Connect with us

ΑΣ

Το σχόλιο της ημέρας

Ξημερώνει ένα πολύ δυνατό "ασπρόμαυρο" τριήμερο, με τα περισσότερα φώτα να πέφτουν φυσικά στο Ηράκλειο. Είκοσι χρόνια ήταν αυτά. Δεν τα λες και λίγα…

Στέργιος Αναστασιάδης

Το σχόλιο της ημέρας

Ωστόσο, του τελικού στα “Δύο Αοράκια” προηγείται ο σημερινός τελικός της γυναικείας ομάδας χάντμπολ στην Άρτα, απέναντι στην τοπική Αναγέννηση (17:00). Μπορεί κάποιος να ξεχάσει το πως οι “ασπρόμαυρες” έχασαν το περσινό Κύπελλο; Μάλλον όχι. Τρία χρόνια λοιπόν μετά το δεύτερο και τελευταίο έως σήμερα Κύπελλο που κατέκτησε ο Δικέφαλος στο γυναικείο χάντμπολ, τα κορίτσια του Δημήτρη Δημητρούλια διαθέτουν ό,τι χρειάζεται για να επιστρέψουν με το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη!

Ο Ραφαήλ Γκαϊδατζής βρίσκεται στην Άρτα για λογαριασμό του PAOK24 και θα σας μεταφέρει ό,τι συμβεί στο (πολύ όμορφο είναι η αλήθεια) Κλειστό Γυμναστήριο Κωστακιών, στο οποίο αναμένεται να βρεθούν και πολλοί φίλοι του Δικεφάλου (για πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια πατήστε ΕΔΩ). 

Από την πλευρά της, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ αναχωρεί σήμερα τα χαράματα για το Ηράκλειο, εννοείται με τον Φιλ Γκος στην αποστολή της. Ο Αμερικανός ακολούθησε μέρος της χθεσινής προπόνησης και δεν δείχνει διατεθειμένος να χάσει τον τελικό, με τον Μπάνε Πρέλεβιτς να ηγείται της αποστολής και την Μαρία Γκοντσάρεβα να συνοδεύει τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τους παίκτες του

Τα… προεόρτια του τελικού ξεκινούν σήμερα με την καθιερωμένη συνέντευξη των δύο προπονητών και των δύο αρχηγών (15:00), με τον Νίκο Μοσχοβίτη να σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν στο Ηράκλειο, μέσω του PAOK24 και του Libero 107,4. 

Με αυτά και με αυτά, για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά, η ομάδα μπάσκετ κατάφερε απολύτως δικαιολογημένα να επισκιάσει τρόπον τινά την ομάδα ποδοσφαίρου. Ας είναι. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν τη Δευτέρα στη Ριζούπολη και πως να προετοιμαστούν για να προσθέσουν άλλη μία νίκη στην απίστευτη συγκομιδή τους, τη στιγμή που η… κλάψα συνεχίζεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από αυτούς που οι ομάδες τους είτε αποχωρούν από τους αγωνιστικούς χώρους στο ημίχρονο, είτε ξεγυμνώνονται στα παιχνίδια αποδείξεων, είτε αναδύονται στην επιφάνεια όταν πλησιάζει ο καιρός να τεθούν απέναντι στον Δικέφαλο. Ψυχραιμία παιδιά, όλοι θα πάρετε. Ο ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει κανέναν σας… παραπονεμένο, μην αγχώνεστε!

Φυσικά, αυτό το τριήμερο περιλαμβάνει δράση και για όλες τις υπόλοιπες ομάδες του ΠΑΟΚ, με όλες τους να έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν με νίκες!

Υ.Γ. Πραγματικά είναι απολαυστικό να διαβάζεις πως ο μπασκετικός Ολυμπιακός σκέφτεται να… μετακομίσει στην Αδριατική Λίγκα ή στην VTB League, να βλέπεις τους “δεν μας ενδιαφέρει η ποινή που θα μας επιβληθεί” να μετατρέπονται μέσα σε λίγες ώρες σε “τιμωρήστε μας με -1 και όχι με -6” αλλά και να παρατηρείς τους ψεύτες να κάνουν στροφή 180 ημερών μέσα σε λίγες μόνο ημέρες και να κρύβονται μέσα στις τρύπες τους
 
 

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ το έχει στο DNA του να πρωταγωνιστεί»

Όσα είπε ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει στις τάξεις του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που στην παρθενική του χρονιά κατέκτησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά πανηγύρισε και το πρωτάθλημα στη Futsal League 2.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, σχολίασε:

«Μία πολύ δύσκολη χρονιά από την αρχή, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μεγαλύτερη χαρά νιώθω που αυτά τα παιδιά πήραν αυτό το πρωτάθλημα, τα οποία από το μηδέν ξεκίνησαν, παράτησαν τα πάντα, έδωσαν το 1000% από την ζωή τους, και τώρα βλέπω την χαρά στα πρόσωπα τους.

Όσο κλισέ και αν ακούγεται, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, από το να πρωταγωνιστεί όπου παίζει. Είναι το DNA αυτής της ομάδας, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να διεκδικεί, τα πάντα, σε οποιοδήποτε άθλημα το οποίο παίζει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Νικητής ο ΠΑΟΚ σε τουρνουά με ιδιαίτερη σημασία

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν όλες οι παίκτριες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών κατά της βίας, συμμετείχε ο ΠΑΟΚ Β', φτάνοντας μάλιστα και στην κατάκτησή του.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Λαμίας, και μαζί με τον ΠΑΟΚ Β' και τους διοργανωτές συμμετείχαν και οι Πιερίδες Μούσες και ΓΠΟ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας του ΓΠΟ Γιάννινα με 2-0, των Μουσών με 2-0, και τον ΠΑΣ Λαμία με 4-0.

Καλύτερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Β', Φωτεινή Μπουρονίκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κυριάρχησαν τα «αετόπουλα»

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 12 γκολ του Σεμλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 17-30, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους υπεροχή, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 4-14. Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας στη νίκη με 17-30.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 2-8, 2-9, 4-11, 4-14 (ημχ.), 6-18, 10-22, 11-25, 13-25, 14-26, 17-30

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Κοβάνης 4, Παγιαννίδης 1, Παπαστεφάνου, Συμεωνίδης 2, Στανκίδης 6, Ήτζιος, Τουρλής 5, Σεμλίκος 12, Σαβουλίδης, Τσάμης, Βιλντίρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ