Connect with us

ΑΣ

Ανακοίνωσε Χαραλντστντότιρ ο ΠΑΟΚ!

Η Ισλανδή αμυντικός και επίσημα στα ασπρόμαυρα, όπως σας είχε ενημερώσει το PAOK24

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Ανακοίνωσε Χαραλντστντότιρ ο ΠΑΟΚ!

Επίσημη μορφή πήρε η συμφωνία της Ινγκούνν Χαραλντστντότιρ με τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, με το PAOK24 να σας ενημερώνει πριν λίγες ημέρες σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από την Ισλανδή αμυντικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την αθλήτρια, Ingunn Haraldsdóttir, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στις 04/07/1995 στην Ισλανδία, η Ingunn Haraldsdóttir αγωνίζεται ως στόπερ. Έχει ύψος 175cm και είναι δεξιοπόδαρη.

Ξεκίνησε την καριέρα της από την Valur, όπου αγωνίστηκε από το 2012 έως το 2014, με μια μικρή διακοπή, όταν και παραχωρήθηκε δανεική στην Afturelding Mosfellsbaer για το δεύτερο μισό της σεζόν 2013/14, όταν και κατέγραψε 7 συμμετοχές. Στην Valur όπου πήρε το βάπτισμα του πυρός από τα 17 της χρόνια έκανε 7 εμφανίσεις.

Την αγωνιστική περίοδο 2015/16 μεταγράφηκε στην HK Vikingur και με την φανέλα της ομάδας από το Ρέικιαβικ έκανε δύο γεμάτες σεζόν αγωνιζόμενη σε 32 αναμετρήσεις συνολικά.

Το 2017 έγινε μέλος της KR, της άλλης μεγάλης ομάδας του Ρέικιαβικ. Σε τέσσερα χρόνια παρουσίας στην ιστορική KR, φόρεσε το περιβραχιόνιο της ομάδας και μετά από 76 εμφανίσεις κατάφερε να σημειώσει 6 γκολ αν και αγωνίζεται ως σέντερ μπακ.

Έχει 32 συμμετοχές με τις εθνικές της Ισλανδίας, ούσα μέλος των ομάδων Κ16, Κ17 και Κ19.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Ingunn Haraldsdóttir δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έρχομαι στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ με τρομερή ιστορία και είμαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να παίξω για έναν τέτοιο Σύλλογο. Ανυπομονώ να βελτιωθώ ως παίκτρια και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να επιτύχει τους στόχους του στο Champions League και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ