Connect with us

ΑΣ

Όλα όσα ειπώθηκαν στη ΓΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ

Με την ευχή και την ελπίδα όλων και τη νέα σεζόν η οικογένεια του ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει τίτλους και μεγάλες επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του «ασπρόμαυρου» Ερασιτέχνη.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Όλα όσα ειπώθηκαν στη ΓΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, κ. Θανάσης Κατσαρής, αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Ερασιτέχνης δε χρωστάει τίποτα και σε κανέναν, ενώ δε θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τις εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ.

Από την πλευρά τους οι έφοροι των τμημάτων αναφέρθηκαν στην περσινή πορεία τους, ενώ έθεσαν και τους στόχους για τη νέα σεζόν που είναι επίσης υψηλοί.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Το λόγο πήρε αρχικά ο Θανάσης Κατσαρής ο οποίος πρώτα καλωσόρισε το νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντινό Ζέρβα, μέσα σε χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους. «Επιτέλους έχουμε δικό μας δήμαρχο. Τον θέλουμε δήμαρχο της πόλης μας, αλλά παράλληλα να ικανοποιεί τα θέματα του ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι δε χρειάζεται να τον ενοχλούμε, αυτός θα μας ενοχλεί. Γνωρίζει καλά τα θέματα και θα τα προχωράει πιο γρήγορα από εμάς. Όπως για παράδειγμα το θέμα του γηπέδου». 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: 

«Είναι από τις πιο ευτυχέστερες ΓΣ, γιατί είμαστε νταμπλούχοι στο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ με τον κ. Σαββίδη και τις ενέργειες τόσο του ίδιου, όσο και των προπονητών και παικτών και όλης της οικογένειας να κατακτήσει το νταμπλ, ενώ φέτος έπρεπε να το γιορτάζει για δεύτερη χρονιά. Είναι η δεύτερη χρονιά που ο ΠΑΟΚ είναι νταμπλούχος. Η συνέχεια πιστεύω θα είναι καλύτερη. Και η επόμενη χρονιά θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ» είπε ο κ. Κατσαρής και συμπλήρωσε: «Τα τελευταία χρόνια στο βόλεϊ κατακτά ο ΠΑΟΚ τίτλους. Αυτό είναι μεγάλη επιτυχία για όλους εμάς που είμαστε κοντά στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια. Από κομπάρσοι γίναμε πρωταγωνιστές χάρη στην προσπάθεια που γίνεται και χάρη στον κ. Τσαλόπουλο που είναι ο μεγάλος χορηγός του βόλεϊ και είναι κοντά μας. Το βόλεϊ χρειάζεται τη μικρότερη δυνατή οικονομική στήριξη από τον ΑΣ ΠΑΟΚ. Είναι αυτάρκεις η ομάδα του βόλεϊ και πρωταγωνιστεί. Και τα υπόλοιπα τμήματα δεν πηγαίνουν πίσω. Το χάντμπολ γυναικών κατέκτησε το νταμπλ, μία μεγάλη επιτυχία, γιατί το πολεμούσαμε χρόνια και το καταφέραμε. Το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι πρωταγωνιστής στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν κάνουν κύπελλο για να μην είμαστε νταμπλούχοι και παίρνουμε μόνο πρωταθλήματα. Το γυναικείο βόλεϊ κάθε χρόνο μας κάνει χαρούμενους. Έπαιζε σε σχολικά γήπεδα. Παρά τις … τρικλοποδιές ο κ. Αμοιρίδης, ο μεγάλος χορηγός του Ερασιτέχνη. τα κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία. Αυτοί που μονοπωλούν ως τώρα το γυναικείο βόλεϊ θα καταλάβουν πως θα έχουν από φέτος αντίπαλο. Και τα υπόλοιπα τμήματα έχουν μεγάλες επιτυχίες. Κινούνται σε υψηλά επίπεδα. Επιθυμία μας είναι να συνεχιστεί αυτή η πορεία. Σε όλα τα τμήματα. Χρειαζόμαστε την συμπαράσταση όλων σας, με διαρκείας, με χορηγούς, με τη συμμετοχή στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολη η λειτουργία των τμημάτων. Έτσι θα κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά. Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ δε χρωστάει σε κανέναν! Έχει ρυθμίσει τις οφειλές στο Παλατάκι, περίπου 600.000 ευρώ, κάθε χρόνο 70.000 ευρώ. Ποτέ δεν ήμασταν καλύτερα!» 
Για το θέμα του μπάσκετ o κ. Κατσαρής τόνισε: «Έχουμε ένα μεγάλο θέμα. Αυτό του μπάσκετ. Τα μηνύματα που δέχομαι και τις προτροπές ανωνύμων και επωνύμων φιλάθλων είναι “κάντε κάτι για τον ΠΑΟΚ”. Αν μπορούσα να έκανα κάτι θα το έκανα και με το παραπάνω. Πρέπει όμως να το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί. Τώρα τελευταία μάθατε ότι κάτι… κινείται. Βρέθηκε κάποιος άνθρωπος, δεν έχω άποψη για να μιλήσω, κάναμε μία συνάντηση μαζί του, ζήτησε κάποια στοιχεία και απλώς περιμένουμε. Όλοι μαζί πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα που γινόντουσαν στο παρελθόν. Εύχομαι να ευοδωθεί η συνεργασία με τον άνθρωπο που εκπροσωπεί τον όμιλο επιχειρηματιών, εάν δε γίνει όμως αυτό, πρέπει άμεσα, ακόμη και την επόμενη βδομάδα να γίνει συνάντηση επώνυμων παραγόντων. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το μπάσκετ. Ήμουν κοντά πολλά χρόνια».  

Εν συνεχεία ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα και τον Ισολογισμό της περασμένης χρονιάς και υπογράμμισε πως ο Δικέφαλος ασφαλίζει όλους τους προπονητές και αθλητές του συλλόγου. 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής αναφέρθηκε στον έλεγχο των βιβλίων του ΑΣ ΠΑΟΚ. Τα επίσημα βιβλία του «ασπρόμαυρου» Ερασιτέχνη τηρούνται με ακρίβεια και τάξη, όπως ανέφερε. 

Όσα είπαν οι έφοροι των τμημάτων: 

Ο κ. Ελευθεριάδης, γενικός αρχηγός των τμημάτων υγρού στίβου τόνισε:  

«Συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τα περισσότερα τμήματα μας. Η ανδρική ομάδα πόλο μπήκε στα πλέι οφ και τερμάτισε πέμπτη. Είναι η μόνη στη Βόρεια Ελλάδα η ομάδα του ΠΑΟΚ στην Α1 πόλο των ανδρών. Το ποδόσφαιρο μας έχει κάνει περήφανους. Κάποια στιγμή ελπίζω πως και η υδατοσφαίριση θα γίνει το αντίπαλο δέος του Ολυμπιακού. Είμαστε ο μοναδικός σύλλογος που μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι. Ευχαριστώ δημόσια τον κ. Κατσαρή για τη στήριξη του. Οι υποδομές μας είναι πάντα στις πρώτες θέσεις. Είναι αιμοδότες στην εθνική Ελλάδος και στο εξωτερικό. Αθλητές ανοίγουν τα φτερά τους, όμως τα τμήματα υποδομής έχουν γερές βάσεις και ελπίζω πως θα έχουμε μετάλλια και εκεί. Θέλω να αναφερθώ και στο γυναικείο πόλο το οποίο δε ξεχνάμε. Διεκδικεί την άνοδο του στην Α1. Έχουμε δημιουργήσει και εκεί καλές υποδοχές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας και πάνω από όλα τον Κώστα Αμοιρίδη που μας κάλυπτε πολλά χρόνια τον ξένο παίκτη». 

Από την πλευρά του ο κ. Βαρδαλής, έφορος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, σχολίασε: 

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετάσχω από αυτή τη θέση εδώ και 1,5 χρόνο. Είμαι πολύ περήφανος που μπήκε στη ζωή μου ο πρόεδρος μέσα από την συνεργασία. Πραγματικά άκουγα πολλά πράγματα, είμαι μέλος πολλά χρόνια, αλλά με εξέπληξε πρώτα σαν άνθρωπος και μετά σαν παράγοντας. Επίσης πολύ κοντά μας ήταν και ο κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, όλο το ΔΣ και τους ευχαριστώ, όπως και τον μεγάλο χορηγό τον κ. Αμοιρίδη. Οι στόχοι δεν μπορούσαν να ήταν κάτι άλλο πέρα από το νταμπλ. Το Κύπελλο δεν έγινε δυστυχώς. Σε συνεργασία με την ΠΑΕ και τον ΑΣ, δώσαμε ένα τέλος με το γήπεδο, όπου 15 χρόνια έπαιζε η ομάδα σε πλαστικό χλοοτάπητα. Ακόμα και στον ρουχισμό είχαμε αναβάθμιση, κάτι σημαντικό για τα κορίτσια. Επίσης στη Νέα Μεσημβρία έχουμε την απόλυτη στήριξη και από το ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Για πρώτη φορά μετά από 15χρόνια πήραμε γυμναστή στην ομάδα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά πραγματικά γιατί έπρεπε, για διαφόρους λόγους και όχι μόνο, να γίνει ανανέωση. Για παράδειγμα φύγανε βασικές αθλήτριες, Παντελιάδη κτλ, επιλέχθηκαν να έρθουν διεθνείς παίκτριες και μπορώ να αναφέρω γιατί έχει σημασία, Σπυριδωνίδου μεταγραφή από τον Άρη, Καραπέτσα, Σμιλίκοβιτς και πολλές ακόμα. Από αυτές όλες είναι διεθνής. Από αυτές αποχώρησαν δυο κοπέλες, οι Μάρκου και Παλαμά, για λόγους οικονομικούς, έξω από την Ελλάδα, ώστε να αναζητήσουν κάτι καλύτερο. Η υπέρβαση έγινε για την κολομβιανή αθλήτρια που πήραμε, η οποία βγήκε και πρώτη σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος. Κατακτήσαμε φέτος το πρωτάθλημα σε 20 αγώνες, καταρρίπτοντας ένα ρεκόρ, 106 γκολ, όλα τα χρόνια που υπάρχει το γυναικείο ποδόσφαιρο. Εδώ να σημειώσω, τα έσοδα, διπλασιάστηκαν γιατί το στηρίζει το γυναικείο ποδόσφαιρο η UEFA». 

Στη συνέχεια ο κ. Αγγελίδης έφορος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ είπε: 

«Είμαστε η μοναδική ομάδα μετά την πτώση του Αθηναϊκού και του Πρωτέα Βούλας που μακροημερεύουμε στην Α1 κατηγορία, παρά τις οικονομικές δυσκολίες. Για πρώτη φορά ήμασταν στην 2η θέση του πρωταθλήματος, πίσω από τον Ολυμπιακό που έχει το εφταπλάσιο μπάτζετ. Σε αυτή την επιτυχία συνέβαλαν όλοι! Ενώ στην πρώτη ομάδα υπήρχαν και μικρές αθλήτριες από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Αυτός είναι άλλωστε ο στόχος μας. Αυτή ήταν και η πρόταση μας στην ΕΟΚ. Στις υποδομές οι νεάνιδες αναδείχτηκαν τρίτες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι κορασίδες μας συμμετέχουν και αυτές στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος και στοχεύουν στην πρωτιά. Να ευχαριστήσω τον κ. Κατσαρή που είναι δίπλα σε όλα τα τμήματα του συλλόγου και οικονομικά και ηθικά. Είναι τιμή μου που είμαι κοντά σας και κοντά στο τμήμα. Όλοι αναφέρουν για τον ΠΑΟΚ ότι δε χρωστάει πουθενά. Ακόμη και ο Ολυμπιακός χρωστάει. Νιώθω αξιοπρέπεια και χαρά όταν ακούω αυτά τα πράγματα. Ευχαριστώ και τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο και το γιατρό της ομάδας τον κ. Νικηφόρο. Ευχαριστώ και τους χορηγούς που είναι δίπλα μας, τον κ. Αμοιρίδη, την εταιρεία ΚΥΑΝΑ και αυτόν που μας βοηθάει.. αθόρυβα τον κ. Βιολίδη». 

Ο έφορος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, κ. Χατζηελευθεριάδης επεσήμανε: 

«Θέλω να δώσω καταρχάς συγχαρητήρια σε όλα τα τμήματα για την φετινή τους προσπάθεια. Το τμήμα μας, όπως ανέφερε και ο κ. πρόεδρος, έκανε μια πορεία θριαμβευτική, κερδίζοντας την 1η θέση κόντρα σε ΠΑΟ-ΑΕΚ, μια κατηγορία που φαινόταν μυστήρια στην αρχή, που φέτος που τελειώσαμε εμείς επιτράπηκαν οι ξένοι, ενώ πέρυσι όχι. Όλοι είναι εναντίον μας, αυτό καταλαβαίνω. Εμείς είμαστε εκεί και βγαίνουμε νικητές. Το τμήμα και οι ακαδημίες κινήθηκαν στα ίδια δεδομένα. Φέτος πιστεύουμε και στοχεύουμε μαζί με τον κ. Αμοιρίδη, να περάσουμε τα 200 παιδιά στις ακαδημίες, θα κάνουμε και camp το καλοκαίρι, να δώσουμε ένα μήνυμα ότι το τμήμα είναι εδώ. Η ομάδα γυναικών βρίσκεται από φέτος στα μεγάλα σαλόνια, θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας σε αυτή τη δύσκολη χρονιά». 

Η κυρία Τάνια Κεραμυδά, έφορος του τμήματος στίβου του ΠΑΟΚ είπε: 

«Από 300 αθλητές που παρέλαβα το τμήμα, έχουμε φτάσει στους 600. Απασχολούμαι 12 προπονητές που είναι εξαιρετικοί και καλύπτουν όλα τα αθλήματα του στίβου. Δραστηριοποιούμαστε σε Καυτανζόγλειο και Αμπελόκηπους. Με τη σωστή διαχείριση του παλιότερου εφόρου κ. Κεραμυδά, αλλά και του ΑΣ ΠΑΟΚ, το τμήμα είναι αυτόνομο οικονομικά. Βρισκόμαστε πανελλήνια σε μία θέση ανάμεσα στις 32-36 και έχουμε τμήματα σε όλα τα αθλήματα του στίβου κάτι που δεν έχει άλλοι σύλλογοι της Θεσσαλονίκης, που προσπαθούν πλέον να μας μιμηθούν σε οργανωτικό επίπεδο. Το τμήμα βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Αναμένουμε μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον. Φέτος το τμήμα μετά το πέρας των διασυλλογικών πρωταθλημάτων θα κάνει ρεκόρ στη βαθμολογική συγκομιδή». 

Η νομική εκπρόσωπος του ΑΣ ΠΑΟΚ κυρία Γιαννακοπούλου αναφέρθηκε στη συνέχεια στην επιτυχημένη χρονιά του τμήματος ποδηλασίας και τις επιτυχίες που έφερε στο σύλλογο. 

Στο βήμα ανέβηκε από πλευράς του τμήματος πυγμαχίας ο κ. Παναγιωτόπουλος Νίκος ο οποίος τόνισε: 

«Αρκετοί με θυμούνται και με γνωρίζουν, σε 1,5 μήνα θα γίνω 80 χρονών. Ασχολούμαι εκτός των άλλων, με το άθλημα της πυγμαχίας γιατί έχω πολλές βάσεις χρονικά. Εγώ δεν θέλω να σας καθυστερήσω, μόνο να πω το εξής. Είμαι πάρα πολύ ευτυχής που είμαι στον σύλλογο του ΠΑΟΚ, όλοι δίνουμε ένα ποσοστό από τη ζωή μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο γιατί ο ΠΑΟΚ εκφράζεται από τον κ. Κατσαρή, είναι αυτός που προσπάθησε και κράτησε τον ΑΣ στο ύψος που κανένας σύλλογος στην Ελλάδα δεν το έχει κάνει. Αν πάρουμε άλλους συλλόγους, πχ ο Ολυμπιακός, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν έχει ούτε το 1/4 της δύναμης του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν έγινε τυχαία, αλλά από έναν άνθρωπο που κράτησε ψηλά τον ΠΑΟΚ». 

Ο έφορος του τμήματος πάλης κ. Μάλλιος υπογράμμισε: 

Ο κύριος Μάλλιος από πλευράς πάλης του ΠΑΟΚ αναφέρει: «Είμαστε από τα μικρά τμήματα του ΠΑΟΚ, αλλά έχουμε μεγαλώσει τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια. Είναι η 4η χρονιά που κατακτούμε ξανά τίτλους. Είναι η χρονιά καταξίωσης του τμήματος, αφού ήμασταν στο βάθρο και στις τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες. Η επιτυχία μας στους παμπαίδες με κάνει πολύ χαρούμενο γιατί ήρθε από αθλητές που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και πέρα από τον αθλητισμό έχουν μέσα τους και το στοιχείο του πρωταθλητισμού. Έχω τη στήριξη τη διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά είμαι τυχερός που έχω δίπλα μου τον κ. Αμοιρίδη. Δεν είμαι μόνο η χρηματική βοήθεια, αλλά και η ηθική στήριξη που παρέχει σε όλα τα τμήματα. Κάναμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, το πλήρωσε ο κ. Αμοιρίδης και το “έτρεξε” ο ΠΑΟΚ. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα μέσα στο σπίτι μας. Δείξαμε τις δυνατότητες που έχει το Παλατάκι. Είναι στεναχώρια αυτό που γίνεται στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Πρέπει να αναδειχθεί το γήπεδο για τον λόγο που έγινε. Για το μπάσκετ. Πρέπει να ξεσηκωθεί κάτι μέσα από εμάς! Πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι. Έρχεται μεγαλύτερος πόλεμος. Πριν τέσσερα χρόνια η πάλη έριξε το κατεστημένο της Αθήνας. Η συνέχεια δε θα είναι εύκολη. Είμαι ευτυχισμένος γιατί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα από τους 20 αθλητές των τελικών οι 10 ήταν του ΠΑΟΚ και οι πέντε πρωταθλητές που κατέβηκαν από το βάθρο ήθελαν να έρθουν στον ΠΑΟΚ! Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να αναβαθμίσει και να αναδείξει το άθλημα αυτό. Ασφαλίσαμε 20 παλαιστές με τη βοήθεια του κ. Αμοιρίδη. Ήταν κάτι σημαντικό με τους τραυματισμούς που είχαν φέτος και δε χρειάστηκε να πληρώσουν από την τσέπη τους. 30 μετάλλια, Βαλκανιωνίκη, Μεσογειονίκη και ελπίδα όλων να έχουμε τους Κεσίδη και Τσεκερίδη στην Ολυμπιάδα. Στόχος μας είναι να φέρουμε και άλλους ανθρώπους κοντά μας. Ευχαριστώ τον κ. Νάκο. Πληρώνουμε από την τσέπη μας τα ταξίδια των αθλητών. Οι ομοσπονδίες είναι χρεοκοπημένες και δεν είναι δίπλα μας! Ευχαριστώ όλους τους χορηγούς, τους συνδέσμους της περιφέρειας που είναι και θα είναι δίπλα μας. Το γυμναστήριο είναι αυτό που μας λείπει. Ελπίζω οι διαδικασίες να είναι πιο γρήγορες, αλλά πέσαμε και στις εκλογικές διαδικασίες. Έχουμε επίσης και τα παιδιά της Πάφου, που είναι ΠΑΟΚ και είναι περισσότερα από αυτά που έχουμε στη Θεσσαλονίκη. Να βγάζουμε αθλητές, πρωταθλητές και ΠΑΟΚτσάκια. Με το γυμναστήριο στη Σταυρούπολη ελπίζω να τελειώσει η διαδικασία αυτή. Ελπίζω να έχουμε μία σημαντική χορηγία, ώστε ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ να πηγαίνει με χορηγία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων και να δίνει κάθε χρόνο το παρών εκεί και να αναδεικνύει το σύλλογο. Να έχουμε μία πρόσβαση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να έχουμε έσοδα και από τα διαρκείας που πληρώνουν οι φίλοι της ομάδας για το ποδόσφαιρο». 
 
Ο τεχνικός της ομάδας άρσης βαρών του ΠΑΟΚ, κ. Παύλος Σαλτίδης όταν πήρε το λόγο ανέφερε: 

«Εγώ είμαι πρόεδρος, μασέρ, χορηγός, ψυχολόγος, τα κάνω όλα σε αυτό το τμήμα. Νιώθω φτωχός συγγενείς αλλά επειδή είμαστε το άθλημα των δυνατών, πρωταγωνιστούμε. Το τμήμα έχει κατακτήσει τα πάντα. Όλες τις κατηγορίες. Παράλληλα φέτος βγήκαμε και πάλι πρωταθλητές. Είμαστε μόνοι μας και εναντίων όλων. Το τμήμα είναι με 501 αθλητές. Δεν έχουμε χορηγούς, φέτος ένας προσωπικός μου φίλος έντυσε όλο το τμήμα. Κάθε χρόνο βρίσκουμε και έναν. Εμείς είμαστε εδώ και πρωταγωνιστούμε. Ελπίζω να δοθεί μια λύση φέτος με το κτίριο στην Σταυρούπολη, ώστε να μπουν όλα τα ΠΑΟΚτσάκια μας σε εκείνο τον χώρο. Μακάρι να βοηθήσει και ο κ. Σαββίδης, ώστε να μπει όλος ο ΠΑΟΚ εκεί. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας» 

Ο έφορος της ανδρικής ομάδας χάντμπολ, κ. Γρηγόρης Πετρίδης είπε: 

«Πριν 14 χρόνια με κάλεσε να σταθώ δίπλα του και να αναλάβουμε μαζί το τμήμα. Αισθάνθηκα περηφάνια. Έχουμε 6 τίτλους, αγωνιστήκαμε στην Ευρώπη. Σε ευχαριστώ που με ανέχεσαι. Πέρσι ζήτησα συγγνώμη επειδή δεν μπορέσαμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Φέτος θέλω να χειροκροτήσετε τα παιδιά γιατί παρά το χαμηλό μπάτζετ κόντραρε Ολυμπιακό και ΑΕΚ που έχουν τριπλάσιο και τετραπλάσιο μπάτζετ. Μπήκαμε στα playoff και στην παράταση χάσαμε την πρόκριση στους τελικούς. Έγινε τεράστια προσπάθεια. Έφυγαν οι δύο ξένοι από επιλογή μας στα μέσα της σεζόν. Συνεχίσαμε με Έλληνες παίκτες μόνο. Ήταν δίπλα μας ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ. Το ήθος θα συνεχίσουμε να το έχουμε στον ΠΑΟΚ. Δε ξέρω αν θα πάνε καλύτερα τα πράγματα φέτος. Οι ομάδες από το Λεκανοπέδιο παίρνουν αθλητές από τη Βόρειο Ελλάδα. Είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε τα μπάτζετ που έχουν ξεφύγει. Η ΑΕΚ πήρε δύο παίκτες που κάνουν 150.000 ευρώ». 

Από την πλευρά του ο έφορος της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, κ. Δημήτρης Χασεκίδης τόνισε: 

«Θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για τις φετινές πορείες τους, και εύχομαι του χρόνου να πάμε ακόμα καλύτερα. Ξεκινώντας με τις ακαδημίες, οι οποίες δεν χρωστάνε ούτε 1 ευρώ, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να στελεχώσουμε την πρώτη ομάδα με νεαρές παίκτριες, ενώ το μεγάλο πρόβλημα είναι το γηπεδικό, αλλά θεωρώ ότι ο κ.Ζέρβας θα δώσει λύση. Για την πρώτη ομάδα, δεν έχω να πω και πολλά. Πέτυχε το νταμπλ, και ελπίζω ότι και του χρόνου θα καταφέρουμε να διατηρηθούμε στη κορυφή. Θέλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο του Α.Σ., Θανάση Κατσαρή, που με την βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη αλλά και του Αντώνη Τσαλόπουλου, κρατάνε το τμήμα ψηλά, ενώ και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που ήταν όλη τη χρονιά στο γήπεδο, και μας στήριξαν με τον δικό τους τρόπο. Και του χρόνου να είμαστε νταμπλούχοι». 
Έπειτα το λόγο πήραν οι κυρίες Σαλονικίδου και κυρία Καραβασίλη που αναφέρθηκαν στη λειτουργία του τμήματος της καλλιτεχνικής κολύμβησης, στις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, αλλά και τις προσπάθειες που γίνονται για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος. 

Ο έφορος του τμήματος κολύμβησης του ΠΑΟΚ κ. Παρασκευόπουλος πέρα από τις επιτυχίες και του στόχους του τμήματος αναφέρθηκε και στο ζήτημα του κολυμβητήριου και στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για χρησιμοποίηση του δημοτικού κολυμβητηρίου της Τούμπας δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Δικεφάλου. 

Ο κ. Μάτσας, έφορος του τμήματος σκάκι στάθηκε στην αυτόνομη λειτουργία του, αλλά και στην πνευματική άσκηση που προσφέρει σε μικρά παιδιά που έχουν έρθει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. 

Το λόγο πήρε και ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, κ. Παϊσιάδης: «Υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν πολλά λεφτά στο τμήμα, σε κάθε ευκαιρία το δηλώνουμε παντού, τόσο για τον κ. Κατσαρή όσο και τον κ. Τσαλόπουλο, εμείς που ζούμε από μέσα, ξέρουμε ότι αυτοί οι δυο άνθρωποι κρατάνε το τμήμα. Πέντε χρόνια τώρα μένουμε στους τίτλους και ενδεχομένως με την ομάδα που σχεδιάστηκε για την επόμενη χρονιά, θα είναι μια ευκαιρία για να είναι ο ΠΑΟΚ ξανά ψηλά. Πέρυσι το πρωτάθλημα κρίθηκε στους τελικούς σε αγωνιστικές λεπτομέρειες. Έχουμε την τύχη να έχουμε ανθρώπους στο περιβάλλον μας, που γνωρίζουν πραγματικά το σπορ και αυτό το λέω, πρέπει να το κάνουν όλα τα τμήματα του συλλόγου. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Το μεγάλο στοίχημα για εμάς να είμαστε και πάλι στους τελικούς, σχεδιάζεται μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών και αντίστοιχες προσπάθειες θα γίνουν και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου με στόχο να κατακτάμε και εκεί τίτλους».   

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ