Connect with us

ΑΣ

«Να στηρίξουμε τα παιδιά μας, για να ανέβουν επίπεδο!»

Όσα είπε για τις επιτυχίες των αθλητών του Δικεφάλου, το τμήμα πυγμαχίας του συλλόγου, αλλά και την προσπάθεια που πρέπει να συνεχιστεί για να μείνουν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Να στηρίξουμε τα παιδιά μας, για να ανέβουν επίπεδο!»

Στις μεγάλες επιτυχίες των πυγμάχων του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων, αλλά και στο διεθνές τουρνουά «Ευπάτωρ» αναφέρθηκε ο προπονητής του Δικεφάλου, κ. Γιώργος Ελευθεριάδης.

«Πήγαμε πάρα πολύ καλά αφού και τα πέντε παιδιά που συμμετείχαν κατάφεραν να κερδίσουν μετάλλιο. Είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι τα παιδιά είναι ευχαριστημένα, γιατί αυτή τη στιγμή διαθέτουμε και αθλητές που ήταν ήδη στην ομάδα, αλλά και πυγμάχους που ήρθαν πρόσφατα, όμως κατάφεραν να κερδίσουν διακρίσεις και εμπειρίες που είναι και το βασικό, αφού οι τρεις από αυτούς παραμένουν και του χρόνου στην κατηγορία των παίδων, ενώ οι δύο ανεβαίνουν στους έφηβους. Μετά και τις επιτυχίες στο διεθνές τουρνουά Ευπάτωρ συνεχίζουμε για τους νέους στόχους που έχουμε, που είναι τα boxing league, τα προκριματικά της Α’ κατηγορίας και οι αγώνες Α’ κατηγορίας που είναι το Δεκέμβριο και είναι το μεγαλύτερο γεγονός».

Για την λειτουργία του τμήματος είπε:

«Οι εγγραφές συνεχίζονται στην πυγμαχία του ΠΑΟΚ. Έχουμε πολλά τμήματα για να τους εξυπηρετήσουμε όλους και με πρωινές και με απογευματινές προπονήσεις. Υπάρχει η junior ακαδημία από 7 έως 10 ετών, ακολουθεί το παιδικό από 11 έως 16 ετών και μετά ακολουθεί το ανδρικό και το αγωνιστικό, ενώ υπάρχουν φυσικά και τμήματα αρχαρίων, αφού μπορεί και κάποιος που δε θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το άθλημα να έρθει για να γυμναστεί, να μάθει τα βασικά της πυγμαχίας και να εκτονωθεί».

Σχετικά με τις προσπάθειες του τμήματος, σχολίασε:

«Τα παιδιά πρέπει να τα στηρίζουμε για να μπορέσουν να ανέβουν επίπεδο. Όσο τα στηρίζεις, θα σε στηρίζουν και αυτά φέρνοντας επιτυχίες. Εάν δεν υπάρχει στήριξη είναι λογικό ότι θα φύγουν σταδιακά από τον αθλητισμό».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – ΑΕΣΧ Πυλαίας (Live Stream)

Δείτε ζωντανά τον πρώτο ημιτελικό των playoffs του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρεμιέρα στα playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς.

Η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί στις δύο νίκες με το επόμενο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο την Κυριακή στις 14:00.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=1W7XUnXFU_E

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Λύτρωση στην παράταση και πανάξια πρόκριση ΠΑΟΚ!

Η Γιαννακά στο 116′ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό που είχε… δεκανίκια στους Νέους Επιβάτες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με «χρυσό» γκολ της Γιαννακά στο 116' ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην παράταση με 1-0 (κ.α 0-0) του Παναθηναϊκού στους Νέους Επιβάτες και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας!

Εκεί ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας σε νοκ άουτ ματς το νικητή του ζευγαριού Τρίκαλα - ΟΦΗ που αγωνίζονται την Πέμπτη στις 12:00.

Ο ΠΑΟΚ είχε το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους απειλώντας την εστία του Παναθηναϊκού, χωρίς όμως να καταφέρνει να φτάνει στο γκολ.

Ο Δικέφαλος φωνάζει για τη φάση του 7' όταν μετά από εκτέλεση πλάγιο η μπάλα έφτασε στη Βαρδαλή που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, αλλά τον διαιτητή να μην καταλογίζει πέναλτι.

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση καθώς το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας.

Νέες φωνές του ΠΑΟΚ στο 96' για πέναλτι, με παίκτρια του ΠΑΟΚ να «γκρεμίζει» την Στράντζαλη μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα της Μήτκου, αλλά τον διαιτητή να μην καταλογίζει τίποτα!

Φινάλε και στο πρώτο μέρος της παράτασης με το 0-0 να παραμένει.

Το πολυπόθητο γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 116'. Η Γιαννακά έκανε τρομερή ενέργεια μετά από εντυπωσιακή πάσα της Μήτκου. Η παίκτρια του Δικεφάλου έπιασε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι της Νεφρού, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0!

Το άγχος πλέον μεταφέρθηκε εξ' ολοκλήρου στην πράσινη πλευρά με την κλεψύδρα να αδειάζει και το σκορ να μην αλλάζει ως το φινάλε.

Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους το Σάββατο στις 13:45 στην Αθήνα για την 24η αγωνιστική της Α' Εθνικής, σε ένα παιχνίδι που ενδεχομένως ο ΠΑΟΚ να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής Ελλάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Live Stream)

Δείτε ζωντανά το νοκ άουτ αγώνα κυπέλλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Νοκ άουτ παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 16:00 τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου, μετά την επέκταση του νικηφόρου σερί στο πρωτάθλημα με την επικράτηση 2-1 επί του Ατρομήτου. Οι «ασπρόμαυρες» αποκλείοντας την Δόξα Δράμας και τον Άρη, μπαίνουν στην μάχη του προημιτελικού, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στην αγωνιστική που πέρασε στο πρωτάθλημα, επικράτησε με 0-2 των Ελπίδων Καρδίτσας, παραμένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στον δρόμο του ΠΑΟΚ, αποκλείοντας τον Διαγόρα Ραχών και την Αγία Παρασκευή.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

0-0 κανονική διάρκεια

Παίζουμε την παράταση

1-0 με γκολ της Γιαννακά στο 116' προκρίνεται ο ΠΑΟΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ