Connect with us

ΑΣ

Κίνηση – ματ του ΠΑΟΚ με Αϊβαλιώτη

Θωρακίζει τα γκολπόστ του ο Δικέφαλος

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Κίνηση – ματ του ΠΑΟΚ με Αϊβαλιώτη

Μια σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ που ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο γκολκίπερ, Χάρη Αϊβαλιώτη.

Ο Δικέφαλος άλλωστε συνηθίζει κάθε χρόνο να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη στελέχωση της συγκεκριμένης θέσης και η κίνηση αυτή το αποδεικνύει.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 από τον Εθνικό Πειραιώς, στον οποίο παρέμεινε για επτά χρόνια και στον οποίο ανδρώθηκε ως αθλητής της υδατοσφαίρισης.

Το 2016 μετακινήθηκε στο ΝΟ Χίου, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2018, καταγράφοντας ακόμα περισσότερες συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία υδατοσφαίρισης στην χώρα μας.

Η αγωνιστική σεζόν 2018-2019 τον βρήκε και πάλι στην πρωτεύουσα, αυτή τη φορά με το σκουφάκι του Πανιωνίου, ενώ την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε για λογαριασμό της Τρίαινας Βούλας.

Η περασμένη αγωνιστική σεζόν τον βρήκε στον ΓΣ Περιστερίου, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάληψη της 4ης θέσης στην κανονική διάρκεια της Α1.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ Prima Holidays, ο Χάρης Αϊβαλιώτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ, διότι πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα με αξίες και κόσμο. Η απόφαση μου ήταν άμεση, χωρίς να το σκεφτώ ιδιαίτερα, διότι θεωρώ τιμή μου που οι άνθρωποι της ομάδας με επέλεξαν. Για έναν Σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ οι στόχοι δεν μπορούν να είναι άλλοι πέρα από την πρώτη εξάδα και μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ