Connect with us

Για αυτό τις θαύμασαν (video)

Με χαρακτηριστική άνεση η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια που έδωσε στο Μπέλφαστ. Η εικόνα πολλές φορές μιλάει μόνη της…

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Για αυτό τις θαύμασαν (video)

Δείτε το πρώτο βίντεο με τα στιγμιότυπα από την άνετη επικράτηση της ομάδας του ΠΑΟΚ (με 4-0) επί της Γκλεντόραν, που ουσιαστικά ήταν η γηπεδούχους στο τουρνουά που έγινε στο Μπέλφαστ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Δυνατά συναισθήματα στην Τούμπα (photostory)

Όσα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός μετά το τέλος το ματς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Europa Conference League από την Κλαμπ Μπριζ και μετά το φινάλε του επαναληπτικού, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε έντονα συναισθήματα στην Τούμπα.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου φανερά απογοητευμένοι, με τον Τάισον να λυγίζει και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Μια μεγάλη ευκαιρία για ιστορική πρόκριση και διαδρομή στα ευρωπαϊκά σαλόνια, χαμένη.

Μαζί με την αποχώρηση των παικτών από τον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να μείνουν στην άκρη και αυτά τα συναισθήματα, με τον ΠΑΟΚ να έχει μπροστά του 6 τελικούς στη μάχη του πρωταθλήματος, του μόνου στόχου που του απέμεινε στην σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι»

Ο απολογισμός του Δικεφάλου μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολοκληρώθηκε ένα ταξίδι 9 μηνών στην Ευρώπη, με τον ΠΑΟΚ να ξεκινά από τα καλοκαιρινά προκριματικά, να αποκλείει τρεις αντιπάλους, να τερματίζει πρώτος στον όμιλο του και να πραγματοποιεί μια ιστορική ανατροπή με την Κλαμπ Μπριζ. Ένα σύνολο 16 αγώνων που προσέφεραν μεγάλες συγκινήσεις, για όλη την προσπάθεια των παικτών του Λουτσέσκου. Από την πλευρά της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, έκανε τον απολογισμό της για τον αποκλεισμό, αλλά και τα δυνατά συναισθήματα που αποτυπώθηκαν στην Τούμπα, όπως το κλάμα του Τάισον στο φινάλε του αγώνα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Δικέφαλος:

«Δεν αποτιμώνται σε μέγεθος η θέληση, η πίστη, η αυταπάρνηση. Η αφοσίωση. Το κλάμα του Τάισον. Η ευγνωμονούσα Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Conference League. Δίπλα στην απογοήτευση ωστόσο, έχει σαφώς το δικαίωμα να επιδείξει την ικανοποίηση ενός υπέροχου, υπερβατικού ταξιδιού 16 ευρωπαϊκών παιχνιδιών.

Ο Δικέφαλος πίστεψε στην ανατροπή του 1-0 του πρώτου αγώνα. Τόσο όσο κι ο υποδειγματικός κόσμος του. Μα η υπόθεση πρόκριση απέναντι στους Βέλγους έδειξε να απομακρύνεται αισθητά από το πρώτο ημίχρονο.

Παρά την αρχική ορμητικότητα του ΠΑΟΚ, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν γρήγορα το παιχνίδι, βγαίνοντας μάλιστα απειλητικά, σε περισσότερες από τρεις περιπτώσεις, στην κόντρα. Σε μια από αυτές, στο 33′ βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν με τον Γιουτγκλά, έπειτα από την σέντρα του Σάμπε. Θα μπορούσαν μάλιστα να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, αν ο Κοτάρσκι δεν αντιδρούσε σωστά στο 41′. Δυστυχώς για τον Δικέφαλο όμως, στην εκπνοή του ημιχρόνου ο VAR απεφάνθη ότι η Κλαμπ Μπριζ, συγκεκριμένα και πάλι ο Γιουτγκλά, σκόραρε από κανονική θέση. 0-2 για τους Βέλγους, λοιπόν, σε μια φάση μάλιστα που βγήκε έπειτα από την καλών προϋποθέσεων επίθεση του ΠΑΟΚ με τον Τάισον …

Με δύο αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα (στο 46′ Ζίβκοβιτς αντί Μουργκ και Σαμάτα αντί Μπράντον ) ο Δικέφαλος δεν είχε καμία άλλη επιλογή από το να πιέσει. Στο 51′ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Ντεσπόντοφ , που δεν πρόλαβε όπως θα ήθελε την σέντρα του Τάισον . Όπως …κοντά στο να κερδίσει ένα πέναλτι ήταν και στο 61′ όταν ο Ντεσπόντοφ ανατράπηκε μεν, μα ο VAR υπέδειξε ότι πήρε την μπάλα από αντικανονική θέση. Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί, στο 55′, η αντικατάσταση του Μειτέ από τον Οζντόεφ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έριξε και τον Κωνσταντέλια στο παιχνίδι στο 71′, στη θέση του Ντεσπόντοφ και παρότι ο ΠΑΟΚ κυκλοφόρησε τη μπάλα και σε μεγάλο βαθμό είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ιδιαιτέρως απειλητικός δεν έγινε. Στο 68′ πλησίασε κάπως με μια κεφαλιά του Σβαμπ , όπως και με το σουτ του ίδιου στο 82′, ακόμα ακόμα και πάλι με τον Αυστριακό στο 85′, τον οποίο πρόλαβε ο τερματοφύλακας. Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια, ο Δικέφαλος ηττήθηκε, χειροκροτήθηκε όπως του άξιζε από τον κόσμο του και συνεχίζει…Επικεντρώνεται στον στόχο του πρωταθλήματος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα αναβολή στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Τα δεδομένα μετά την πρόκριση των «ερυθρολεύκων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

H πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League φέρνει ένα αναμενόμενο χάος στο πρόγραμμα των Play-Off στην Stoiximan Super League.

Κι αυτό γιατί θα πρέπει να αναβληθούν δυο παιχνίδια των «ερυθρολεύκων», που έχουν αρχικά οριστεί για τις εβδομάδες των παιχνιδιών με την Άστον Βίλα. Ό,τι θα συνέβαινε και σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ.

Έτσι, οδηγούμαστε σε νέα αναβολή του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Παιχνίδι που αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί την Κυριακή που μας πέρασε (14/4). Η πρώτη αναβολή ήταν εξαιτίας της συμμετοχής των δυο ομάδων στα προημιτελικά. Η δεύτερη, έρχεται γιατί το παιχνίδι έχει οριστεί για την 1η Μαΐου και ενώ ο Ολυμπιακός παίζει με την Άστον Βίλα στις 2 του μήνα.

Ωστόσο, για τον Ολυμπιακό, αναβάλλεται και το επόμενο -εντός συνόρων- παιχνίδι, αυτό με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Αγώνας που θα διεξάγονταν στις 8 Μαΐου, αλλά ο επαναληπτικός με την αγγλική ομάδα είναι στις 9.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ