Connect with us

ΑΣ

Με 45 αθλητές ο ΠΑΟΚ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα

Όλες οι συμμετοχές του Δικεφάλου

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Με 45 αθλητές ο ΠΑΟΚ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα

Έντονη αγωνιστική δραστηριότητα το σαββατοκύριακο για το τμήμα Στίβου. Οι αθλητές του Τμήματος πρόκειται να αγωνιστούν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στο Καυταντζόγλειο στάδιο.

Τον ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσουν συνολικά 45 αθλητές και αθλήτριες. Πάρα τη δύσκολη αγωνιστική χρονιά και την απογοήτευση που υπάρχει λόγω των δυσκολιών που προέκυψαν με τον ιό που ταλαιπωρεί τη χώρα, τα παιδιά δε χάνουν την αισιοδοξία τους και τη δίψα τους για τους αγώνες.

Ο κάθε αθλητής έχει θέσει τους προσωπικούς του στόχους με τον προπονητή του και το σαββατοκύριακο αναμένεται να γίνει ένα δυνατό τεστ για τον καθένα, καθώς οι αγώνες αποτελούν και ευκαιρία πρόκρισης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η Μαρία Γάτου ευελπιστώντας να ξεπεράσει τον εαυτό της, θα αγωνιστεί στα 100 και 200 μέτρα ενώ θα βοηθήσει το σύλλογο και με τη συμμετοχή της στη σκυταλοδρομία 4Χ100.

Ο Αντώνης Μέρλος θα κάνει έναν αναγνωριστικό αγώνα στο άλμα εις ύψος όπου θα επικεντρωθεί κυρίως στο τεχνικό κομμάτι, ενώ μέσα στην αγωνιστική χρονιά κυνηγάει το όριο για τους Πανευρωπαϊκούς Νέων.

Το ίδιο όριο κυνηγάει και η Βασιλική Χαϊτίδου στο άλμα σε μήκος, με την ίδια να περιμένει ανυπόμονα να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Η αθλήτρια θα βοηθήσει επίσης το σύλλογο με τη συμμετοχή της στη σκυταλοδρομία 4Χ100.

Η Άρτεμις Αναστασίου η οποία θα αγωνιστεί στον όμιλο της Αθήνας στα 100 και 200 μέτρα, για φέτος αποσκοπεί σε μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι να εξασφαλίσει κ εκείνη την παρουσία της στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα 200μ.

Στα 100μ , στα 200μ και στη σκυταλοδρομία 4Χ100 ανδρών, αναμένεται και η παρουσία του πρωταθλητή μας Θοδωρή Βροντινού και στα 200μ και 400μ του Γεράσιμου Μαβιλίδη.

Στα άλματα ξεχωρίζει η συμμετοχή του Πανελληνιονίκη Γιάννη Μανταρτζίδη αλλά και στο άλμα επί κοντώ οι συμμετοχές της νεοαποκτηθείσας Εύας Κοτσαχείλη και του Στέφανου Τσολακίδη.

Στις ρίψεις οι Λαμπίδης Χόχρεκ Ελευθέριος και Στέφανος Παπαδάκης θα διεκδικήσουν την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στη σφαιροβολία και στη δισκοβολία αντίστοιχα.

Ο Λαμπίδης Χόχρεκ Ελευθέριος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αισθάνομαι αρκετά περίεργα για αυτόν τον αγώνα μετά από το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα σε σχέση με την πανδημία και τις δυσκολίες που προέκυψαν. Θα είναι ο πρώτος αγώνας για εμένα φέτος σε μια χρονιά στην ουσία “χαμένη” προπονητικά. Είναι απλά ένας δοκιμαστικός αγώνας που δίνει τη πρόκριση για το πανελλήνιο και θα προσπαθήσω για αυτό. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους συναθλητές μου!».

Επίσης, ο Γεράσιμος Μαβιλίδης δήλωσε:

«Νιώθω αρκετά ενθουσιασμένος καθώς έχω να αγωνιστώ από το καλοκαίρι, οπότε θα προσπαθήσω να το ευχαριστηθώ όσο περισσότερο γίνεται. Ωστόσο εκτός από πρώτος αγώνα της σεζόν, θα είναι και ο πρώτος μου αγώνας με τον καινούργιο μου προπονητή, τον κ. Χάρη Βαρυτιμίδη. Με τον οποίο έχουμε μια άριστη συνεργασία αλλά και σχέση από την μέρα που με ανέλαβε, παρόλο που μας ταλαιπώρησε ένας αρκετά σοβαρός τραυματισμός, σε συνδυασμό με τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας. Αυτός είναι και ένας παραπάνω λόγος που θέλω να κάνω ένα καλό ξεκίνημα στο διασυλλογικό πρωτάθλημα. Τέλος, πρωταρχικός μας στόχος είναι η πρόκριση στα πανελλήνια πρωταθλήματα με έναν αξιόλογο χρόνο, αλλά και να τερματίσω υγιής. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία ιδιαίτερα σε όλους τους συναθλητές μου στον ΠΑΟΚ αλλά και σε όλους τους αθλητές που θα αγωνιστούν!».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Πανόραμα – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο τελευταίος αγώνας της κανονικής διάρκειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

18η και τελευταία αγωνιστική στην Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στο ΔΑΚ Πανοράματος από την τοπική ομάδα στις 16:00.

Οι υπερπρωταθλήτριες και κυπελλούχες Ελλάδας είναι σίγουρα στη 2η θέση της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως με το τι θα συμβεί στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν με πλεονέκτημα έδρας στην ημιτελική φάση των playoffs.

Από την άλλη πλευρά το Πανόραμα μετά τη νίκη του με 30-26 στην έδρα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών ανέβηκε στους 22 βαθμούς, είναι στην 5η θέση και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την είσοδό της στην τετράδα.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=5Tij_TNVjBw

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Οριστική αναβολή στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Μετά τα κρούσματα δηλητηρίασης στην αποστολή των «ασπρόμαυρων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οριστική αναβολή στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών των playoffs της Handball Premier μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα στις 16:00.

Με συμπτωματολογία τροφικής δηλητηρίασης διαγνώστηκαν τουλάχιστον 10 αθλητές, και μέλη του τεχνικού τιμ του τμήματος χάντμπολ ανδρών του Δικεφάλου του Βορρά και μεταφέρθηκαν μάλιστα στο νοσοκομείο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσκόμισαν τα επίσημα έγγραφα στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και έτσι ο αγώνας αναβάλλεται.

Αναμένεται και επίσημη ενημέρωση από την ΟΧΕ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ

Παίκτες και τεχνικό τιμ με συμπτώματα δηλητηρίασης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με συμπτωματολογία τροφικής δηλητηρίασης διαγνώστηκαν τουλάχιστον 10 αθλητές, και μέλη του τεχνικού τιμ του τμήματος χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Οι αθλητές και οι προπονητές του Δικεφάλου μεταφέρθηκαν αμέσως στο εφημερεύον νοσοκομείο για παθολογικά θέματα «ΕΛΠΙΣ», προκειμένου να αξιολογήσουν την κατάσταση τους, ανήμερα και του πρώτου ημιτελικού της Handball Premier κόντρα στην ΑΕΚ, στην Αθήνα.

Βάση των συμπτωμάτων, και την σοβαρότητα της κατάστασης, ο ΠΑΟΚ σε συνεννόηση με τα αρμόδια όργανα αλλά και την αντίπαλη ομάδα, θα αιτηθεί την αναβολή του σημερινού παιχνιδιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ