Connect with us

ΑΣ

«Να απολαμβάνετε κάθε στιγμή με την οικογένεια σας!»

Όσα συμβαίνουν με την πανδημία του κορωνοϊου έχουν επηρεάσει όλα τα αθλήματα με την παύση της αγωνιστικής δράσης.

Attackερ

«Να απολαμβάνετε κάθε στιγμή με την οικογένεια σας!»

Η αθλήτρια του γυναικείου χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Τέγια Φερφόλια, παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύει η κοινωνία μας.

Αναλυτικά:

– Για την πορεία του ΠΑΟΚ Mateco μέχρι τώρα…

«Έχουμε κάνει καλή δουλειά μέχρι στιγμής. Συμμετείχαμε στο EHF European Cup και παίξαμε κάποια καλά παιχνίδια στο υψηλότερο επίπεδο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε χάσει κανένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα, και έτσι είμαστε στην κορυφή επειδή το αξίζουμε. Προπονηθήκαμε κάθε μέρα σκληρά για αυτό. Το πρώτο δείγμα φυσικά ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου».

– Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος…

«Όλοι ελπίζουμε να συνεχίσουμε τους αγώνες πρωταθλήματος όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Κατά την διάρκεια των ημερών καραντίνας, όλα τα κορίτσια κρατάμε την φυσική μας κατάσταση σε καλό επίπεδο με ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα, τα οποία κάνουμε στο σπίτι φυσικά. Κοιτάζουμε μπροστά για να παίξουμε χάντμπολ όλες μαζί ξανά. Είναι δύσκολο να πω τι μπορεί να συμβεί… Βλέπουμε ότι έχουν ακυρωθεί διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο, στο χάντμπολ, στο βόλεϊ σε κάποιες χώρες. Εμείς ελπίζουμε να επιστρέψουμε στα γήπεδα και μαζί με τους φίλους του ΠΑΟΚ να σηκώσουμε μαζί το πρωτάθλημα».

– Για την επικαιρότητα, τον κορωναϊο και πώς αντιμετωπίζεις αυτό το γεγονός.

«Ας αντιμετωπίσουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση και να πάρουμε τα θετικά από αυτό, γιατί σε κάθε δύσκολη κατάσταση υπάρχει πάντα κάτι θετικό που μπορούμε να βασιστούμε. Δεν θα πω να μείνετε σπίτι, να μην έρχεστε σε επαφή με τις ευπαθείς ομάδες και να πλένετε τα χέρια σας, γιατί αυτά θα πρέπει να θεωρούνται ήδη αυτονόητα απ’όλους και να τα σεβόμαστε. Θα πω όμως να απολαμβάνετε κάθε στιγμή με την οικογένεια σας, να τρώτε, να τραγουδάτε, να παίζετε, να μαγειρεύετε, να γελάτε, όλοι μαζί. Άνθρωποι που δεν μπορούν να είναι με την οικογένεια τους, να προσπαθήσουν να ανακαλύψουν κάτι για τους εαυτούς τους. Εύχομαι σε όλους να βρουν την ειρήνη μέσα τους, ώστε όταν περάσει αυτή η κατάσταση να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τίμησε το Νάσο ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Ποιοι έδωσαν το παρών στο μνημόσυνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου φιλάθλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, έδωσε το παρών αντιπροσωπεία αθλητών του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο Τιμ Μάνατζερ του ανδρικού πόλο του Δικεφάλου, Τάσος Πετρίδης, ο Τιμ Μάνατζερ της γυναικείας ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Φώτης Μπίκος, οι αθλητές πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Νίκος Προσινικλής και Χάρης Αϊβαλιώτης, οι παλαιστές του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσιόβολος και Δημήτρης Τσομπανούδης, οι πυγμάχοι του Δικεφάλου, Βαγγέλης Νανιτζανιάν και Αναστάσιος Λιανός, οι Αρσιβαρίστες του ΠΑΟΚ, Νίκος Τσακιρίδης και Ελευθέριος Τσάκωνας, και ο προπονητής του «ασπρόμαυρου« Κικ Μποξ, Παύλος Κοχλιαρίδης, έδωσαν το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο του Νάσου Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, το τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ, κατέθεσε στο μνημείο του αδικοχαμένου φίλου του Δικεφάλου, ένα μαύρο σκουφάκι με τον αριθμό «4».

Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυσκολεύει τον εαυτό του

Η Πυλαία στέλνει σε τρίτο ματς τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Α1 χάντμπολ γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει ως γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι, όμως ο ΑΕΣΧ Πυλαίας απάντησε στο δεύτερο ματς και με 29-28 ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς, εκεί όπου βρίσκεται η Νέα Ιωνία, θα γίνει στις 8/5 στη Μίκρα με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα οι γηπεδούχες άρχισαν να παίρνουν τα ηνία (11-8 στο 20') και στη συνέχεια να ανεβάζουν τη διαφορά στο 15-9 με τον Δικέφαλο να μειώνει σε 15-10 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος όταν στο 18-13 άρχισε να μαζεύει τη διαφορά φτάνοντας στο γκολ 19-18 στο 40' και ισοφαρίζοντας 22-22 στο 46'.

Η ανατροπή για τον Δικέφαλο ήρθε λίγο πριν το 50' για το 23-24 με την Κερλίδη και λίγο μετά η Μποριζόφσκα έδωσε «αέρα» με 24-26.

Τώρα ήταν η σειρά της Πυλαίας να αντιδράσει, να ισοφαρίσει 27-27 στο 55' και να προσπεράσει με 28-27 στο 56'.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή στο 59' μετά από μια φάση που η μπάλα χτύπησε σε πόδια αθλητριών του Δικεφάλου και της Πυλαίας, αλλά οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους και έδωσαν τη μπάλα στις γηπεδούχες που έκαναν το 29-27.

Η Κερλίδου μείωσε σε 29-28 δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι πλέον στο τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΠΑΟΚ ΜΑΤΕCO 29-28

Τα πεντάλεπτα: 4-3, 6-6, 9-7, 11-8, 13-9, 15-10 (ημχ), 18-13, 19-17, 24-24, 26-27, 29-28

ΠΥΛΑΙΑ (Γ. Βακάλης): Αρσενόγλου, Σούσκα, Χ. Τροχίδου, Ε. Τροχίδου 2, Κουκμίση 10, Τσαρτσίου, Αθαν. Τσιγαρίδα, Θεοδοσοπούλου, Τάκη, Κωστοπούλου 4, Α. Παναγιωτίδου, Αθ. Τσιγαρίδα, Σελεμίδου 2, Αργυροπούλου 3, Παναγιωτίδου 2, Α. Παπαδοπούλου 6.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 12, Κερλίδη 4, Μεντεσίδου, Βράντσιτς 1, Σαμολάδα, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 3, Σίλβα, Ζενέλι, Μποριζόφσκα 5, Γκρμπάσεβιτς, Κουλούρη 2, Μπουράτο, Μιλόγεβιτς 1, Τόμασεβιτς

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Πατιός, Δίλεπτα: 8-3, Πέναλτι: 7/7-6/7

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να έχει κάνει το 1-0 μετά την επικράτησή του με 28-27 στο πρώτο ματς.

Εάν ο ΑΕΣΧ Πυλαίας ισοφαρίσει, τότε θα γίνει τρίτο ματς και πάλι στη Μίκρα, αυτή τη φορά όμως με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ