Connect with us

ΑΣ

Η… sniper Χαντάβα και ο Μάσεκ που έπιασε δουλειά!

Στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός της ομάδας, με τις διαπραγματεύσεις να κορυφώνονται με τις ξένες παίκτριες και τις ανακοινώσεις να αναμένονται στο προσεχές διάστημα.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Η… sniper Χαντάβα και ο Μάσεκ που έπιασε δουλειά!

Λίγες ημέρες μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Μίχαλ Μάσεκ, ο Σλοβάκος τεχνικός βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου μαζί με τη διοίκηση του τμήματος να «τρέξουν» τις συμφωνίες με τις Ελληνίδες και ξένες παίκτριες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν, στην οποία ο Δικέφαλος για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία.

Στο ρόστερ του ΠΑΟΚ βρίσκονται ήδη οι: Χαντάβα, Κλέπκου (ακραίες), Μυρίδου (λίμπερο), Πολυνοπούλου, Κωνσταντινίδου, Καραφουλίδου (κεντρικές) και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει το ρόστερ, με τις διαπραγματεύσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους να κορυφώνονται.

Ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν στον Δικέφαλο είναι της πρώην πασαδόρου του Άρη, Βιβιάνε Πεσσόα, ωστόσο φυσικά και δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζουν οι «ασπρόμαυροι» για τη συγκεκριμένη θέση, την ώρα που αναζητούνται στην αγορά παίκτριες πρώτης γραμμής για τις θέσεις στο φιλέ και στα άκρα και ενδεχομένως στη διαγώνιο αναλόγως με το τι θα γίνει με την Ελένη Κιόση και την παραμονή της ή όχι στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ. Υπενθυμίζουμε πως οι ομάδες της Volleyleague γυναικών μπορούν να έχουν έως τρεις ξένες παίκτριες στη σύνθεση τους.

Στο μεταξύ, μπορεί να απομένουν περίπου δύο μήνες για την έναρξη της προετοιμασίας των ομάδων για τη νέα σεζόν, όμως η Εύα Χαντάβα φροντίζει να συνδυάσει τις διακοπές της με σκληρή δουλειά εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά και στο γυμναστήριο, προκειμένου να είναι πανέτοιμη και να βοηθήσει ξανά τον ΠΑΟΚ, όπως έκανε την περασμένη χρονιά που η ομάδα πήρε την άνοδο στη Volleyleague.

Η επίσημη σελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ στο Instagram «μοιράστηκε» ένα στιγμιότυπο από τις ατομικές προπονήσεις της Εύας Χαντάβα δίνοντας της μάλιστα το προσωνύμιο «The Sniper»!

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τίμησε το Νάσο ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Ποιοι έδωσαν το παρών στο μνημόσυνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου φιλάθλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, έδωσε το παρών αντιπροσωπεία αθλητών του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο Τιμ Μάνατζερ του ανδρικού πόλο του Δικεφάλου, Τάσος Πετρίδης, ο Τιμ Μάνατζερ της γυναικείας ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Φώτης Μπίκος, οι αθλητές πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Νίκος Προσινικλής και Χάρης Αϊβαλιώτης, οι παλαιστές του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσιόβολος και Δημήτρης Τσομπανούδης, οι πυγμάχοι του Δικεφάλου, Βαγγέλης Νανιτζανιάν και Αναστάσιος Λιανός, οι Αρσιβαρίστες του ΠΑΟΚ, Νίκος Τσακιρίδης και Ελευθέριος Τσάκωνας, και ο προπονητής του «ασπρόμαυρου« Κικ Μποξ, Παύλος Κοχλιαρίδης, έδωσαν το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο του Νάσου Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, το τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ, κατέθεσε στο μνημείο του αδικοχαμένου φίλου του Δικεφάλου, ένα μαύρο σκουφάκι με τον αριθμό «4».

Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυσκολεύει τον εαυτό του

Η Πυλαία στέλνει σε τρίτο ματς τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Α1 χάντμπολ γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει ως γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι, όμως ο ΑΕΣΧ Πυλαίας απάντησε στο δεύτερο ματς και με 29-28 ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς, εκεί όπου βρίσκεται η Νέα Ιωνία, θα γίνει στις 8/5 στη Μίκρα με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα οι γηπεδούχες άρχισαν να παίρνουν τα ηνία (11-8 στο 20') και στη συνέχεια να ανεβάζουν τη διαφορά στο 15-9 με τον Δικέφαλο να μειώνει σε 15-10 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος όταν στο 18-13 άρχισε να μαζεύει τη διαφορά φτάνοντας στο γκολ 19-18 στο 40' και ισοφαρίζοντας 22-22 στο 46'.

Η ανατροπή για τον Δικέφαλο ήρθε λίγο πριν το 50' για το 23-24 με την Κερλίδη και λίγο μετά η Μποριζόφσκα έδωσε «αέρα» με 24-26.

Τώρα ήταν η σειρά της Πυλαίας να αντιδράσει, να ισοφαρίσει 27-27 στο 55' και να προσπεράσει με 28-27 στο 56'.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή στο 59' μετά από μια φάση που η μπάλα χτύπησε σε πόδια αθλητριών του Δικεφάλου και της Πυλαίας, αλλά οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους και έδωσαν τη μπάλα στις γηπεδούχες που έκαναν το 29-27.

Η Κερλίδου μείωσε σε 29-28 δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι πλέον στο τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΠΑΟΚ ΜΑΤΕCO 29-28

Τα πεντάλεπτα: 4-3, 6-6, 9-7, 11-8, 13-9, 15-10 (ημχ), 18-13, 19-17, 24-24, 26-27, 29-28

ΠΥΛΑΙΑ (Γ. Βακάλης): Αρσενόγλου, Σούσκα, Χ. Τροχίδου, Ε. Τροχίδου 2, Κουκμίση 10, Τσαρτσίου, Αθαν. Τσιγαρίδα, Θεοδοσοπούλου, Τάκη, Κωστοπούλου 4, Α. Παναγιωτίδου, Αθ. Τσιγαρίδα, Σελεμίδου 2, Αργυροπούλου 3, Παναγιωτίδου 2, Α. Παπαδοπούλου 6.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 12, Κερλίδη 4, Μεντεσίδου, Βράντσιτς 1, Σαμολάδα, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 3, Σίλβα, Ζενέλι, Μποριζόφσκα 5, Γκρμπάσεβιτς, Κουλούρη 2, Μπουράτο, Μιλόγεβιτς 1, Τόμασεβιτς

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Πατιός, Δίλεπτα: 8-3, Πέναλτι: 7/7-6/7

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να έχει κάνει το 1-0 μετά την επικράτησή του με 28-27 στο πρώτο ματς.

Εάν ο ΑΕΣΧ Πυλαίας ισοφαρίσει, τότε θα γίνει τρίτο ματς και πάλι στη Μίκρα, αυτή τη φορά όμως με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ