Connect with us

ΑΣ

Χέρι – Χέρι Ιβάν και ερασιτέχνης

Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευσης του ΑΣ και το PAOK24 ήταν εκεί. Διαβάστε ότι ειπώθηκε, τι εντάσεις δημιουργήθηκαν και πολλά άλλα.

PAOK24

Χέρι – Χέρι Ιβάν και ερασιτέχνης

18:10 Ολοκληρώθηκε η ΓΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ.

18:09 Ο κ. Κατσαρής για την επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη για νέα συμφωνία με ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Κάναμε επαφή για συμφωνία. Ενδιαφέρεται για όλα τα τμήματα. Αρχικά πριν χρόνια ήταν συγκρατημένος, είχε καλοθελητές. Τώρα έχουμε άμεση επαφή και θα μας βοηθήσει σε όλα. Πιστεύω ότιι θα μας δώσει και έξτρα βοήθεια”.

18:04 O προϋπολογισμός εγκρίθηκε και υπάρχει απαλλαγή της διοίκησης. 

17:58
Ο κ. Κατσαρής αναφερόμενος στο τμήμα του βόλεϊ. “Ιδιαίτερο τμήμα το βόλεϊ, έχει πάνω από το 1/3 του προϋπολογισμού. Πρωταγωνιστεί, κάτι που ξεκίνησε με τον κ. Ανδρέου, αλλά πλέον σταμάτησε. Έβαλε χρήματα, αλλά μπροστά σε αυτά που χρειαζόντουσαν ήταν λίγα. Φέτος είναι δραματική χρονιά. Ρίχνουμε το βάρος να πάρουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τα ίδια χρήματα. Ο Σεπέδα είναι ακριβότερος του Γκόμεζ. Δεν κάναμε μείωση του μπάτζετ. Κάποια στιγμή που παραιτήθηκε ο προπονητής κρίναμε βάζοντας τον ΠΑΟΚ πάνω από όλα ότι θα πρέπει να έρθει ο Καλμαζίδης και ήρθαμε σε επαφή μαζί του. Τότε ευτυχώς ήρθε ο Τσαλόπουλος μεγάλος χορηγός στο βόλεϊ. Όμως όποιοι και αν είναι οι χορηγοί κουμάντο κάνει ο ΑΣ, όλα αρχίζουν και τελειώνουν σε αυτόν. Ο Αμοιρίδης ανέλαβε τα πάντα στα τμήματα του, οι άλλοι ένα ποσοστό. Και φέτος θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Τον μοναδικό αντίπαλο μας τον τρελάναμε. Έδωσαν 500 χιλιάρικα για έναν παίκτη με συνολικό μπάτζετ 2 εκατομμύρια. Είχαμε συμφωνήσει με έναν Κουβανό ακραίο και τον πήραν αυτοί με τρεις φορές παραπάνω χρήματα. Είχαν μπάτζετ 800 χιλιάρικα και το πήγαν στα 2 εκατομμύρια. Και του χρόνου εδω΄θα είμαστε με το ίδιο τρόπαιο παρά τη διαφορά στα λεφτά”. 

17:55
Ο κ. Κατσαρής ευχαριστεί τον κ. Αμοιρίδη για την ποικιλόμορφη προσφορά του. “Έχουμε έναν άνθρωπο που είναι πάνω από όλους μας. Βρέθηκε μετά από πολλά χρόνια ένας άνθρωπος που χωρίς να το σκεφτεί προσφέρεται και πρέπει να τον χειροκροτήσουμε”. 

17:53
Γίνεται αναφορά από τον κ. Κατσαρή στα στοιχεία του προϋπολογισμού του 2016.

Έσοδα: 1.458.000
Έξοδα: 1.688.000
Άνοιγμα: 230.000 (το ποσό που λείπει)

Ακολουθεί η ψήφιση του προϋπολογισμού.

17:49 Ο κ. Κατσαρής απαντάει: “Δέχομαι να μιλήσω με όλους, ειδικά με του εφόρους, αλλά με προσέβαλες παρουσία 25 μελών. Τα μέλη του ΔΣ εκλέγονται για να παράγουν έργο. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να βάλει λεφτά. Όποιος μπορεί και θέλει βάζει λεφτά”.

17:39
Ο έφορος των τμημάτων πολεμικών τεχνών κ. Καζαντίδης πήρε τον λόγο. “Είμαστε η μοναδική ομάδα από τις μεγάλες που έχουμε τμήμα όπως στη Βραζιλία ζίου ζίτσου. Είχαμε λίγες διακρίσεις λόγω λιτότητας. Πρόεδρε σε σέβομαι για την τιμιότητα σου, αλλά ήθελα ένα ραντεβού μαζί σου και πέρασαν έξι μήνες και δεν έγινε. Εκτός από μερικούς συμβούλους τι κάνουν οι υπόλοιποι; Μου είπες ότι έβαλες 300 χιλιάδες για το βόλεϊ. Λίγαλ λεφτά δεν υπήρχαν να πάει ένας αθλητής μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Θα ήθελα να προσκληθεί ο Ιβάν να γίνει μέλος του ΑΣ ΠΑΟΚ. Όταν θα φύγεις πεντακάθρος να φέρεις 25χρονους και 30χρονους στον ΑΣ”.

17:36
Ο κ. Κατσαρής αναφέρει: “Η πετοσφαίριση γυναικών θα περάσει στα χέρια του κ. Αμοιρίδη. Είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχει”. Από την πλευρά του ο κ. Αμοιρίδης τόνισε: “Είναι λυπηρό που η ΓΣ του ερασιτέχνη έχει τόσα λίγα άτομα. Είναι λυπηρό το φαινόμενο αυτό. Έχω ενταχθεί σε αυτή την προσπάθεια, είπα στο βόλεϊ γυναικών να μη χάσουμε ούτε σετ! Θέλουμε να φέρουμε παιδιά. Ευχαριστώ τον κ. Κατσαρή για ό,τι έχει προσφέρει. Λυπάμαι που απουσιάζουν έφοροι και δε μας μιλάνε. Θα ασχοληθώ με την πάλη και το γυναικείο βόλεϊ για να τα καταξιώσω”.

17:27
Συνεχίζεται ο απολογισμός των εφόρων από τα τμήματα. 

17:19 O κ. Κατσαρής συνεχίζει: “Παλιά διεκδικούσαν τον σύλλογο και έγραφαν μέλη, θέλοντας να κάνουν τον ΠΑΟΚ Super 3. O Καναράκης εξαφανίστηκε μετά, όταν του είπα τη Θύρα 4 δε θα την κάνεις καφετέρια. 

17:15 O γραμματέας κ. Καπετανάκης προανήγγειλε νέα κάρτα μέλους που θα διατίθεται από την μπουτίκ.

17:04 Ο κ. Κατσαρής απαντάει: Την προσπάθεια που κάνετε να γράψουμε μέλη την επιδιώκουμε. Τα μέλη πλήρωναν 108 ευρώ, το κάναμε 64 και τώρα 36. Δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση. Δεν υπάρχει εσωστρέφεια. Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Όσες φορές γράφτηκαν μέλη υπήρχε ιδιοτέλεια και πρόγραμμα άλωσης του ΑΣ. Ποιον διώξαμε; (απαντάει ο κ. Κατσαρής σε μέλος που αμφισβητεί). Όσοι θέλουν να έρθουν είμαστε ανοιχτοί. Στο βόλεϊ είχαμε 10 χιλιάδες κόσμοι και μετά τίποα στα διαρκείας, δεν αντέχω άλλο. Το βόλεϊ στοιχίζει 700 χιλιάδες ευρώ. Ανδρέου και Τσαλόπουλος έβαλαν από 150 χιλιάδες. Άλλος έβαλε τα πιο πολλά, όχι ο Μαρινάκης πάντως. Από εισπράξεις διαρκείας έχουμε μόλις 10 χιλιάδες ευρώ. Ο ΠΑΟΚτσής έρχεται μόνο στις επιτυχίες. Να πετύχουμε παιδεία ΠΑΟΚτσήδικη. Και χτες πάλι ο κόσμος ήρθε γιατί διεκδικεί στόχους (έξαλλος ο Κατσαρής)”.

16:45 Ο κ. Μαλλιος από την πάλη τόνισε: “Θα κάνω τετραετή απολογισμό. Μου δημιουργεί τσατίλα η εικόνα της ΓΣ του ΑΣ. Ευτυχώς είναι εδώ το PAOK24 και θα ακουστούμε. Το τμήμα μας είναι πρώτο στους παίδες μετά από τέσσερα χρόνια. Θα έχουμε τα παιδιά 15 χρόνια και θα μας φέρουν επιτυχίες. Πρέπει να φέρουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ εδώ. Πρόεδρε με φοβίζει η επόμενη ημέρα. Είσαι 16 χρόνια ήδη και ναι είσαι άλλα 16, αλλά μετά; Ο κ. Κατσαρης περα απο 11 χιλιάδες στο τμημα εχει μαζι του στο μισθολόγιο τον Δημητρη Τσεκεριδη. Ο πρόεδρος βοήθησε να πάνε αθλητές στις Εθνικές ομάδες. Μακάρι να είμαστε 500 στην άλλη ΓΣ. Ευχαριστώ τον κόσμο που βοηθάει τα παιδιά με 20αρια που δινει για να πάνε σε αγώνες και σε προετοιμασίες. Ευχαριστώ τους αφούς Τασκονίδη και Νάκο για τις χορηγίες. Ευχαριστούμε τον κ. Αμοιρίδη που θα μας βοηθάει από εδώ και πέρα. Πρόεδρε εφόσον συνεχίσεις να είμαστε πιο εξωστρεφείς. Είμαστε λίγοι να προτάξουμε την ομόνοια και την ενότητα. Είπατε ότι είμαστε ότι οι μόνοι που κοντράρουμε άλλο σωματείο που παίρνει τίτλους, αλλά να ανοίξουμε τον σύλλογο. Ευχαριστώ τον Γρηγόρη Πετρίδη για τη βοήθεια. Πρέπει να δυναμώσουμε το κλίμα και να δυναμώσουμε τον σύλλογο. Πρόεδρε δώσε βάση ότι είμαστε λίγοι”.

16:40 Ο κ. Κεραμυδάς μιλώντας για τον στίβο του ΠΑΟΚ τόνισε ότι το τμήμα στις ακαδημίες έχει 250 αθλητές. “Χτίζουμε μία παράδοση και μας αντιγράφουν πλέον οργανωτικά. Άλλοι διαλύονται και εμείς χτίζουμε. Ελπίζω να μας βοηθήσει και εμάς κάποιος χορηγός. Ο Ιβάν Σαββιδης έχει φέρει στην ομάδα έναν Ελληνορώσο στο δέκαθλο που θα κάνει τη διαφορά”, τόνισε μεταξύ άλλων.

16:39 Γίνεται αναφορά σε όλες τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ στην κολύμβηση.

16:36 O έφορος του γυναικείου ποδοσφαίρου, κ. Προύσαλης, τόνισε από την πλευρά του: Έχουν περάσει 15 χρόνια από τη δημιουργία του τμήματος και ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία. Πήραμε 11 πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα όσες φορές πραγματοποιήθηκε ο θεσμός. Φέτος τα πήραμε όλα και διατηρούμαστε ψηλά, έχοντας 24 αθλήτριες στις Εθνικές ομάδες!

16:33 Ο έφορος του γυναικείου χάντμπολ, κ. Χασεκίδης, τόνισε: Είναι η πιο επιτυχημένη χρονιά, πήραμε το Κύπελλο και χάσαμε στις λεπτομέρειες το πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τον κ. Σαββίδη που βοηθά το τμήμα και το αγαπάει, τον κ. Αμοιρίδη και όλους τους άλλους που μας ενίσχυσαν.

16:26 O εφορος του πόλο κ. Ελευθεριάδης, τόνισε μεταξύ άλλων: Βγήκαμε έκτοι, φέραμε σημαντικές μεταγραφές από την Αθήνα και δυστυχώς δεν μπήκαμε στην τετράδα. Είχαμε μεγάλες επιτυχίες στις υποδομές για πρώτη φορά. Από την πλευρά του ο κ. Πετρίδης από το χάντμπολ ζήτησε συγγνώμη που η ομάδα δεν μπόρεσε να φέρει φέτος τίτλους. Ο έφορος του χάντμπολ στάθηκε στους πολλούς τραυματισμούς της ομάδας, αλλά και την πίεση που δέχτηκε όντας ο βασικός στόχος των περισσότερων ομάδων, ξεκαθαρίζοντας ότι δε δικαιολογείται. Οι Κυπραίος, Αλβανός, Τσεζμερζίδης, Πετρίδης και Κοκωνης είχαν μόνιμα προβληματα, ενώ πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Τσιλης στο τελος. Ο κ. Πετρίδης μίλησε για την κοινωνική δράση της ομάδας χάντμπολ, για τις επιτυχίες σε επίπεδο χορηγιών, αλλά και για τις επιτυχίες σε επίπεδο ακαδημιών στη Θεσσαλονίκη.

16:22 Ξεκινάει ο οικονομικός απολογισμός των διαφόρων τμημάτων από τους έφορους τους.

16:20 O κ. Καρούσης το μέλος της ελεγκτικής επιτροπής παίρνει τον λόγο και τονίζει ότι αυτή η εικόνα, αναφορικά με την οικονομική κατάσταση του ΑΣ ΠΑΟΚ, δύσκολα συναντάται σε άλλο σύλλογο. Ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκε ομόφωνα. 

16:12 Με τον Θανάση Κατσαρή να συνεχίζει να έχει τον λόγο γίνεται αναφορά στα έξοδα των τμημάτων. 206 χιλιάδες ευρώ για το βόλεϊ, 133 χιλιάδες για το πόλο, 29 χιλιάδες για τον στίβο, 66 χιλιάδες για το γυναικείο μπάσκετ, 34 χιλιάδες για τις ακαδημίες μπάσκετ, 71 χιλιάδες για το γυναικείο ποδόσφαιρο, 170 χιλιάδες για το χάντμπολ κ.α. Τα έσοδα προκύπτουν από τις 23 χιλιάδες ευρώ από εισιτήρια, 525 χιλιάδες από την ΠΑΕ, 177 χιλιάδες από ενοίκια κ.α. 
Τα συνολικά έξοδα: 1789000
Tα συνολικά έσοδα: 1502000
Ζημία: -287 χιλιάδες ευρώ μπήκε φέτος μέσα ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Το προσωπικό του ΠΑΟΚ είναι πληρωμένο μέχρι και τον Απρίλιο και δεν υπάρχει καμία άλλη υποχρέωση προς το δημόσιο ή προς τρίτους.

Ο κ. Κατσαρής απαντά στις ερωτήσεις για το αν παλιοί παράγοντες μπορούν να ζητήσουν πίσω χρήματα που έβαλαν και απαντά αρνητικά, ενώ γίνεται αναφορά και στον κ. Βεζυρτζή που έχει υπογράψει ότι δε θα ζητήσει χρήματα πίσω.

Οι δαπάνες του ΠΑΟΚ φέτος αυξήθηκαν λόγω των αυξημένων εξόδων του τμήματος βόλεϊ.

16:07 Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, αναφέρεται στον ισολογισμό, τονίζοντας ότι υπάρχουν οφειλές από πελάτες ύψους 320 χιλιάδων ευρώ και μαζί με παλιές οφειλές το ποσό αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ! Το ποσό των 3.224.000 έχει μπει στα ταμεία από παλιούς παράγοντες.
 
16:00 “Το ποδόσφαιρο μας έφτασε στα προκριματικά του Champions League. Ας είναι η αρχή αυτή. Πάντα είναι κοντά μας ο κ. Σαββίδης. Έχει μπει στο πετσί και είναι πιο ΠΑΟΚ από εμάς, μας βοηθάει συνέχεια με τον ερασιτέχνη. Ήταν μία δύσκολη οικονομικά χρονιά, αλλά και πολύ επιτυχημένη γιατί πήραμε τίτλους. Είχαμε μηδαμινά έσοδα και επιχορηγήσεις. Κάναμε καλή διαχείριση, δε χρωστάμε στο δημόσιο όύτε στην εφορία. Μόνο κάποιες μικρές καθυστερήσεις στις πληρωμές των τμημάτων. Εύχομαι φέτος να τα πάμε καλύτερα και μαζί με τον Ιβάν να έχουμε καλύτερη ομάδα”, τόνισε ο κ. Κατσαρής στην εισαγωγική του ομιλία.

15:59 O πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, θα είναι και ο πρόεδρος στη σημερινή ΓΣ. Παίρνοντας τον λόγο ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση έναρξης της συνέλευσης, αλλά και για το μεσημεριανό της ώρας, τονίζοντας ότι δε γνώριζαν εκ των προτέρων αν θα υπάρχει σήμερα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

*30-40 μέλη του ΑΣ ΠΑΟΚ δίνουν το παρών.

Τα βασικά θέματα της ΓΣ είναι: 

1. Έγκριση Ισολογισμού – Απολογισμού Οικονομικού Έτους
2015 (χρήση 01.01.2015 – 31.12.2015)
2. Διοικητικός Απολογισμός , Έγκριση Πεπραγμένων και Απαλλαγή Δ.Σ.
3. Έγκριση Εκθέσεως Εξελεγκτικής Επιτροπής

Η προγραμματισμένη ώρα έναρξης της ΓΣ ήταν στις 15:00 το μεσημέρι, αλλά τελικά ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση.

Το PAOK24 βρίσκεται εκεί και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Η επιστροφή και το μήνυμα του Μασλαρινού

Τι δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος των ακαδημιών του ΠΑΟΚ μετά την επιτυχία των κορασίδων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με επιβλητικές νίκες απέναντι στους αντιπάλους τους οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ κατέκτησαν πριν λίγες ημέρες το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα «ασπρόμαυρα» τμήματα υποδομής.

Ο Βασίλης Μασλαρινός, που εδώ και 1,5 μήνα έχει αναλάβει χρέη τεχνικού συμβούλου, αναφέρθηκε στην επιτυχία αυτή, λέγοντας:

«Είμαι εδώ μόλις 1,5 μήνα, δεν θα μπορούσα να πω όχι στην πρόταση που μου έκαναν ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο Κοσμάς Δάγκουλας και γενικότερα ο Α.Σ. ΠΑΟΚ. Είμαι εδώ για να βοηθήσω, με όποιον τρόπο μπορώ, μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα.

Τα παιδιά όσο τα ζω, ξέρω ότι κάνουν τρομερή δουλειά με τον προπονητή, Ευριπίδη Μελετιάδη, και την βοηθό, Σοφία Καμπίτση. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε σε αυτό το οποίο είμαστε συνηθισμένοι να κάνουμε.

Πολλά χρόνια τα τμήματα υποδομής φέρνουν πρωταθλήματα. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να δούμε αυτά τα παιδιά και στην πρώτη ομάδα.

Υγεία να έχουμε, κάναμε σήμερα ένα βήμα, έχουμε μπροστά μας το Πανελλήνιο, όπου τα παιδιά και οι προπονητές θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πελεκίδης: «Η νίκη μετράει, πάμε για το 2-0»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ για την εικόνα της ομάδας του στο ματς με την Πυλαία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έστω και δύσκολα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κέρδισε με 28-27 τον ΑΕΣΧ Πυλαίας και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά των playoffs του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή στις 14:00 ο Δικέφαλος θέλει να πάρει τη δεύτερη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στους τελικούς.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πυλαίας. Ήταν πολύ ανταγωνιστική και στις δύο πλευρές του γηπέδου, δεν άφησε το παιχνίδι σε καμία στιγμή του αγώνα.

Μάλιστα στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν μπροστά στο σκορ. Επί της ουσίας εμείς την κυνηγούσαμε στο σκορ. Αυτό που μας έδωσε σήμερα την νίκη έχει να κάνει και με το βάθος του πάγκου που έχουμε, με την εμπειρία μας καθώς και το μέταλλο που βγάζει η ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια.

Κάποιες φορές επειδή εμείς βιαζόμαστε να τελειώσουμε κάποια πράγματα, κάναμε πολλά λάθη και αν θυμάμαι καλά στο 15λεπτο είχαμε επτά λάθη. Αυτό μας δημιουργεί μία αναστάτωση στο κεφάλι μας.

Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα όταν ηρεμεί βρίσκει πάλι το τρόπο να επανέλθει. Από την άμυνα ξεκινάνε όλα. Δεν είμασταν σήμερα καλοί πίσω, το μαρτυράει και το σκορ τα 27 γκολ που φάγαμε. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Δεν ήμασταν καλοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Είχαμε διαστήματα που παίξαμε καλά. Για αυτό και το ματς πήγε τόσο κοντά. Όσον αφορά το κομμάτι των επαφών, γιατί η Πυλαία είναι μία ομάδα που έχει πολύ καλή ροή, έχει πολύ καλό πασάρισμα αν δεν τελειώσουν οι φάσεις, είναι λογικό ότι θα βρουν και εύκολες ρίψεις όπως και βρήκανε. Παρόλα αυτά η νίκη μετράει.

Θέλουμε άλλη μία νίκη να περάσουμε στους τελικούς. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα προετοιμαστούμε για το ματς της Κυριακής να κάνουμε το 2-0 και να περάσουμε στους τελικούς που είναι και ο στόχος μας».

Από την πλευρά της η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Μπάρμπαρα Μπροκάρντο, σχολίασε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κάτι το οποίο γνωρίζαμε από την αρχή. Η Πυλαία είναι μία ομάδα η οποία μάχεται. Κάναμε την δουλειά μας, την Κυριακή έχουμε την δεύτερη μάχη, η οποία ελπίζω να πάει όπως πρέπει και να προκριθούμε στους τελικούς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Το «χρυσό» γκολ και το… τρίτο ημίχρονο

Το καθοριστικό τέρμα της Γιαννακά και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην τετράδα του κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε την Τετάρτη η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ εκτός έδρας σε νοκ άουτ ματς για μία θέση στον τελικό.

Ο Δικέφαλος έκαμψε την αντίσταση του Παναθηναϊκού με το «χρυσό» γκολ της Γιαννακά στο 116'.

Θεοδωρίδης: Πέρα για πέρα δίκαιη πρόκριση

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες πρωταγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για τον Παναθηναϊκό ήταν η τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει έναν τίτλο την φετινή χρονιά. Ήταν λογικό να μπει με διάθεση να διεκδικήσει το οτιδήποτε. Εμείς είχαμε την κατοχή σε πολύ μεγάλο βαθμό, νομίζω πάνω από 65%, ευκαιρίες πάρα πολύ, υπομονή στο παιχνίδι μας. Είχαμε δουλέψει πάρα πολύ όλη την εβδομάδα γι' αυτό το παιχνίδι, παρότι ήταν πολύ κοντά σε αυτό του πρωταθλήματος. Οι παίκτριες μας έκαναν υπερπροσπάθεια, άντεξαν 120 λεπτά, χωρίς να έχουμε κανένα πρόβλημα τραυματισμού, κάτι το οποίο αξίζει συγχαρητήρια τόσο στο προπονητικό σταφ, όσο και στο ιατρικό επιτελείο. Πέρα για πέρα δίκαιη η πρόκριση».

«Τα καταφέραμε ως ομάδα»

Η σκόρερ Βάσια Γιαννακά τόνισε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, έτυχε να είμαι εγώ η τυχερή που έβαλε το γκολ πρόκρισης, στο τελευταίο λεπτό κιόλας κάτι το οποίο μου δίνει επιπλέον χαρά. Με χαροποιεί το γεγονός πως παίξαμε πάρα πολύ καλά, δώσαμε μάχες στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Παναθηναϊκού, αντιμετωπίσαμε ένα δυνατό σύνολο. Είμαστε όλες χαρούμενες, διότι τα δώσαμε όλα και τα καταφέραμε ως ομάδα».

Από την πλευρά της η Μαρία Γκούνη σχολίασε:

«Πραγματικά τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα, χαίρομαι πάρα πολύ για τη νίκη της ομάδας μου. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι. Συνεχίζουμε, και πάμε για το νταμπλ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ