Connect with us

ΑΣ

Σεμινάριο προπονητικής για την Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ

Τα κορίτσια του Δικεφάλου είχαν την ευκαιρία να μάθουν τους βασικούς τομείς της προπονητικής στο ποδόσφαιρο, την ψυχολογική και αγωνιστική προετοιμασία μιας ομάδας, την στρατηγική στο παιχνίδι και την σωστή εκγύμναση για την απόκτηση φυσικής κατάστασης.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Σεμινάριο προπονητικής για την Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ

Στο διαδικτυακό σεμινάριο προπονητικής του «Athens Women’s Football Summit» συμμετείχαν αθλήτριες της Β’ Ομάδας του ΠΑΟΚ το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020.

Συγκεκριμένα, οι Μαίρη Τοψαχαλίδου, Σάντη Μαρκοπούλου και Ηλιάνα Κεχαγιά συνοδευόμενες από τον προπονητή της Β’ ομάδας και βοηθό προπονητή της Α’ ομάδας, Γιώργο Αποστολίδη, παρακολούθησαν το σεμινάριο «Mentorship Workshop» για γυναίκες προπονήτριες, πάνω σε βασικού επιπέδου ποδόσφαιρο.

Το παρών στο σεμινάριο έδωσε ο συνδιοργανωτής και συνιδρυτής του «Athens Women’s Football Summit», Μάριος Χρήστος Σφαντός. Ομιλητής του σεμιναρίου ήταν ο προπονητής, Τζόνι Κόλινς, κάτοχος διπλώματος USSF-A, με πάνω από 20 χρόνια προπονητικής εμπειρίας.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου είχαν την ευκαιρία να μάθουν τους βασικούς τομείς της προπονητικής στο ποδόσφαιρο, την ψυχολογική και αγωνιστική προετοιμασία μιας ομάδας, την στρατηγική στο παιχνίδι και την σωστή εκγύμναση για την απόκτηση φυσικής κατάστασης.

Το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια στοχεύει να συμβάλει θετικά στην προσωπική, κοινωνική και τεχνική ανάπτυξη των αθλητριών του. Παρέχοντας ένα επαγγελματικό περιβάλλον αναμένεται ότι κάθε άτομο θα έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει τις δυνατότητές του και να τις μεγιστοποιήσει.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

30α Αλεξάνδρεια: Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας

Ξεκίνησε η μεγάλη κολυμβητική γιορτή με τη σφραγίδα του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη αγωνιστική στα «30α Αλεξάνδρεια», με τελικές σειρές τόσο στην κατηγορία ανδρών-γυναικών, όσο και στους Παμπαίδες και Παγκορασίδες Α και Β.

Φυσικά το πρόγραμμα ξεκίνησε με τους προκριματικούς γύρους των αγωνισμάτων, ανοίγοντας έτσι τη δράση του Παρασκευής (01/12).

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα για τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών ΕΔΩ.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα για τις κατηγορίες Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α και Β ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Το «ευχαριστώ» της κολύμβησης σε ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Μπαξεβάνο

Μια γροθιά ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ διοργανώνει στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τα 30α Αλεξάνδρεια, μια διοργάνωση θεσμό για την κολύμβηση, αλλά και την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το κολυμβητικό τμήμα του Δικεφάλου ευχαρίστησε την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και τον κ. Μπαξεβάνο για τη συνεισφορά τους στην τέλεση των αγώνων.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα κολύμβησης, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και προσωπικά τον διευθυντή Μάρκετινγκ, κ. Λάζαρο Μπαξεβάνος, για την πολύτιμη συνεισφορά τους, στην άψογη διοργάνωση των «30ων Αλεξάνδρειων» κολυμβητικών αγώνων, αποδεικνύοντας στη πράξη ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη Οικογένεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χατζέλλη: «Ακόμα πιο ανταγωνιστικές στον δεύτερο γύρο»

Η τεχνικός του ΠΑΟΚ κάνει το «ταμείο» του πρώτου γύρου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μια σημαντική νίκη με 13-8 επί του Περιστερίου η γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ έριξε αυλαία πριν από λίγες ημέρες στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α1.

Η σεζόν διακόπτεται για τρεις μήνες με τις ομάδες να επιστρέφουν στη δράση τον Μάρτιο.

Η προπονήτρια του ΠΑΟΚ, Χρύσα Χατζέλλη, σχολίασε:

«Πετύχαμε τον στόχο μας προς το παρών από τον πρώτο γύρο, δηλαδή, να είμαστε στην οκτάδα μέσα όπως είχαμε θέσει από την αρχή. Π

ιστεύω ότι στον επόμενο γύρο μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερες νίκες και να ανεβούμε και άλλο βαθμολογικά. Τα κορίτσια ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένα στο παιχνίδι, έτσι κιόλας πήραμε την διαφορά μας από την αρχή του ματς, ήταν πολύ συγκεντρωμένα στην άμυνα και δεν έκαναν λάθη.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη που ακολούθησαν το πλάνο που είχαμε δώσει από την αρχή. Τώρα δυστυχώς θα έχουμε μια μεγάλη διακοπή, τριών μηνών, το οποίο δεν είναι καθόλου καλό αυτό για εμάς.

Πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε κάποιες προετοιμασίες μέσα σε αυτό το τρίμηνο για να μην χάσουμε τον ρυθμό μας και να είμαστε δυνατές για τον επόμενο γύρο.

Στον πρώτο γύρο αυτό που κρατάω είναι ότι στην αρχή κάναμε κάποιες αναπάντεχες ήττες που θεωρώ ότι η ομάδα δεν είχε βρει ακόμα τα πατήματα της. Γι' αυτό και πιστεύω ότι τώρα θα είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικές στον δεύτερο γύρο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ