Connect with us

ΑΣ

«Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»

Ο πυγμάχος του ΑΣ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Νανιτζανιάν "πέταξε" για την Αγία Πετρούπολη ώστε να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που φιλοξενείται στην ρωσική πόλη.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»

Το ταξίδι ξεκίνησε από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης όπου ο Πρωταθλητής μας εμφανίστηκε με την ποντιακή σημαία στους ώμους!

Ο πυγμάχος του Α.Σ. ΠΑΟΚ είναι ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που θα λάβει μέρος στο σπουδαιότερο πυγμαχικό γεγονός του φετινού χειμώνα, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (AIBA). Αρχηγός της ελληνικής αποστολής είναι ο κ. Γιώργος Ελευθεριάδης, Υπεύθυνος προπονητής του Τμήματος Πυγμαχίας του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο Νανιτζανιάν ταξιδεύει στην παγωμένη μεγαλούπολη έχοντας στις αποσκευές του μήνες σκληρής προετοιμασίας, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει 27 κορυφαίους αθλητές, με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από διεθνείς διοργανώσεις στην κατηγορία των +91 kg. Ο αθλητής μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και στη Ρωσία θα αγωνιστεί με ψυχή με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα και τη συλλογή πολύτιμων εμπειριών για το μέλλον.

Σε δηλώσεις του ο Β. Νανιτζανιάν τόνισε: «Το να είμαι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι ένα όνειρο που είχα από παιδί και γίνεται πραγματικότητα. Η προετοιμασία μου πήγε πολύ καλά, νιώθω έτοιμος, δυνατός και πιστεύω στον εαυτό μου. Ο κάθε αγώνας θα είναι ένας τελικός για εμένα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη και την οικογένεια του ΠΑΟΚ για την ουσιαστική βοήθειά τους, τους χορηγούς μου, τους ανθρώπους της ομάδας μου και όσους με υποστηρίζουν! Υπόσχομαι σε όλους ότι θα βάλω τα δυνατά μου για να κάνω τους Έλληνες να χαμογελάσουν»

Πληροφορίες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων 2016:

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα διεξάγεται από 17 – 26 Νοεμβρίου στην Αγία Πετρούπολης της Ρωσίας. Επιτρέπεται να λάβουν μέρος πυγμάχοι που είναι γεννημένοι το 1998 και το 1999. Οι αθλητές ανάλογα με το βάρος τους θα χωριστούν σε δέκα κατηγορίες οι οποίες είναι οι εξής: Light Flyweight (49kg), Flyweight (52kg), Bantamweight (56kg), Lightweight (60kg), Light Welterweight (64kg), Welterweight (69 kg), Middleweight (75kg), Light Heavyweight (81kg), Heavyweight (91kg), Super Heavyweight (+91kg).

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο υπερσύγχρονο στάδιο «Sibur Arena» χωρητικότητας 7.000 θεατών, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο Hotel Park Krestovskiy, όπου θα καταλύσουν οι αποστολές όλων των χωρών. Η γενική ζύγιση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, ενώ την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση της διοργάνωσης. Η πρώτη φάση των αγώνων θα αρχίσει την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου. Συνολικά συμμετέχουν 417 αθλητές από περισσότερες από 75 χώρες. Στην κατηγορία των +91kg, όπου αγωνίζεται ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν, οι συμμετοχές ανέρχονται στις 28.

Η μετάδοση των αγώνων

Οι αγώνες μεταδίδονται μέσω live streaming από το επίσημο κανάλι της AIBA στο YouTube και στο Dailymotion, όπως συμβαίνει σε όλες τις διοργανώσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (ΑΙΒΑ). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημέρες, ώρες και τα link των μεταδόσεων θα μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του Βαγγέλη «VanGun» Νανιτζανιάν στο Facebook και στο vnboxing.com.

Ενημέρωση θα υπάρχει και μέσα από το PAOK24.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τίμησε το Νάσο ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Ποιοι έδωσαν το παρών στο μνημόσυνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου φιλάθλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, έδωσε το παρών αντιπροσωπεία αθλητών του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο Τιμ Μάνατζερ του ανδρικού πόλο του Δικεφάλου, Τάσος Πετρίδης, ο Τιμ Μάνατζερ της γυναικείας ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Φώτης Μπίκος, οι αθλητές πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Νίκος Προσινικλής και Χάρης Αϊβαλιώτης, οι παλαιστές του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσιόβολος και Δημήτρης Τσομπανούδης, οι πυγμάχοι του Δικεφάλου, Βαγγέλης Νανιτζανιάν και Αναστάσιος Λιανός, οι Αρσιβαρίστες του ΠΑΟΚ, Νίκος Τσακιρίδης και Ελευθέριος Τσάκωνας, και ο προπονητής του «ασπρόμαυρου« Κικ Μποξ, Παύλος Κοχλιαρίδης, έδωσαν το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο του Νάσου Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, το τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ, κατέθεσε στο μνημείο του αδικοχαμένου φίλου του Δικεφάλου, ένα μαύρο σκουφάκι με τον αριθμό «4».

Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυσκολεύει τον εαυτό του

Η Πυλαία στέλνει σε τρίτο ματς τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Α1 χάντμπολ γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει ως γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι, όμως ο ΑΕΣΧ Πυλαίας απάντησε στο δεύτερο ματς και με 29-28 ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς, εκεί όπου βρίσκεται η Νέα Ιωνία, θα γίνει στις 8/5 στη Μίκρα με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα οι γηπεδούχες άρχισαν να παίρνουν τα ηνία (11-8 στο 20') και στη συνέχεια να ανεβάζουν τη διαφορά στο 15-9 με τον Δικέφαλο να μειώνει σε 15-10 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος όταν στο 18-13 άρχισε να μαζεύει τη διαφορά φτάνοντας στο γκολ 19-18 στο 40' και ισοφαρίζοντας 22-22 στο 46'.

Η ανατροπή για τον Δικέφαλο ήρθε λίγο πριν το 50' για το 23-24 με την Κερλίδη και λίγο μετά η Μποριζόφσκα έδωσε «αέρα» με 24-26.

Τώρα ήταν η σειρά της Πυλαίας να αντιδράσει, να ισοφαρίσει 27-27 στο 55' και να προσπεράσει με 28-27 στο 56'.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή στο 59' μετά από μια φάση που η μπάλα χτύπησε σε πόδια αθλητριών του Δικεφάλου και της Πυλαίας, αλλά οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους και έδωσαν τη μπάλα στις γηπεδούχες που έκαναν το 29-27.

Η Κερλίδου μείωσε σε 29-28 δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι πλέον στο τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΠΑΟΚ ΜΑΤΕCO 29-28

Τα πεντάλεπτα: 4-3, 6-6, 9-7, 11-8, 13-9, 15-10 (ημχ), 18-13, 19-17, 24-24, 26-27, 29-28

ΠΥΛΑΙΑ (Γ. Βακάλης): Αρσενόγλου, Σούσκα, Χ. Τροχίδου, Ε. Τροχίδου 2, Κουκμίση 10, Τσαρτσίου, Αθαν. Τσιγαρίδα, Θεοδοσοπούλου, Τάκη, Κωστοπούλου 4, Α. Παναγιωτίδου, Αθ. Τσιγαρίδα, Σελεμίδου 2, Αργυροπούλου 3, Παναγιωτίδου 2, Α. Παπαδοπούλου 6.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 12, Κερλίδη 4, Μεντεσίδου, Βράντσιτς 1, Σαμολάδα, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 3, Σίλβα, Ζενέλι, Μποριζόφσκα 5, Γκρμπάσεβιτς, Κουλούρη 2, Μπουράτο, Μιλόγεβιτς 1, Τόμασεβιτς

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Πατιός, Δίλεπτα: 8-3, Πέναλτι: 7/7-6/7

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να έχει κάνει το 1-0 μετά την επικράτησή του με 28-27 στο πρώτο ματς.

Εάν ο ΑΕΣΧ Πυλαίας ισοφαρίσει, τότε θα γίνει τρίτο ματς και πάλι στη Μίκρα, αυτή τη φορά όμως με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ