Connect with us

ΑΣ

"Μεγάλο πρόβλημα η λειψανδρία"

Ο παράγοντας του «Δικεφάλου» τόνισε με αφορμή την αυριανή γενική συνέλευση και τις εκλογές του ΑΣ την τεράστια λειψανδρία παραγόντων που μαστίζει την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

PAOK24

"Μεγάλο πρόβλημα η λειψανδρία"

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν αποσύρεται: Αυτό που λέω είναι πως ο στρατιώτης του συλλόγου θα είμαι δίπλα στον σύλλογο. Θα συνεχίσω να είμαι έφορος στην πάλη, φαντάζομαι δε θα υπάρχει αντίδραση από τους ιθύνοντες. Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Στο διοικητικό κομμάτι δε θα υπάρχει από μένα περαιτέρω συμμετοχή.

Για την εμπειρία του στη διοίκηση: Τα τρία τελευταία χρόνια που συμμετείχα εγώ στη διοίκηση θέλαμε κάποια διαφορετικά πράγματα στη λειτουργία του συλλόγου. Δε μου αρέσει η λέξη αντιπολίτευση, είχαμε μία διαφορετική θέση και ενδεχομένως αντιπαράθεση σε ορισμένα ζητήματα. Το 14-1 εξάλλου στη σχετική ψηφοφορία δε θέτει ουσιαστικά ζητήματα στο τραπέζι. Στην πρώτη εμπειρία διοικητική λειτουργείς διαφορετικά από ότι όταν ήσουν εκτός και σίγουρα μαθαίνεις πολλά. Για το πώς είδα τα πράγματα εκ των έσω και θέλω να πω σε εσάς θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο δίκαιος. Είναι μισή μισή η ευθύνη αυτών που διοικούν από μέσα και αυτών από σχολιάζουν από έξω. Το πώς διοικείς φέρνεις κοντά τον κόσμο. Είναι τεράστιο λάθος η λειψανδρία παραγοντική και φαίνεται σε όλα τα κομμάτια από την ΠΑΕ ως τον ΑΣ και κυρίως στον ΑΣ στη μάνα του συλλόγου.

Για την παρουσία του στην αυριανή ΓΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ: Δυστυχώς δε θα μπορέσω να είμαι στη γενική συνέλευση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Προχτές στο χάντμπολ 2-3 άνθρωποι που ασχολούνται δεν ήξεραν καν για τις εκλογές και θεωρώ ότι και αύριο δε θα έχει δυστυχώς πολύ κόσμο.

Γιατί δε θέλουν να συμμετέχουν ή δεν μπορούν στα κοινά νέοι άνθρωποι και το σχόλιο του για την αυριανή ΓΣ: Στον ΑΣ ΠΑΟΚ τώρα είναι κοντά άνθρωποι της εποχής Βεζυρτζή. Έγινε μία μικρή ανανέωση στο διοικητικό συμβούλιο, αλλά όχι όπως πρέπει και πιστεύω δεν υπάρχει διάθεση. Ίσως να μην υπάρχουν στόχοι μεγαλύτεροι για αυτό να μην υπάρχει διάθεση. Η τελευταία διοικητική θητεία επί των αποτελεσμάτων, για παράδειγμα με το βόλεϊ και το χαντμπολ και πολλές επιτυχίες και σε άλλα τμήματα, πέτυχε καθαρά από τις φιλότιμες προσπάθειες των εφόρων και της όποιας διοίκησης εκείνη τη στιγμή. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει περαιτέρω διάθεση για συμμετοχή. Για αυτό και γίνεται τόσο πρόχειρα η γενική συνέλευση κατά την άποψη μου και αυτό δίνει ακόμα μικρότερη δυνατότητα συμμετοχής. Δείχνει την και σε εισαγωγικά προχειρότητα που αντιμετωπίζονται κάποια πράγματα. Είμαι 47 και δε θέλω να μιλήσω για το κενό στην ηλικία 30-40. Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ για το ποιοι συμμετέχουν στα κοινά. Εγώ έχω κάποιες ανησυχίες για το τι γίνεται με τον ΠΑΟΚτσήδικο κόσμο.

Για τη λειτουργία του ΑΣ και τις φετινές επιτυχίες: Ότι με λίγα χρήματα υπάρχουν επιτυχίες είναι σημαντικό, παρότι βέβαια έχουν πέσει αγωνιστικά και οι αντιπαλοι. Είναι επιτυχία του Κατσαρή η ισορροπία, αλλά πλέον αυτό δε μου αρκεί. Ακόμα και σε ενστάσεις που έχω για παράδειγμα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ χρειάζονται τέτοιοι άνθρωποι για τον σύλλογο.Μετά τις επιτυχίες του βόλεϊ και του χαντμπολ, αυτή η χαρά που δημιουργείται μπορεί να δημιουργήσει περισσότερο κόσμο δίπλα στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Έγινε ένας αγώνας να πέσει η τιμή συμμετοχής στον ΑΣ και είναι κρίμα να μην έχουμε 10 χιλιάδες μέλη.

Για την μοναδική υποψηφιότητα Κατσαρή στις εκλογές του ΑΣ: Θα έπρεπε να καυτηριαστούν πράγματα να συζητηθούν πράγματα και να ασχοληθούμε με την οργάνωση που δεν είχαμε σε συγκεκριμένα τμήματα. Θα έπρεπε να ήταν ένα πραγματικό ψηφοδέλτιο και θα έπρεπε ο Κατσαρής να έχει αφήσει την παρακαταθήκη με το να αφήσει νέους άφθαρτους παράγοντες. Επειδή φανήκαμε λίγοι αυτοί που δείχναμε ποιοι θα μπορούσαμε να λειτουργούμε ως ΑΣ, ο κύριος Κατσαρής με αυτή τη λογική λειτουργεί και δεν είμαι αντίθετος στην υποψηφιότητα του. Θα πρέπει όμως και ηλικιακά να υπάρχουν αλλαγές προσώπων.

Το σχόλιο του για τη βιαστική, όπως χαρακτήρισε, αυριανή ΓΣ: Δε νομίζω ότι ήταν λάθος για τον κύριο Ανδρέου να θέσει το θέμα του βόλεϊ, αλλα θεωρώ ότι ήταν λάθος να συνδυαστούν και οι εκλογές. Ας κάναμε τη γενική συνέλευση για το βόλεϊ και δύο μήνες πιο μετά τις εκλογές να είχε έστω και λίγη περισσότερη συμμετοχή να ακουγόντουσαν περισσότερες απόψεις.

Για το αύριο στη λειτουργία ΑΣ και τμημάτων: Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ πορεύεται με πολύ λίγα χρήματα και θα πρέπει να υπάρξει προσέγγιση επιχειρηματιών. Υπάρχει πρόβλημα και στη Θεσσαλονίκη με τις λιγότερες δουλειές και χρήματα και το ίδιο ισχύει και στους επιχειρηματίες.

Για τη συμφωνία του ερασιτέχνη με τον Σαββίδη το 2012, η οποία λήγει το 2017: Θετική και πιεστική για τον χρονικό ορίζοντα που ήρθε η συμφωνία του 2012. Δε θα μπορούσε να γίνει κάτι τόσο καλύτερο για αυτό μιλάω για ευθύνες νωρίτερα. Παρότι νωρίτερα από τον Σαββίδη πέρασαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπήρξε η σωστή διαχείριση. Είναι πολύ σημαντικό για την εποχή Σαββίδη να σβηστούν τα χρέη και να κερδηθεί η απόφαση που πήραν τότε οι άνθρωποι της διοίκησης Ζαγοράκη. Ο ΠΑΟΚ είναι χρόνια κρατικός όμηρος και θεωρώ ότι είναι πολύ σπουδαίο αυτό με τα χρέη.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Ηλίας: «Να είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις» (vid)

Οι δηλώσεις του πασαδόρου του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο πασαδόρος του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Θεοδόσης Ηλίας, μίλησε στην κάμερα του AC PAOK TV, για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Για τον αθλητή του Δικεφάλου, η προετοιμασία είναι σε καλό στάδιο και με αρκετή δουλειά ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι έτοιμος για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Οι δηλώσεις:

https://www.youtube.com/watch?v=sflDcsrnH_0&ab_channel=ACPAOKTV

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πρεμιέρα με το «δεξί» στο Πανευρωπαϊκό

Για τον νεαρό αθλητή του ΠΑΟΚ, Θωμά Μποδιτσόπουλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Πανευρωπαϊκό Παίδων, ο πυγμάχος του ΠΑΟΚ, Θωμάς Μποδιτσόπουλος.

Ο Έλληνας Πρωταθλητής, πέρασε στον επόμενο γύρο, επικρατώντας Τσέχου Πρωταθλητή με 5-0 στα σημεία.

Ο Θωμάς Μποδιτσόπουλος, θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο του Πανευρωπαϊκού, το οποίο διεξάγεται στο Μοντεσιλβάνο της Ιταλίας, τον Πρωταθλητή Ιρλανδίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

«Πέρασε» το ΤΑΑ ΠΑΟΚ!

Εξασφάλισε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξασφάλισε το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε αναμενόταν.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΕΑ, αναφέρει:

1. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

ΠΑΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

2. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΚΑΕ:

ΚΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΙΩΝΙΚΟΣ)

3. Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΚΑΕ:

ΚΑΕ ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ)

4. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στα κάτωθι ΤΑΑ:

ΤΑΑ ΑΟΝΣ Ο ΜΙΛΩΝ

ΤΑΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

ΤΑΑ ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΤΑΑ ΠΑΟΚ

5. ΠΑΕ ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1946 και ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΖΙΑΣ, για παράβαση του άρθρου 77Α παρ.παρ.3, 4 εδ.α περ.αε, 6 και 7 Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 4 Ν.4809/2021. (Υπό διάσκεψη)

ΔΕΝ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ.

6. Έλεγχος σχετικά με τη νομιμότητα συμμετοχής μετόχων στην από 05.09.22 Γ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trending