Connect with us

ΑΣ

«Γιατί κυνηγούν τον ΠΑΟΚ;»

Ο Χάρης Μάλλιος σε μια συνέντευξη – ποταμός στο PAOK24 μιλάει με ονοματεπώνυμα και γεγονότα

PAOK24

«Γιατί κυνηγούν τον ΠΑΟΚ;»

Συνέντευξη στους Θωμά Παπά, Ραφαήλ Γκαϊδατζή

Άλλη μια σεζόν βρήκε την πάλη του ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες με αποκορύφωμα φυσικά την διατήρηση των ηνίων στους άνδρες με την ασπρόμαυρη αυτοκρατορία να συνεχίζεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Ένα τμήμα που παλεύει απέναντι σε όλους και σε όλα και έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις και στα δικά του παιδιά, να ξεπερνάει κάθε εμπόδιο που βρίσκεται στο δρόμο της, όπως η έλλειψη γυμναστηρίου, ή αυτά που κάποιοι προσπαθούν να βάλουν, όπως η πλήρης αδιαφορία απέναντι στους αθλητές του συλλόγου, παρά το γεγονός ότι πρόκειται και για παιδιά που εκπροσωπούν πανάξια τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις, αλλά και οι συμπεριφορές που προκαλούν ερωτηματικά προς τους «ασπρόμαυρους» προπονητές.

Πιο ενωμένος από ποτέ και με μια «φουρνιά» σπουδαίων αθλητών να έρχεται τα επόμενα χρόνια, κάτι που αποδεικνύεται από τις σταθερές επιτυχίες σε παίδες και εφήβους, η πάλη του ΠΑΟΚ πορεύεται στην επόμενη ημέρα για να συνεχίζει να σαρώνει τους τίτλους.

Ο γενικός αρχηγός των βαρέων αθλημάτων του ΠΑΟΚ, κ. Χάρης Μάλλιος, δε μασάει τα λόγια του και για μια ακόμη φορά αναφέρεται σε πρόσωπα και καταστάσεις που ενοχλούνται από τις ασπρόμαυρες επιτυχίες, μιλώντας με ονοματεπώνυμα για όσους επιχειρούν χτυπήματα κάτω από τη μέση στον Δικέφαλο, στέλνοντας παράλληλα ξεκάθαρα μηνύματα μέσω του PAOK24 στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας Πάλης.

Παράλληλα, αναφέρεται στην προσπάθεια που γίνεται μέσω των καρτών στήριξης για τα συγκεκριμένα τμήματα, με ειδικά σταντ να υπάρχουν μάλιστα έξω από την Τούμπα την Πέμπτη πριν από το ευρωπαϊκό παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας με την Μποέμιαν και χαρακτηρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ανδρική ομάδα της πάλης, ως μια από τις πιο ιστορικές επιτυχίες του ΠΑΟΚ επί αθηναϊκού εδάφους.

«Σύλλογος της Αθήνας δούλευε με τα γυμναστήρια κλειστά»

«Ενδέκατος πανελλήνιος τίτλος από το 2016 και πέμπτος συνεχόμενος στους άνδρες. Μέσα στην πανδημία τρεις φορές πήγαμε στα σπίτια τους για να δούμε την ψυχολογική τους κατάσταση και να δώσουμε όλο το υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Σύλλογος της Αθήνας δούλευε ενώ τα γυμναστήρια ήταν κλειστά.

Έθεσα τον προβληματισμό μου στον κ. Αμοιρίδη ο οποίος αρνήθηκε να κάνουμε παράνομες προπονήσεις. Με το έτσι θέλω ξεκινάνε οι προκρίσεις για τους παμπαίδες. Δεν στέλνουμε αθλητές. Το ίδιο έγινε με τους παίδες. Πώς θα στείλουμε τα παιδιά, απροετοίμαστα;

Έφυγαν οδικώς δύο αθλητές με το γονιό του ενός. Τραυματίζεται ο Βασιλειάδης επειδή τον έβαλαν να προπονηθεί με αθλητή μεγαλύτερων κιλών. Είμαστε οι μόνοι που φωνάζουμε, αλλά δεν θα κάνουμε τον Δον Κιχώτη.

Η Ομοσπονδία δεν πληρώνει τον Κουτέλη για να πάει στο πανευρωπαϊκό, ενώ δίνει λεφτά για άλλους πέντε αθλητές. Σκέφτηκαν πώς θα αισθανθεί ψυχολογικά; Ο σύλλογος κίνησε τις διαδικασίες να καλύψει τα έξοδα, τελικά τα πλήρωσε ο γονιός αφού μας ευχαρίστησε. Την καλύτερη θέση την έφερε ο Κούτελης στο πανευρωπαϊκό!».

«Προσπαθούν με τον τρόπο τους να διώξουν τον Αμοιρίδη»

«Έχω απαιτήσεις από τη διοίκηση Λεωνάκη. Μια διοίκηση από Βορειοελλαδίτες. Πρόεδρος ο Λεωνάκης από τις Σέρρες και μέλη οι Μπεαζίτης (Κιλκίς), Λιάκος (Θεσσαλονίκη), Μπατζακίδης (Ξάνθη), Μπάρμπας (Κομοτηνή), Φαλίας (Τρίκαλα), Νάτσιος (Λάρισα). Συμμετέχουν σε αποφάσεις εναντίον του ΠΑΟΚ. Αφήνουν εκτός αποσπάσεων τον προπονητή μας κ. Χεριστανίδη. Αν δεν είναι αυτό εκδικητικότητα, τι είναι; Και αυτοί που είναι δίπλα από την διοίκηση. Δεν αξίζει να αναφέρω ούτε το όνομα τους. Γιατί κυνηγούν τον ΠΑΟΚ; Παίξανε με τις φιλίες μας. Δεν το ανέχομαι. Είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Γιατί έγινε το πρωτάθλημα ανδρών τόσο γρήγορα; Αφού από του χρόνου θέλουν να γίνεται Οκτώβριο, Νοέμβριο. Ήθελαν να κλέψουν ένα πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ; Ήταν μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Καλώ τις ομοσπονδίες να έρθουν στη Β. Ελλάδα να συζητήσουμε. Δεν μας ενδιαφέρει καμία καρέκλα. Προσπαθούν με τον τρόπο τους να διώξουν τον Κ. Αμοιρίδη».

«Τα παιδιά αυτά δικαιούνται πολλά»

«Βγάζουμε για δεύτερη χρονιά τις κάρτες φίλων βαρέων αθλημάτων. Είναι μια πηγή εισόδων, ο κόσμος είναι δίπλα μας. Δεν περιμένουμε μόνο τον ΑΣ και τον κ. Αμοιρίδη. Να δημιουργηθεί το σπίτι των βαρέων αθλημάτων του ΠΑΟΚ. Κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στον Ερασιτέχνη. Υπάρχει λειψανδρία παραγόντων να βγαίνουν μέσα από το σύλλογο. Να γίνουν εγγραφές στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Παραγοντισμός με οπαδική διάθεση μόνο καλά αποτελέσματα φέρνει. Αλλά με διάθεση και γνώση ότι θα χάσεις χρόνο ελεύθερο, από την οικογένεια σου, αλλά και χρήμα. Μην φοβόμαστε να λέμε τη λέξη παραγοντισμός. Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ από ερασιτέχνες παράγοντες ξεκίνησε. Στηρίξτε τον ΑΣ, στηρίξτε την προσπάθεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Καλώ τον Ερασιτέχνη, τον Ιβάν Σαββίδη και τον δήμαρχο Κ. Ζέρβα να είναι δίπλα στα βαρέα αθλήματα. Δικαιούμαστε να δούμε τον δήμαρχο μας. Φέρνουμε τίτλους στην πόλη. Τα παιδιά αυτά δικαιούνται πολλά».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Αναβολή στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός!

Ορισμός σε άλλη ημερομηνία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αναβολή αποφασίστηκε στο παιχνίδι της Α1 μπάσκετ Γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, που είχε οριστεί για την Τετάρτη (26/01). Η αναμέτρηση ήταν ήδη εξ’ αναβολής λόγω του covid-19 αλλά αυτή τη φορά ο λόγος είναι η κακοκαιρία, που επικρατεί στη χώρα και κάνει δύσκολη τη μετάβαση των πρασίνων στη Θεσσαλονίκη. Παρόλα αυτά ορίστηκε ήδη ως νέα ημερομηνία για παιχνίδι, η επόμενη Τετάρτη (02/02).

Όπως ενημέρωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ:

“Ο ΠΑΟΚ, ενημερώνει, πως μετά από σχετική πληροφόρηση της ΕΟΚ, ο εξ’ αναβολής αγώνας της 8ης αγωνιστικής Μπάσκετ γυναικών απέναντι στον Παναθηναϊκό, αναβάλλεται εκ νέου λόγω της κακοκαιρίας. 

Το παιχνίδι ορίστηκε για τις 2 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 στο PAOK Sports Arena”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Ζητούν και τα ρέστα στην ΑΕΚ

Προσπαθούν να βγουν και από πάνω οι «κιτρινόμαυροι»…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Συνέχεια έχει η επεισοδιακή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα χάντμπολ αντρών. Οι άνθρωποι της «ένωσης» όχι μόνο δεν είπαν κουβέντα για όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα με >τις απειλές του προέδρου της ομάδας στους διαιτητές, αλλά με το θράσος να περισσεύει ζητούν τη δια βίου εξαίρεση των διαιτητών του αγώνα με τον ΠΑΟΚ…

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ αναφέρει: «Η ΑΕΚ δεν διαμαρτύρεται όπως κάνουν άλλοι για τα μάτια του κόσμου, αλλά όταν θεωρεί κι όταν βλέπει όλος ο κόσμος ότι θίγονται τα συμφέροντα της, οι επενδύσεις της και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος και του χάντμπολ γενικότερα». Είναι ξεκάθαρη η προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά της ΑΕΚ να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, να βγουν από πάνω και να κρύψουν τις δικές τους ευθύνες. Ο στόχος τους να παίζεται το πρωτάθλημα μόνο με τους δικούς τους όρους δεν κρύβεται και μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση των αρμόδιων αρχών του αθλήματος σε αυτή τους την προσπάθεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Απίστευτες μεθοδεύσεις της ΕΣΑΠ για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

«Μαγειρεύουν» αλλαγή μέρας με το… έτσι θέλω στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι… πρωτοτυπίες της ΕΣΑΠ τη φετινή σεζόν συνεχίζονται, αφού μετά από το παράδοξο για τα βολεϊκά δεδομένα σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος, έρχεται ακόμα μια και μάλιστα στα μέσα της σεζόν και παραμονές ενός σημαντικού ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στο «Παλατάκι» για την 11η αγωνιστική.

Η Λίγκα, λοιπόν, έρχεται ξαφνικά να ανατρέψει τον προγραμματισμό που ίσχυε από την αρχή της σεζόν σχετικά με τα παιχνίδια που μεταδίδονται τηλεοπτικά από την συχνότητα της ΕΡΤ3 κάθε Παρασκευή στις 19:15.

Έτσι, ενώ όλοι ανέμεναν ότι η αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού θα πραγματοποιούνταν την Παρασκευή 28/1 και ώρα 19:15, έρχεται η ΕΣΑΠ και ορίζει το ματς τη Δευτέρα 31/1 και ώρα 20:00!

Απόφαση φυσικά που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ανθρώπων του Δικεφάλου που έχουν ήδη εκφράσει την διαφωνία τους και τη δυσαρέσκεια τους, τόσο προς την διοργανώτρια αρχή, όσο και προς την ΕΡΤ.

Ποιον εξυπηρετεί όμως μια τέτοια αλλαγή στον προγραμματισμό; Δεν θέλουμε φυσικά να σκεφτόμαστε πονηρά, καθώς θεωρούμε ότι όλες οι ομάδες συμμετέχουν επί ίσοις όροις στο πρωτάθλημα, αλλά είναι τυχαίο που για τον Ολυμπιακό έρχεται στην Ελλάδα νέος διαγώνιος και συγκεκριμένα ο Εσθονός, Ρενέ Τεπάν;

Και ποιος προπονητής δε θα ήθελε να πάει σε ένα κομβικό ντέρμπι για την εξέλιξη της κανονικής διάρκειας, με έναν νέο παίκτη που θα έχει περισσότερες προπονήσεις στα χέρια του, έστω και λίγες ημέρες παραπάνω, σε αντίθεση με κάποιον που φτάνει τη Δευτέρα στην Ελλάδα και την Παρασκευή ακολουθεί ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Ο ορισμός της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα στις 20:00 έχει βεβαίως και άλλες προεκτάσεις, καθώς το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί για τον Δικέφαλο είναι επίσης ντέρμπι, αφού οι «ασπρόμαυροι» το Σάββατο 5/2 καλούνται να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα για να αγωνιστούν με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, με το συγκεκριμένο παιχνίδι να μην μπορεί να αλλάξει ημέρα, καθώς οι «πράσινοι» αγωνίζονται στην Ευρώπη (στις 2/2 και στις 9/2).

Για να δούμε λοιπόν αν θα πρυτανεύσει η λογική και η αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί στην… παραδοσιακή τηλεοπτική της ημέρα (δηλαδή Παρασκευή 28/1 στις 19:15) ή αν τα τερτίπια της ΕΣΑΠ θα πιάσουν και πάλι τόπο, ευνοώντας τους «ερυθρόλευκους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending