Connect with us

ΑΣ

Χασεκίδης για όλα!

Ο έφορος της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου μίλησε για όλα, μετά το φινάλε της σεζόν που βρήκε τον ΠΑΟΚ νταμπλούχο Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Χασεκίδης για όλα!

Στην πολύτιμη βοήθεια των Θανάση Κατσαρή και Ιβάν Σαββίδη, στην εξαιρετική αγωνιστική εικόνα που έδειξε όλη τη σεζόν η ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά και στην επόμενη ημέρα του τμήματος, αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα του «ασπρόμαυρου» Ερασιτέχνη, ο Δημήτρης Χασεκίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο acpaok.gr:

Για την κατάκτηση του νταμπλ:

«Είμαστε πάρα πολύ ευτυχείς, γιατί οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Η ομάδα απέδωσε το καλύτερο χάντμπολ της ιστορίας της, τόσο σε επίθεση, όσο και σε άμυνα, ενώ προτίστως, υπήρχε εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα, ανάμεσα σε παίκτριες, προπονητικό τιμ, διοίκηση, αλλά φυσικά και με τον πρόεδρό μας, Θανάση Κατσαρή. Όταν φτάνεις και κατακτάς το κύπελλο, που είναι πάντα επίφοβος στόχος, καθώς ένα παιχνίδι μπορεί να «στραβώσει», και κάνεις το 3-0 στους τελικούς, που είναι συνολικά 6-0 με τα παιχνίδια όλης της χρονιάς, μεταξύ ΠΑΟΚ και Νέας Ιωνίας, και όλη η Ελλάδα σε αναγνωρίζει, νομίζω ότι είναι αρκετό. Αυτό, φάνηκε και στον αρκετό τηλεοπτικό χρόνο που μας δόθηκε, και πιστεύω ότι μπορούμε ακόμα καλύτερα!»

Για το γεγονός ότι είναι το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του τμήματος:

«Έτυχε να πέσει μία μέρα μετά το πρώτο νταμπλ και στο ποδόσφαιρο, και μας δίνει πάρα πολύ μεγάλη χαρά και δύναμη για την συνέχεια».

Για την συνέχεια της ομάδας στην κορυφή:

«Το εύκολο είναι να ανέβεις στην πρώτη θέση, αλλά το δύσκολο, είναι να διατηρηθείς. Και το 2013 πήραμε το πρωτάθλημα, αλλά τα επόμενα πέντε χρόνια ήταν ο αντίπαλος πρώτος. Νομίζω ότι έχουμε τις βάσεις για να το πετύχουμε, και με μικρές προσθαφαιρέσεις, που είναι πάντα απαραίτητες, θα τα καταφέρουμε.

Η επιτυχία αυτή έχει ονοματεπώνυμο, Θανάσης Κατσαρής, καθώς και Ιβάν Σαββίδης, που μας στήριξαν πολύ, και θεωρώ ότι κάθε οπαδός του ΠΑΟΚ που ακούει αυτά τα ονόματα, πρέπει να χαίρεται! Ακόμα ένας σημαντικός οικονομικός αρωγός της προσπάθειας, που κοσμεί με την παρουσία του το τμήμα, είναι και ο Αντώνης Τσαλόπουλος, όπως φυσικά και ο χορηγός του Ερασιτέχνη, κ.Κώστας Αμοιρίδης, που βοηθάει συνολικά στην άνοδο του Συλλόγου. Όλοι αυτοί, με μπροστάρη τον Θανάση Κατσαρή, δημιουργούν ένα «πλέγμα ασφαλείας» στην ομάδα, και την προστατεύουν από τα πάντα!

Για την βοήθεια του κόσμου:

«Ο κόσμος, μετά από περίπου τρία χρόνια αποτυχιών, όπου κατακτήσαμε 2 κύπελλα, μας στήριξε πάρα πολύ. Πιστεύουμε ότι μπορεί και παραπάνω, ώστε η Νεάπολη να γεμίζει σε κάθε μεγάλο παιχνίδι. Θα επιδιώξουμε να παίζουμε εκεί και του χρόνου στα ντέρμπι, ενώ δεν θα παρατήσουμε την Μίκρα, καθώς είναι ένα γήπεδο που εξυπηρετεί και τις ακαδημίες μας».

Για τις ακαδημίες:

«Οι ακαδημίες είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του συλλόγου μας, καθώς από εκεί μπορούν να αναπτυχθούν νέα ταλέντα, τα οποία θα στελεχώσουν στο μέλλον την πρώτη ομάδα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι το γηπεδικό, αλλά ελπίζουμε ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους, και θα δώσουν λύση».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ