δεν είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Απόλλωνα, θεωρώ πως σε αυτό το τριήμερο παίξαμε καλύτερα και το θέλαμε πιο πολύ. Είναι στιγμές γιορτής, χαράς, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο ο οποίος γέμισε το Ποσειδώνιο και νομίζω ότι τους ανταμείψαμε με μοναδικές στιγμές. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Αυτή τη στιγμή ο στόχος εκπληρώθηκε, πήραμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα κοιτάξουμε τα παιχνίδια με την Βουλιαγμένη, χωρίς φόβο, με το ίδιο πάθος, και όπου βγει. Πλέον στο σημείο που είμαστε θα κυνηγήσουμε, γιατί όχι, την έξοδο μας στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Από την πλευρά του ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Νάκος Σιορδίλης, είπε:

«Είμαστε σίγουρα πάρα πολύ χαρούμενοι, ευχαριστημένοι και ευτυχισμένοι. Ο στόχος ο οποίος ήταν η Ευρώπη, επετεύχθη, πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο νωρίς απ' ότι περιμέναμε. Ένα πράγμα θέλω να πω, ο Απόλλων μας κέρδισε δύο φορές στην κανονική περίοδο με μεγάλα σκορ, αλλά στα πλέι-οφ παίζει ρόλο η καρδιά και το πόσο θέλεις το παιχνίδι, τίποτα άλλο. Θα πάμε τώρα στους ημιτελικούς κόντρα σε μία τεράστια ομάδα στο πόλο, όπως είναι η Βουλιαγμένη. Ό,τι κερδίσουμε είναι προς όφελος μας, χωρίς άγχος, τα αποτελέσματα θα δείξουν. Βεβαίως πως υπάρχει στο μυαλό μας και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ».
, είπε:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ