Connect with us

ΑΣ

"Μεγάλο πρόβλημα η λειψανδρία"

Ο παράγοντας του «Δικεφάλου» τόνισε με αφορμή την αυριανή γενική συνέλευση και τις εκλογές του ΑΣ την τεράστια λειψανδρία παραγόντων που μαστίζει την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

PAOK24

"Μεγάλο πρόβλημα η λειψανδρία"

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν αποσύρεται: Αυτό που λέω είναι πως ο στρατιώτης του συλλόγου θα είμαι δίπλα στον σύλλογο. Θα συνεχίσω να είμαι έφορος στην πάλη, φαντάζομαι δε θα υπάρχει αντίδραση από τους ιθύνοντες. Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Στο διοικητικό κομμάτι δε θα υπάρχει από μένα περαιτέρω συμμετοχή.

Για την εμπειρία του στη διοίκηση: Τα τρία τελευταία χρόνια που συμμετείχα εγώ στη διοίκηση θέλαμε κάποια διαφορετικά πράγματα στη λειτουργία του συλλόγου. Δε μου αρέσει η λέξη αντιπολίτευση, είχαμε μία διαφορετική θέση και ενδεχομένως αντιπαράθεση σε ορισμένα ζητήματα. Το 14-1 εξάλλου στη σχετική ψηφοφορία δε θέτει ουσιαστικά ζητήματα στο τραπέζι. Στην πρώτη εμπειρία διοικητική λειτουργείς διαφορετικά από ότι όταν ήσουν εκτός και σίγουρα μαθαίνεις πολλά. Για το πώς είδα τα πράγματα εκ των έσω και θέλω να πω σε εσάς θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο δίκαιος. Είναι μισή μισή η ευθύνη αυτών που διοικούν από μέσα και αυτών από σχολιάζουν από έξω. Το πώς διοικείς φέρνεις κοντά τον κόσμο. Είναι τεράστιο λάθος η λειψανδρία παραγοντική και φαίνεται σε όλα τα κομμάτια από την ΠΑΕ ως τον ΑΣ και κυρίως στον ΑΣ στη μάνα του συλλόγου.

Για την παρουσία του στην αυριανή ΓΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ: Δυστυχώς δε θα μπορέσω να είμαι στη γενική συνέλευση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Προχτές στο χάντμπολ 2-3 άνθρωποι που ασχολούνται δεν ήξεραν καν για τις εκλογές και θεωρώ ότι και αύριο δε θα έχει δυστυχώς πολύ κόσμο.

Γιατί δε θέλουν να συμμετέχουν ή δεν μπορούν στα κοινά νέοι άνθρωποι και το σχόλιο του για την αυριανή ΓΣ: Στον ΑΣ ΠΑΟΚ τώρα είναι κοντά άνθρωποι της εποχής Βεζυρτζή. Έγινε μία μικρή ανανέωση στο διοικητικό συμβούλιο, αλλά όχι όπως πρέπει και πιστεύω δεν υπάρχει διάθεση. Ίσως να μην υπάρχουν στόχοι μεγαλύτεροι για αυτό να μην υπάρχει διάθεση. Η τελευταία διοικητική θητεία επί των αποτελεσμάτων, για παράδειγμα με το βόλεϊ και το χαντμπολ και πολλές επιτυχίες και σε άλλα τμήματα, πέτυχε καθαρά από τις φιλότιμες προσπάθειες των εφόρων και της όποιας διοίκησης εκείνη τη στιγμή. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει περαιτέρω διάθεση για συμμετοχή. Για αυτό και γίνεται τόσο πρόχειρα η γενική συνέλευση κατά την άποψη μου και αυτό δίνει ακόμα μικρότερη δυνατότητα συμμετοχής. Δείχνει την και σε εισαγωγικά προχειρότητα που αντιμετωπίζονται κάποια πράγματα. Είμαι 47 και δε θέλω να μιλήσω για το κενό στην ηλικία 30-40. Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ για το ποιοι συμμετέχουν στα κοινά. Εγώ έχω κάποιες ανησυχίες για το τι γίνεται με τον ΠΑΟΚτσήδικο κόσμο.

Για τη λειτουργία του ΑΣ και τις φετινές επιτυχίες: Ότι με λίγα χρήματα υπάρχουν επιτυχίες είναι σημαντικό, παρότι βέβαια έχουν πέσει αγωνιστικά και οι αντιπαλοι. Είναι επιτυχία του Κατσαρή η ισορροπία, αλλά πλέον αυτό δε μου αρκεί. Ακόμα και σε ενστάσεις που έχω για παράδειγμα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ χρειάζονται τέτοιοι άνθρωποι για τον σύλλογο.Μετά τις επιτυχίες του βόλεϊ και του χαντμπολ, αυτή η χαρά που δημιουργείται μπορεί να δημιουργήσει περισσότερο κόσμο δίπλα στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Έγινε ένας αγώνας να πέσει η τιμή συμμετοχής στον ΑΣ και είναι κρίμα να μην έχουμε 10 χιλιάδες μέλη.

Για την μοναδική υποψηφιότητα Κατσαρή στις εκλογές του ΑΣ: Θα έπρεπε να καυτηριαστούν πράγματα να συζητηθούν πράγματα και να ασχοληθούμε με την οργάνωση που δεν είχαμε σε συγκεκριμένα τμήματα. Θα έπρεπε να ήταν ένα πραγματικό ψηφοδέλτιο και θα έπρεπε ο Κατσαρής να έχει αφήσει την παρακαταθήκη με το να αφήσει νέους άφθαρτους παράγοντες. Επειδή φανήκαμε λίγοι αυτοί που δείχναμε ποιοι θα μπορούσαμε να λειτουργούμε ως ΑΣ, ο κύριος Κατσαρής με αυτή τη λογική λειτουργεί και δεν είμαι αντίθετος στην υποψηφιότητα του. Θα πρέπει όμως και ηλικιακά να υπάρχουν αλλαγές προσώπων.

Το σχόλιο του για τη βιαστική, όπως χαρακτήρισε, αυριανή ΓΣ: Δε νομίζω ότι ήταν λάθος για τον κύριο Ανδρέου να θέσει το θέμα του βόλεϊ, αλλα θεωρώ ότι ήταν λάθος να συνδυαστούν και οι εκλογές. Ας κάναμε τη γενική συνέλευση για το βόλεϊ και δύο μήνες πιο μετά τις εκλογές να είχε έστω και λίγη περισσότερη συμμετοχή να ακουγόντουσαν περισσότερες απόψεις.

Για το αύριο στη λειτουργία ΑΣ και τμημάτων: Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ πορεύεται με πολύ λίγα χρήματα και θα πρέπει να υπάρξει προσέγγιση επιχειρηματιών. Υπάρχει πρόβλημα και στη Θεσσαλονίκη με τις λιγότερες δουλειές και χρήματα και το ίδιο ισχύει και στους επιχειρηματίες.

Για τη συμφωνία του ερασιτέχνη με τον Σαββίδη το 2012, η οποία λήγει το 2017: Θετική και πιεστική για τον χρονικό ορίζοντα που ήρθε η συμφωνία του 2012. Δε θα μπορούσε να γίνει κάτι τόσο καλύτερο για αυτό μιλάω για ευθύνες νωρίτερα. Παρότι νωρίτερα από τον Σαββίδη πέρασαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπήρξε η σωστή διαχείριση. Είναι πολύ σημαντικό για την εποχή Σαββίδη να σβηστούν τα χρέη και να κερδηθεί η απόφαση που πήραν τότε οι άνθρωποι της διοίκησης Ζαγοράκη. Ο ΠΑΟΚ είναι χρόνια κρατικός όμηρος και θεωρώ ότι είναι πολύ σπουδαίο αυτό με τα χρέη.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έτοιμη για δυνατές μάχες η πάλη του ΠΑΟΚ

Στα Τρίκαλα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα η εφηβική ομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για τα Τρίκαλα αναχωρούν οι Έφηβοι της Πάλης του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,

Ο Δικέφαλος θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα στις 20 Απριλίου, με 11 αθλητές, οι οποίοι προετοιμάστηκαν σκληρά.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Δαμιανός Χαραλαμπίδης

Σωτήρης Κουτέλης

Δημήτρης Ρωμανίδης

Γιώργος Χεριστανίδης

Σταύρος Τυριτίδης

Χαράλαμπος Πετρίδης

Βασίλειος Κώττης

Λεωνίδας Αθανασιάδης

Ελευθέριος Μποζίνης

Δημήτριος Μποζίνης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με εννιά αρσιβαρίστες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Αναχώρησε για το Λουτράκι η εφηβική ομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το Λουτράκι αναχώρησε η ομάδα Εφήβων Άρσης Βαρών του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος θα συμμετάσχει με εννέα αθλητές, οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, καθώς προετοιμάστηκαν πολύ σκληρά για τους αγώνες αυτούς.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Ντόριν Ποπαράν

Βασίλης Λαμπριανίδης

Λάσα Τσετσκλάδζε

Δημοσθένης Γεραμπακάνης

Ιωάννης-Άγγελος Παντελιάς

Νικόλαος Τσακιρίδης

Κυριακός Ονουφριάδης

Ελευθέριος Τσάκωνας

Βασίλειος Ερμίδης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Παπαδόπουλος: «Το futsal του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι εκεί που του αξίζει!»

Ο προπονητής του Δικεφάλου για τον «τελικό» του Σαββάτου στη Μίκρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Σάββατο στις 19:30 στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τους Θρακομακεδόνες στον δεύτερο ημιτελικό του Final-4 που θα κρίνει τις δύο θέσεις ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, σχολίασε:

«Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε αυτό το οποίο αρχίσαμε πριν από εννιά μήνες. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την μέχρι τώρα πορεία τους.

Το μόνο που θέλουμε είναι να είναι κοντά μας και ο κόσμος, με στόχο να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί παρέα.

Η ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι εκεί που της αξίζει, στην Super League, και μόνο εκεί!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ