Connect with us

Η Θύρα 4 για τις επιθέσεις κατά του ΠΑΟΚ

Η κοινωνία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και ξαφνικά ένα πολιτικό κόμμα και ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό βάλλουν κατά του ΠΑΟΚ. Η ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 απάντησε σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με μία μακροσκελή ανακοίνωση.

Άκης Σακισλόγλου

Η Θύρα 4 για τις επιθέσεις κατά του ΠΑΟΚ

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τις βολές που έχει δεχθεί η ομάδα του Δικεφάλου τις τελευταίες εβδομάδες:

“Ανακοίνωση Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ «ΘΥΡΑ 4»

Ο σύνδεσμος μας συγχαίρει ανεξαιρέτως όλους όσους προσέφεραν ώστε ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει στο Βόλο και να ανεβάσει στη Θεσσαλονίκη το 5ο Κύπελλο Ελλάδος στην ιστορία του. Ο Δικέφαλος μπορεί να έχει ακόμα λίγους σε αριθμό τίτλους, δυσανάλογους με την φοβερή δυναμική του και όσα πραγματικά αξίζει, αλλά όλοι ανεξαιρέτως έχουν κατακτηθεί πανάξια. Την ίδια στιγμή στις «πλούσιες» τροπαιοθήκες των ομάδων των Αθηνών υπάρχουν κύπελλα και πρωταθλήματα κλεμμένα, απλά νούμερα στις μεγάλες λίστες των κατακτήσεων τους που είναι τόσο κάλπικες όσο και οι φωνούλες τους τις ημέρες αυτές. Φωνούλες που τόσο ξεδιάντροπα τολμούν και μιλάνε για αδικία.

Η Ελλάδα εκτός από χώρα της πουστιάς που λέει πετυχημένα το σύνθημα, τείνει να μετατραπεί και σε χώρα της λήθης. Που βρίσκονταν αυτοί που μιλάνε σήμερα για δήθεν αδικίες όλα τα προηγούμενα χρόνια και τι απόψεις διατύπωναν δημοσίως; Ρητορικές οι ερωτήσεις, γιατί πολύ απλά βρίσκονταν οχυρωμένοι πίσω από μια κατάσταση την οποία είχαν δημιουργήσει οι ίδιοι και επωφελούνταν (πότε μονίμως και πότε εκ περιτροπής) από αυτήν.

Κύριοι των Αθηνών, δεν έχουμε ανάγκη τις νουθεσίες σας. Σας γνωρίζουμε καλά από παλιά και βιώσαμε γενιές ολόκληρες τα υψηλά ιδανικά που πρεσβεύετε: την κλεψιά, τις σφαγές και την αδικία. Μέσα από τις ιστορίες, την οργή και τα κλάματα των παππούδων μας για τα εγκλήματα που κάνατε πριν το ’60, τα όργια επί Χούντας, τις ρημαγμένες αύρες και τη νύχτα τρόμου με Λίτσα, τους προέδρους γκάνγκστερ και τους μεγαλοαπατεώνες του Ολυμπιακού, τα κουμπούρια των καπεταναίων μέσα στα γήπεδα και τους Καρρά-Μελισσανίδη, την παράγκα του Σωκράτη, τον πολυμετοχικό οχετό και την αποθέωση της ξεφτίλας με Μαρινάκη αποδείξατε διαχρονικά πως κόκκινο πράσινο και κίτρινο είστε ένα και το αυτό.

Το είχατε σίγουρο και δεμένο, πως ακόμα και αν έρθει κάποια επιτυχία για εμάς αυτή θα είναι πρόσκαιρη, λόγω του συστήματος που είχατε τόσο προσεκτικά δομήσει πιάνοντας και αυτούς που δεν πιάνονται, γιατί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια ήταν το παιχνίδι που όλοι μπορούσαν να ευνοηθούν έστω και τυχαία, όλοι εκτός του ΠΑΟΚ. Ο πραγματικός λόγος λοιπόν που εξεγείρεστε είναι πως η κατάσταση αλλάζει και ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει με αποτέλεσμα για πρώτη φορά να τον παίζετε στα ίσια και να χάνετε τα πρωτεία. Να είστε σίγουροι πως θα το συνηθίσετε γιατί ερχόμαστε με την αξία μας να πάρουμε όσα μας στερήσατε άδικα τόσα χρόνια.

Γνωρίζουμε πως τα προηγούμενα χρόνια, όταν οι Αθηναίοι ήθελαν να προασπίσουν τα συμφέροντά τους αλλά και να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ δεν δίσταζαν να ενωθούν. Από την υπερασπιστική γραμμή του Παναθηναικού το ’14 να ζητάει την τιμωρία μας με -3 στα playoff με τη βοήθεια πρωτοσέλιδων του Γαύρου φτάσαμε στα πρόσφατα πρωτοσέλιδα του Ψευτοπρωταθλητή να νταντεύει τον Αλαφούζο. Η κατηφόρα τους δεν έχει τελειωμό αλλά πλέον δεν πείθουν κανέναν και ενωμένοι προκαλούν περισσότερο γέλιο. Αντίθετα, μόνο γέλιο δεν μας προκαλεί το ότι η πιο βρώμικη οικογένεια στην Ελλάδα τόλμησε να πιάσει στο στόμα της τον ΠΑΟΚ προσφέροντας υπηρεσίες στο σάπιο κατεστημένο με το οποίο τα συμφέροντά της πάντα ταυτίζονταν.

Είναι κοινό μυστικό πως πλέον η Ελλάδα δεν αποτελεί σύγχρονο κράτος ούτε για πλάκα, δεν ήταν ποτέ για να είναι και σήμερα κράτος δικαίου ενώ από τη χρεοκοπία και μετά (αυτήν που ποτέ δεν ανακαλύφθηκε καν από τις δημοσιογραφάρες των καθεστωτικών ΜΜΕ) η Ελλάδα είναι ένα προτεκτοράτο, αντικείμενο εκμετάλλευσης ντόπιων, ευρωπαίων και διεθνών νταβατζήδων που προσπαθούν να πείσουν με τα πιόνια τους το λαό πως τα μνημόνια είναι ευλογία και η ανασφάλιστη εργασία των 400 ευρώ θα οδηγήσει στην ανάπτυξη. Σε ένα κράτος σαν και αυτό δεν μας κάνει εντύπωση που ο Κούλης Μητσοτάκης, το καθυστερημένο παιδί του πα-τέρα του ετοιμάζεται να γίνει πρωθυπουργός. Δεν μας κάνει εντύπωση επίσης πως από το πρώην υπουργικό συμβούλιο του Σημίτη την έχει πληρώσει μόνο ο Τσοχατζόπουλος, πως ο Κωστάκης θεωρείται ακόμα «εθνικό κεφάλαιο» και φυσικά πως «αριστερό» κόμμα απατεώνων εφαρμόζει μνημόνια μετατρέποντας τα ΟΧΙ του λαού σε Ναι. Στις επόμενες εκλογές δεν θα μας σόκαρε η είσοδος στη βουλή της Σάσας Μπάστα, ούτε και η υπουργοποίηση του Σάκη Ρουβά. Αυτούς θέλει ο Έλληνας και αυτούς έχει, αν ήθελε άλλους θα είχε άλλους. Όμως, η κατάσταση αυτή Κούλη, μην νομίζεις πως σου επιτρέπει να χύνεις δηλητήριο για τον ΠΑΟΚ. Έχουμε δώσει τα διαπιστευτήριά μας αμέτρητες στιγμές στο παρελθόν και όποιος έπιασε στο στόμα του τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του το μετάνιωσε. Αν θες να μάθεις πραγματικά την έννοια πέτσινο, ψεύτικο η κάλπικο, μπορείς απλά να γυρίσεις το κεφάλι σου δεξιά-αριστερά και να δεις τι έχεις αποκτήσει εσύ και η οικογένειά σου τόσα χρόνια στις πλάτες αλλά και με την ανοχή του ελληνικού λαού. Μπορείς και να κοιταχτείς στον καθρέφτη Κυριάκο γιατί δεν είσαι τίποτε άλλο από ένα ψεύτικο βιογραφικό, ένας κηφήνας που προσελήφθη με 10000 ευρώ μισθό μετά το τέλος των σπουδών του λες και του έλειπαν τα λεφτά, ενώ εμείς χάνουμε ένα ένα τα παιδιά και τους φίλους μας στο εξωτερικό. Το κύπελλο αυτό κατακτήθηκε πανάξια και πανηγυρίστηκε παγκοσμίως, αλήθεια είσαι ελάχιστος για να το σπιλώσεις.

Εκτός από το ποδόσφαιρο, περήφανο έκανε τον κόσμο του ΠΑΟΚ για ακόμα μια φορά και το βόλεϊ κατακτώντας το 3ο σερί πρωτάθλημα στον Πειραιά. Η ομάδα με προβλήματα από την προετοιμασία ακόμα, τραυματισμούς και αναποδιές, κατάφερε να σταθεί όρθια και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά ειδικά μετά το 2-2 στο Παλατάκι να ταπεινώσει ξανά αυτούς που πρεσβεύουν τη σαπίλα σε όλο τον ελληνικό αθλητισμό, μετατρέποντας τις φιέστες τους σε κηδείες. Συγχαρητήρια στο τμήμα που μας κάνει επί τρία συνεχόμενα χρόνια να χαμογελάμε κάθε Μάη. Οι παίκτες πραγματοποίησαν έναν άθλο, αυτό που βγάζουν στο γήπεδο σίγουρα είναι ΠΑΟΚ.

Τώρα που καταλάγιασε λίγο η ατελείωτη τρέλα του προηγούμενου Σαββατοκύριακου πρέπει όλοι να σκεφτούμε το μέλλον του ΠΑΟΚ. Αυτοί οι τίτλοι και πρωτίστως το κύπελλο στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει παρά να είναι το εφαλτήριο για μεγαλύτερες επιτυχίες και καθιέρωση της ομάδας στην κορυφή. Σαν ένας από τους μεγαλύτερους θεματοφύλακες του συλλόγου ξεκαθαρίζουμε πως θεωρούμε δεδομένη την πρωτιά στα play-off, την είσοδο στους ομίλους του champions league και φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ερχόμενης σεζόν. Το επίπεδο ανέβηκε επομένως είναι λογικό οι απαιτήσεις συνεχώς να αυξάνονται. Ο Λαός έδωσε τα διαπιστευτήριά του στο Βόλο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αντίπαλος μας εκεί ήταν οι οπαδοί μιας ομάδας που δεν κατάφεραν να εξαντλήσουν τετραψήφιο αριθμό εισιτηρίων σε έναν τελικό και οι οποίοι διακρίνονται για την ψευτιά και τη μυθοπλασία. Το κύπελλο στο Βόλο κατακτήθηκε ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα.

Στο μέλλον προμηνύονται νέες, μεγαλύτερες μάχες, στο χέρι μας είναι να είναι και αυτές νικηφόρες. Ο πόλεμος ενάντια στο ΠΟΚ έχει ξεκινήσει για τα καλά και απαιτείται ΠΑΟΚτσήδικη ομοψυχία ώστε να μας βρει και πάλι νικητές. Παράλληλα, ήρθε καιρός να ξεκαθαρίσουν φίλοι από εχθρούς και αναφερόμαστε σε κάποιους όψιμους φιλοΠΑΟΚτσήδες που δήθεν χαίρονται για τις επιτυχίες μας και με την πρώτη ευκαιρία χύνουν το δηλητήριό τους για την ομάδα. Για τους έξω, όπως προαναφέρθηκε άλλωστε, δεν είχαμε ποτέ κάποια αμφιβολία. Οι εντός των τειχών όμως σύντομα πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν από τα αθλητικά δρώμενα της πόλης.

Το κύπελλο αυτό είναι αφιερωμένο στα αδέρφια μας που δεν είναι πλέον μαζί μας. Στον Τζίμη του οποίου η φωνή έλειψε όσο τίποτε άλλο στο Πανθεσσαλικό,στον Κωστάκη που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από κοντά μας και στον αδερφό μας Νάσο που πλέον δεν θα αγκαλιάζουμε τυχαία σε ένα πέταλο τραγουδώντας για τον μεγάλο ΠΑΟΚ. Είναι αφιερωμένο στα έξι παιδιά των Τεμπών τους οποίους η ομάδα θυμήθηκε και συμπεριέλαβε στο μεγάλο πανηγύρι, είναι όμως σαν να μην έφυγαν ποτέ, έτσι και αλλιώς. Είναι αφιερωμένο σε όσους συνέδεσαν τη ζωή τους με τον ΠΑΟΚ και δεν ζουν πια Δική μας υπόσχεση, σε αυτούς και στους ίδιους μας τους εαυτούς είναι να φέρουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον. Η πιο ωραία μάχη είναι η επόμενη.

Μετά τιμής, Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4″

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι οπαδοί της Παρτιζάν έκαναν… Τούμπα τη «Stark Arena» κόντρα στον Ολυμπιακό

Τα βίντεο από τη Σερβία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια αγάπη που τρέφουν για τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» Σέρβοι οπαδοί φρόντισαν να μετατρέψουν το «Stark Arena» σε Τούμπα, αφού η ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων ήταν γεμάτη ΠΑΟΚ με το «ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ» να ακούγεται απ' άκρη σε άκρη σε όλο το γήπεδο. Τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι εντυπωσιακά και αν κάποιος δεν γνώριζε πως το ματς διεξάγεται στη Σερβία, σίγουρα θα πίστευε πως αυτό γίνεται στην Ελλάδα και την έδρα του Δικεφάλου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MEDIA

Το PAOK24 και το νέο εγχείρημα

Το PAOK24 News ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας με εκπλήξεις.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Χορταστική» η ζωντανή εκπομπή του PAOK24 News by GAS24 το βράδυ της Τετάρτης.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις για όλα τα θέματα της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας και όχι μόνο.

Mεταξύ άλλων οι δύο πρώτοι προχώρησαν στην ανακοίνωση ενός νέου τηλεοπτικού εγχειρήματος, με πρόσωπα-έκπληξη, με ανάλυση και φυσικά συζήτηση για ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδεί σε διαδίκτυο και TV 100.

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Nsdaz5E_xEU

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ