Connect with us

ΑΣ

«Αναζητήστε τους υπαίτιους σε προάστιο που γειτνιάζει με τον Πειραιά»

Πώς αντιμετώπισαν στον Δικέφαλο την… εμμονή της Γλυφάδας.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Αναζητήστε τους υπαίτιους σε προάστιο που γειτνιάζει με τον Πειραιά»

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και τυπικά για τις αήττητες πρωταθλήτριες του ΠΑΟΚ που κέρδισαν με 3-0 την Γλυφάδα στη Νέα Μεσημβρία.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ στο match report που δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα του αφήνει αιχμές κατά της αθηναϊκής ομάδας η οποία δεν είχε εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη στην αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, ωστόσο «κυνήγησε» τον εκ νέου ορισμό του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται:

«Σε έναν αγώνα out of season που πραγματοποιήθηκε λόγω της εμμονής των φιλοξενουμένων, οι οποίοι διεκδίκησαν και πέτυχαν νομικά την πραγματοποίηση του αγώνα, ο οποίος δεν εξυπηρετούσε τίποτα, παρά μόνο ταλαιπώρησε τις αθλήτριες των δύο ομάδων διακόπτοντας την άδειά τους και τις διακοπές τους ο ΠΑΟΚ MORRIS όπως ήταν αναμενόμενο νίκησε την ΑΕ Οδυσσέας Γλυφάδας με 3-0.

Όπως προείπαμε στην προαναγγελία του αγώνα σεβόμενοι την νοημοσύνη των φιλάθλων μας δεν θα κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στο παιχνίδι παρά μόνο στην σύνθεση και στα τέρματα, τα οποία επετεύχθησαν. Ειλικρινά λυπούμαστε για την ταλαιπωρία των αθλητριών των δύο ομάδων, οι οποίες ενώ έχει λήξει η σεζόν υποχρεώθηκαν να δώσουν έναν επιπλέον αγώνα.

Όσοι έχουν ασχοληθεί με τον αθλητισμό καταλαβαίνουν την ταλαιπωρία τους. Δυστυχώς υπεύθυνος δεν είναι ο ΠΑΟΚ για τον σημερινό αγώνα, τους υπαίτιους αναζητήστε τους σε νότιο προάστιο της Αθήνας που γειτνιάζει με τον Πειραιά».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μεγάλη πρόκριση Μελαδίνη – Δύο πανελλήνια ρεκόρ ο Δημανόπουλος

Εξαιρετικές επιδόσεις των κολυμβητών του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Εξαιρετικές επιδόσεις είχαν οι κολυμβητές του ΠΑΟΚ, Οδυσσέας Μελαδίνης και Χρήστος Δημανόπουλος.

Ο Οδυσσέας Μελαδίνης με χρόνο 22:31 στα 50μ. ελεύθερο πήρε την πρόκριση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι στις 17-23 Ιουνίου.

Επίσης, με την επίδοση των 22:60 κατέρριψε το ρεκόρ το οποίο υπήρχε εδώ και 16 χρόνια, από τον Απόστολο Τσαγκαράκη με 22:66.

Ο Χρήστος Δημανόπουλος με την σειρά του έκανε δύο πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορία των παίδων. Στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες ΓΕΛ-ΕΠΑΛ στα 50μ. πεταλούδα με επίδοση 24:59, και στα Νιόβεια στα 50μ. ελεύθερο με επίδοση 23:12.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Οι γκολάρες που έκριναν άνοδο και τίτλο! (vids)

Οι «κεραυνοί» των Αναστασιάδη και Μπικιάρη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική η παρθενική σεζόν του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά ταυτόχρονα και τον τίτλο του πρωταθλητή στη Futsal League 2.

Η άνοδο και η κατάκτηση του τίτλου «σφραγίστηκαν» από δύο γκολάρες που πέτυχαν οι παίκτες του Δικεφάλου.

Ο «κεραυνός» του Αναστασιάδη ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στους «ασπρόμαυρους» απέναντι στους Θρακομακεδόνες και έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς στη Μίκρα.

 

Μία ημέρα μετά στον τελικό για τον τίτλο, μια περίτεχνη ενέργεια του Μπικιάρη ήταν αυτή που έδωσε τον τίτλο στον ΠΑΟΚ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Γιορτή παρέα με τις κούπες

Ξεχωριστή βραδιά για τα βαρέα αθλήματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μια ξεχωριστή βραδιά για τα βαρέα αθλήματα του ΠΑΟΚ που γιόρτασαν σε οικογενειακό κλίμα τις επιτυχίες της σεζόν.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος στους παίδες στην Πάλη, οι δευτεραθλητές Ελλάδος στους έφηβους στην Πάλη, οι Πρωταθλητές Ελλάδος στους έφηβους στην Άρση Βαρών, και οι Πρωταθλήτριες Ελλάδος Νεών Γυναικών-Νεανίδων στην πυγμαχία, έδωσαν το παρών σε μία υπέροχη γιορτή.

Παρών φυσικά ήταν ο Γενικός Αρχηγός Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ, Χάρης Μάλλιος, ο έφορος της Πυγμαχίας, Μιχάλης Βαρουσιάδης, και οι προπονητές των αθλημάτων του Δικεφάλου.

Η Γιορτή Βαρέων Αθλημάτων πραγματοποιήθηκε στο Boston Bar, το οποίο ευχαριστούν τα τμήματα του ΠΑΟΚ για την φιλοξενία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ