Connect with us

ΑΣ

Τέσσερις του ΠΑΟΚ στην Εθνική

Ποιες αθλήτριες του Δικεφάλου κλήθηκαν.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Τέσσερις του ΠΑΟΚ στην Εθνική

Η Εθνική Νεανίδων, θα συμμετάσχει στο προκριματικό τουρνουά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-19 του 2021, τον προσεχή Απρίλιο. Οι αντίπαλοι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα είναι η Ιρλανδία (6/4), η Αγγλία (9/4) και το Κόσοβο (12/4).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Παπακώστας, για τις προπονήσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 15-17 Φεβρουαρίου 2021, στο ενωσιακό γήπεδο Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, κάλεσε τέσσερις αθλήτριες του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, η Αθανασία Καραντώνα, η Ζωή Ακριβάκη, η Μαρία Ζώτου και η Ολίνα Μπαξεβάνου θα δώσουν το παρών στο τριήμερο προπονητικό καμπ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Πλησιάζει η μεγάλη ώρα!

Μια παρέα που απέχει 40 λεπτά, ίσως και κάτι παραπάνω εάν χρειαστεί, από το να γράψει ιστορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Το Final-4 που θα κρίνει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία στο futsal ανδρών πλησιάζει και ο ΠΑΟΚ θέλει να πετύχει το στόχο που έθεσε από την πρώτη ημέρα που «γεννήθηκε» η ιδέα για τη δημιουργία του τμήματος.

Μια μεγάλη παρέα που στην πρώτη χρονιά «ζωής» της φιλοδοξεί να φέρει ένα ακόμα ομαδικό τμήμα του Δικεφάλου σε μεγάλη κατηγορία ομαδικού αθλήματος.

Το ραντεβού με την ιστορία πλησιάζει. Στη Θεσσαλονίκη, στο κλειστό της Μίκρας, στο «σπίτι» του, το τμήμα futsal του ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το ένα από τα δύο εισιτήρια για την άνοδο.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον έναν ημιτελικό τους Θρακομακεδόνες.

40 λεπτά, ίσως και κάτι παραπάνω εάν χρειαστεί, χωρίζουν τους «ασπρόμαυρους» από το να πανηγυρίσουν.

Απέναντι σε μία ομάδα που την αντιμετώπισαν και στην κανονική διάρκεια.

Και η εικόνα και στα δύο παιχνίδια (5-5 στη Θεσσαλονίκη, 3-3 εκτός έδρας) μας προϊδεάζει για την τιτανομαχία που περιμένουμε.

Το άλλο ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα στον Κορυδαλλό και τον Μινώταυρο.

Οι δύο νικήτριες ομάδες των ημιτελικών παίρνουν αυτομάτως το εισιτήριο ανόδου και εν συνεχεία στον μεταξύ τους τελικό θα παλέψουν για τον τίτλο του πρωταθλητή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Ψάχνοντας τη νέα υπέρβαση

Με «όπλο» τη ψυχολογία ο ΠΑΟΚ στα ημιτελικά κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η κανονική διάρκεια της Handball Premier ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να τερματίζει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η έλευση του Στέλιου Σεϊρεκίδη όταν η σεζόν «στράβωσε» στο ξεκίνημά της με τον Πάνο Γούσιο στο τιμόνι, άλλαξε τα δεδομένα για τους «ασπρόμαυρους».

Ο Δικέφαλος άρχισε να μαζεύει τη χαμένη διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος με ζητούμενο πλέον την είσοδο στην τετράδα.

Λίγες ημέρες πριν ο ΠΑΟΚ ταξιδέψει στη Χαλκίδα για το Final-4 του κυπέλλου, έμαθε ότι είναι και μαθηματικά στα playoffs του πρωταθλήματος, κάτι που σίγουρα άδειασε το μυαλό των παικτών του Στ. Σεϊρεκίδη από μία ακόμη έννοια.

Συγκεντρωμένοι όλοι στον στόχο να επιστρέψουν τον Δικέφαλο στο δρόμο των επιτυχιών το κατάφεραν κατακτώντας το τέταρτο κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του τμήματος.

Η αυλαία στην κανονική διάρκεια έπεσε με τον καλύτερο τρόπο, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί του Ολυμπιακού στη Μίκρα και να παίρνει τελικά την 3η θέση.

Μια θέση που τον στέλνει πάνω στην ΑΕΚ, που τερμάτισε 2η, και την οποία θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας στα ημιτελικά των playoffs με την πρόκριση στους τελικούς να κρίνεται στις δύο νίκες.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει μία ακόμα υπέρβαση. Οι παίκτες του Σεϊρεκίδη είναι μαχητές και θα τα δώσουν όλα για να στείλουν ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα ότι είναι εδώ και έτοιμοι να παλέψουν και γι' αυτόν τον στόχο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πρεμιέρα με καθαρό τρίποντο για ΠΑΟΚ

Και τώρα ο μεγάλος αγώνας στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με το... δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της Ελπίδας Αμπελοκήπων με 3-0 σετ.

Με πολύ ωραία εμφάνιση, οι παίκτριες του Δικεφάλου κατέκτησαν εύκολα τα δύο πρώτα σετ με 25-17 και 25-16, πιέζοντας αρκετά την υποδοχή των αντιπάλων τους με τα επιθετικά σερβίς τους, ενώ ήταν και σταθερές στην επίθεση. Στο τρίτο σετ, οι «ασπρόμαυρες» έδειξαν χαρακτήρα, και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 11-15, έκαναν την ανατροπή, κατακτώντας το με 25-23, παίρνοντας παράλληλα το πρώτο τρίποντο.

Για την δεύτερη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Ε.Γ. Μίκρας την Τρίτη 16 Απριλίου και ώρα 17:00, την ΔΕΚΑ.

ΠΑΟΚ-Έλπις Αμπελοκήπων 3-0 (25-17, 25-16, 25-23)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ