Connect with us

ΑΣ

Τρίποντο με άμυνα και σερβική υπογραφή!

Τη δεύτερη του νίκη σε πέντε παιχνίδια πέτυχε ο ΠΑΟΚ που επέστρεψε με το… δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τη διακοπή επικρατώντας του ΝΟ Χίου με 13-7.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Τρίποντο με άμυνα και σερβική υπογραφή!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι αρκετά επηρεασμένος από τη διακοπή. Οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν και προηγήθηκαν με 0-3. Άμεσα ο προπονητής του ΠΑΟΚ κ. Χατζηθεοδώρου κάλεσε τάιμ άουτ. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σαφώς βελτιωμένοι και με τους Ράντονιτς, Ραντόγιεβιτς και Γιαννακόπουλο έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου.

Η βελτίωση του Δικεφάλου τόσο σε επίθεση όσον και σε άμυνα ήταν εμφανής κι οδήγησε τη Χίο σε συνεχόμενα λάθη κι άστοχα σουτ. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε όλο το δεύτερο οκτάλεπτο και με τέρματα του Νάνου και του Γιαννόπουλου έκανε το 5-3 στο τέλος του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ραντόγιεβιτς έκανε το 6-3 για να μειώσει με πέναλτι ο Ν.Ο Χίου σε 6-4 σκοράροντας μετά από σχεδόν 15 λεπτά. Με τους Ράντονιτς και Σγουρίδη να σκοράρουν και τη Χίο να μειώνει ενδιάμεσα, η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου αύξησε τη διαφορά στα τρία τέρματα (8-5). Ο Δικέφαλος συνέχισε την πολύ καλή εμφάνιση του. Με τον Νάνο να βρίσκει στόχο για δεύτερη φορά και τον Κεχαλάρη ν’ανοίγει λογαριασμό έκλεισε το τρίτο οκτάλεπτο με double score (10-5).

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο τέταρτο οκτάλεπτο με σκοπό να καθαρίσει την υπόθεση νίκη. Με σκόρερ τους Ραντόγιεβιτς και Γιαννόπουλο έφτασε στο +6 (12-6). Ο Ράντονιτς έκανε το 13-7 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ με τον ΠΑΟΚ να φτάνει σχετικά εύκολα στη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Καθοριστικό ρόλο στη νίκη του ΠΑΟΚ έπαιξε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Ξενοφών Σκορδίλης, που κυριολεκτικά “κατέβασε ρολά” με πολλές και σημαντικές αποκρούσεις.

Μετά από αυτό το τρίποντο, το σύνολο του Θ. Χατζηθεοδώρου ανέβηκε στους 7 βαθμούς (2 νίκες-1 ισοπαλία-1 ήττα) με ένα ματς λιγότερο. Το Σάββατο στις 16:00 ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από το Παλαιό Φάληρο για την 7η αγωνιστική.

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-0, 5-2, 3-2.

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Προσινικλής Ν., Προσινικλής Π., Κεχαλάρης 1, Μαρινάγης, Γιαννόπουλος 3, Σγουρίδης 1, Παπάκος, Ράντονιτς 3, Ραντόγεβιτς 3, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Νάνος 2, Νικολαΐδης

Επιμέλεια: Θωμάς Παπάς – Ραφαήλ Γκαϊδατζής.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τίμησε το Νάσο ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Ποιοι έδωσαν το παρών στο μνημόσυνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου φιλάθλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, έδωσε το παρών αντιπροσωπεία αθλητών του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο Τιμ Μάνατζερ του ανδρικού πόλο του Δικεφάλου, Τάσος Πετρίδης, ο Τιμ Μάνατζερ της γυναικείας ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Φώτης Μπίκος, οι αθλητές πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Νίκος Προσινικλής και Χάρης Αϊβαλιώτης, οι παλαιστές του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσιόβολος και Δημήτρης Τσομπανούδης, οι πυγμάχοι του Δικεφάλου, Βαγγέλης Νανιτζανιάν και Αναστάσιος Λιανός, οι Αρσιβαρίστες του ΠΑΟΚ, Νίκος Τσακιρίδης και Ελευθέριος Τσάκωνας, και ο προπονητής του «ασπρόμαυρου« Κικ Μποξ, Παύλος Κοχλιαρίδης, έδωσαν το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο του Νάσου Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, το τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ, κατέθεσε στο μνημείο του αδικοχαμένου φίλου του Δικεφάλου, ένα μαύρο σκουφάκι με τον αριθμό «4».

Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυσκολεύει τον εαυτό του

Η Πυλαία στέλνει σε τρίτο ματς τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Α1 χάντμπολ γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει ως γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι, όμως ο ΑΕΣΧ Πυλαίας απάντησε στο δεύτερο ματς και με 29-28 ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς, εκεί όπου βρίσκεται η Νέα Ιωνία, θα γίνει στις 8/5 στη Μίκρα με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα οι γηπεδούχες άρχισαν να παίρνουν τα ηνία (11-8 στο 20') και στη συνέχεια να ανεβάζουν τη διαφορά στο 15-9 με τον Δικέφαλο να μειώνει σε 15-10 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος όταν στο 18-13 άρχισε να μαζεύει τη διαφορά φτάνοντας στο γκολ 19-18 στο 40' και ισοφαρίζοντας 22-22 στο 46'.

Η ανατροπή για τον Δικέφαλο ήρθε λίγο πριν το 50' για το 23-24 με την Κερλίδη και λίγο μετά η Μποριζόφσκα έδωσε «αέρα» με 24-26.

Τώρα ήταν η σειρά της Πυλαίας να αντιδράσει, να ισοφαρίσει 27-27 στο 55' και να προσπεράσει με 28-27 στο 56'.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή στο 59' μετά από μια φάση που η μπάλα χτύπησε σε πόδια αθλητριών του Δικεφάλου και της Πυλαίας, αλλά οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους και έδωσαν τη μπάλα στις γηπεδούχες που έκαναν το 29-27.

Η Κερλίδου μείωσε σε 29-28 δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι πλέον στο τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΠΑΟΚ ΜΑΤΕCO 29-28

Τα πεντάλεπτα: 4-3, 6-6, 9-7, 11-8, 13-9, 15-10 (ημχ), 18-13, 19-17, 24-24, 26-27, 29-28

ΠΥΛΑΙΑ (Γ. Βακάλης): Αρσενόγλου, Σούσκα, Χ. Τροχίδου, Ε. Τροχίδου 2, Κουκμίση 10, Τσαρτσίου, Αθαν. Τσιγαρίδα, Θεοδοσοπούλου, Τάκη, Κωστοπούλου 4, Α. Παναγιωτίδου, Αθ. Τσιγαρίδα, Σελεμίδου 2, Αργυροπούλου 3, Παναγιωτίδου 2, Α. Παπαδοπούλου 6.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 12, Κερλίδη 4, Μεντεσίδου, Βράντσιτς 1, Σαμολάδα, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 3, Σίλβα, Ζενέλι, Μποριζόφσκα 5, Γκρμπάσεβιτς, Κουλούρη 2, Μπουράτο, Μιλόγεβιτς 1, Τόμασεβιτς

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Πατιός, Δίλεπτα: 8-3, Πέναλτι: 7/7-6/7

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να έχει κάνει το 1-0 μετά την επικράτησή του με 28-27 στο πρώτο ματς.

Εάν ο ΑΕΣΧ Πυλαίας ισοφαρίσει, τότε θα γίνει τρίτο ματς και πάλι στη Μίκρα, αυτή τη φορά όμως με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ